פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים יש לי MX FREEHAND של מקרומדיה ואני רוצה להחליף את השפה של התוכנה לעיברית, איך אני עושה את זה.והאם אחרי שעשיתי את זה יהיה אפשר לשנות לאנגלית?
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים מחבר אני יודע אבל הוא כבר יצא מהעמוד הראשון וזה ממש חשוב אני חייב את זה בקשר ללימודים באוניברסיטה של אח שלי ומהר.אני יודע שיש דרך אבל אני לא מוצא את התשובה.BTW מחקתי את ההודעה.
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים לא ממש עוזר לי שאתה מוחק את התגובה הישנה אם אתה כותב עוד תגובה שמקפיצה את הת'רד...וסתם מתוך התעניינות, אתה רוצה להפוך את תפריטי התוכנה לעברית כך שיהיה לך קל להשתמש בה, או שאתה מחפש דרך לכתוב בעברית בתוכנה?
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים מחבר מחקתי את ההודעה כי היא היתה מיותרת ונועדה רק כדי להקפיץ, ההודעה החדשה לא הקפיצה כי ממילא זה היה ראש העמוד.אני מחפש פאץ שיהפוך את הממשק של התוכנה לעיברית
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים מילא...אני בכל אופן לא שמעתי על פאץ' לעברית, וזה גם לא נראה לי כזה קריטי. אמא שלי למדה להשתמש בפריהנד למרות שהאנגלית שלה לא משהו.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים יש פאטץ' לעברית באתר של אריה-רשת (li0network ) חפש שם בתוכנות (בשביל הרקורד אני לא סובל מיול :-\)
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר גם אני לא סובל מיול, רק בשביל הרקורד.תודה, אני יחפש שם.עריכה:זה רק פאצ' לכתיב בעיברית, אני גם צריך את זה אבל פחות חשוב.תודה בעל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.