פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים אז ככה, יש לי 2 מחשבים בבית ובמחשב אחד שהוא שלי מותקן outlook express ובמחשב השני מותקן microsoft outlook .כל מחשב מושך דואר מכתובת אחרת - המחשב שלי מושך מ 123@456 והמחשב השני מושך מ 456@789 האם יש דרך להעביר הודעות מ 456@789 (המחשב השני) אלי (123@456) אוטומתית?תודה על התשובה
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים ברמת העיקרון אתה יכול לקבוע Message rule שיעשה "Forward it to people" עבור כל הודעה.. תסתובב קצת ב Tools -> Message rules.
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים מחבר אוקי, הצלחתי. עכשיו יש לי שאלה - כל ההודעות שהגדרתי בחוקים נשלחות אלי מין המחשב השני אבל - במחשב השני יש עומס בתיקיית "outbox" וזה מכיוון שכל הודעה שהוא סיים לשלוח אלי נשמרת שם. יש דרך שהיא לא תישמר שם? חיפשתי בחוקים ולא מצאתי ועוד דבר - באווטלוק אקספרס, איך אפשר לקבוע שכל X זמן הוא ימשוך דואר לבד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.