פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים קניתי דיסק קשיח חדש חדש Hitachi 80 GB 7200 ATA-100 עכשיו אני רוצה לחלק אותו ל 4 קוננים של 20גיגה כל אחד ואני כבר מיזמן לא עשיתי F- DISKיש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה..?שמעתי שיש איזה תוכנה ב XP שגם עושה את זה אז אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור לי
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים יש מדריך לFDISK כאן - http://www.guides.co.il/download.php?guide=47אם ההארדיסק שלך כבר NTFS זה לא ממש יהיה יעיל
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים אם ההארדיסק ריק ומחובר למחשב אתה יכול לחלק אותו בעזרת ההתקנה של winXPאחרי שהוא מעלה את ההתקנה יש מן מסך שבו אתה יכול למחוק וליצור מחיצותאפשר גם בעצזרת תוכנה שקוראים לה partition magicואפילו אפשר דרך לינוקס (בהנחה שיש לך קצת ניסיון)
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים כמו שכבר נאמר פה: אם זה הארד דיסק חדש ואתה מתקין מחדש את המערכת אז תוכל לבצע את זה בהתקנה של הווינדוסובנוסף יש שם אפשרות להעביר את ההארד דיסק לפורמט NTFS.אתה תוכל לחלק את הכונן לכמה מחיצות שתרצה פחות או יותר ולפרמט אותו כאוות נפשך.אם אתה כבר עם מערכת מותקנת אני לא רואה ממש ברירה פרט לשימוש ב - Partition Magic שתעשה בשבילך את העבודה.מקווה שעזרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.