עבור לתוכן

נמאס לי מהוידאו, רוצה PVR

Featured Replies

פורסם

טוב, נמאס לי מהוידאו הרגיל.

אני רוצה לעבור להקלטה דיגטלית (PVR, DVR),

אבל - זה לא אומר שאני רוצה לראות מעכשיו טלויזיה על המחשב !

אני עדיין רוצה לראות בטלוויזיה הרגילה (אני אומר כי ראיתי כרטיסים ללא VIDEO OUT)

ראיתי דעות מעולות על hauppauge

אבל אני לא מבין כמה דברים -

1. האם אפשר גם ב- WinTV-PVR-250 או במודל החדש שלהם WinTV-PVR-USB2 לראות בטלויזיה

או שזה רק ב- WinTV-PVR-350.

2. בהנחה שיש לי כבלים דיגיטליים או לווין -

2.1 איך מחברים (אנטנה לממיר למחשב לטלויזיה) ?

2.2 איזה ערוצים קולטים ?

2.3 האם אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר (השאלה הזו היא בעצם רלוונטית גם לוידאו נורמלי אם אני לא טועה)

3. ראיתי שיש כרטיסים אנלוגיים ודיגיטליים, מה ההבדל ומה אני צריך בהנחה של סעיף 2.

4. הבנתי שבגלל שהמקודד בכרטיס 350 הוא בחומרה לא חייבים מחשב מאד חזק, דעות ?

איזה עוד אופציות טובות אתם מכירים ?

תודה,

שי

פורסם

מה שמייחד את הכרטיסים של HAUPPAUGE זה לעומת סתם כרטיס טלויזיה זה דחיסת MPEG2 בחומרה.

עכשיו להבדלים:

ה- 250 הרגיל כולל כנוסת וידאו ואנטנה ושלט רחוק IR (די מצוקמק למען האמת)

ה- 350 כולל כולל בנודף גם רדיו FM ויציאת וידאו עם מפענח MPEG2 בחומרה.

ה- 250_MCE כולל רדיו FM, אבל לא כולל יציאת וידאו ולא כולל שלט רחוק, כי מחשבי MCE מגיעים עם שלט רחוק משלהם.

אם יש לך כרטיס כמו ה- 250 זה מחייב שיהיה לך כרטיס מסך עם TVOUT (יש את זה להמון כרטיסים היום).

אם יש לך 350, אתה לא צריך כרטיס מסך עם TV-OUT.

כדי לעבוד עם הכבלים או הלוין:

אתה מחבר את יציאת הוידאו של הממיר לכניסת הוידאו של הכרטיס (שים לב, לא לכניסת ה- RF שמיועדת לאנטנה).

למעשה במצב כזה אתה לא מכוון ערוצים עם הטיונר הפנימי של הכרטיס.

כדי לכוון תחנות בממיר אתה צריך לקנות משדר IR (אינפרא) שמתחבר ל- USB או ל- COM PORT ובעזרתו להעביר אוטומטית תחנות בממיר. תוכנת ה- PVR אמורה לשדר לממיר את הקוד של הלחצנים שמעבירים ערוץ בשלט של הממיר.

אני לא יודע על איזה כרטיסים דיגיטליים לעומת אנלוגים אתה מדבר. הכרטיס הדיגיטלי היחיד שאני מכיר זה FIREWIRE כלומר IEEE1394 שמשמש להורדת וידאו ממצלמות וידאו דיגיטליות.

אין דרך להוציא וידאו בצורה הדיגיטלית ישירה מהממירים של הכבלים או הלווין.

לגבי עוצמת המחשב - החלק החשוב הוא המקודד שממיר וידאו רגיל ל- MPEG2 , והוא באמת מוריד את הצורך במחשב חזק. מקודד כזה יש גם ל- 250.

ל- 350 יש מפענח בחומרה שמחובר ליציאת TVOUT נפרדת. אומרים שמה שמייחד את היציאת הזו הוא שאיכות הוידאו שלה הרבה יותר טובה מה- TVOUT הרגיל של כרטיסי NVIDIA או ATI שה- TVOUT שלהם הרבה יותר "מרוח" ומטושטש.

חסדון לשימוש ביציאה הוא שאתה צריך תוכנות שתומכות במיוחד ב- TVOUT של ה- 350, כמו SageTV .

לר בטוח שיש תוכנות שיודעות לנגן דרכו DivX וגם אם כן המפענח ל- MPEG2 בחומרה רק מפריע במקרה הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים