עבור לתוכן

silverline dvd-r ritec g04 פגום או גימור גרוע ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שהנושא הזה כבר ניטחן בעבר בפורומים אבל הבעיה עם מדיות באיכות ביניונית שמשווקות על ידי חברות אריזה כמו silverline שהאיכות אינה אחידה והיא משתנה במהירות בהתאם לסידרות ייצור שונות , כך שמה שנאמר לפני מספר חודשים לא בהכרח תקף להיום

. לכן הייתי מאוד רוצה לישמוע מהניסיון שלכם במידה ויצא לכם לצרוב על המדיות האלו בתקופה האחרונה

מיפני שעדיין יש לי אפשרות להחזיר ולקבל את הכסף חזרה כול זמן שלא צרבתי על אף אחת מהן.

הקיצר קניתי מארז cake של 25 מדיות של silver line dvd-r x4 professional צבע המארז כחול ,media id - ritec g04

שמתי לב לדבר מוזר - במבט מהצד רואים מין בועות אוויר זעירות בדופן ,כאילו שההידוק לא בוצע על כול היקף הדופן אלא רק בנקודות מסויימות -תופעה כזאת לא ראיתי בשום מדיות אחרות (עד כה השתמשתי במדיות יקרות יחסית של TDK)

מה אתם אומרים מניסיון, זאת מדייה נורמלית?

ממש לא הייתי רוצה לגלות אחרי שנה שכול מה שצרבתי שווה לתחת

תודה באמת לכול המשיבים

פורסם

כל הסילברליין G04 הם סוג ב'. ז"א, גימור לא מושלם. עד היום זה לא הפריע לאף אחד בצריבות וכך זה אמור להיות. בכל מקרה, דברים מאוד חשובים לא הייתי צורב על סילברליין. הייתי צורב על VERBATIM.

פורסם
  • מחבר

integral

הגימור הלא מושלם הזה לא משפיע על אורך החיים בטווח הארוך ?

האם אין סכנה שהשכבה הפלסטית הדקה תיפרם בדפנות ,היכן שהגימור בעייתי וכתוצאה מכך תיווצר התחמצנות מהירה כמו שקרה עם לא מעט מדיות cd לא איכותיות ?

פורסם

בהחלט יכול להיות. בשביל זה דברים חשובים, כמו שתמיד אמרתי, אני צורב על VERBATIM.

פורסם
  • מחבר

integral

קודם כול תודה ששיתפת אותי בניסיון שלך

הייתי רוצה לשאול אותך האם יש עדיפות ל- VERBATIM data life plus סוג מינוס או סוג פלוס מבחינת תאימות , איכות ואמינות צריבה , בהתחשב בכך שיש לי nec 2510a ?

לסיום , האם אתה סבור שלדגם nec 3500 יש איזו שהיא עדיפות על פני 2510a מלבד המהירות?

פורסם

אני יודע שהוורבטים DATA LIFE PLUS בפורמט -R נצרב על ה 2510 במהירות X8 שזה סבבה. ל -R בעיקרון גם תאימות יותר טובה לנגנים.

לגבי 3500 מול 2510. כמובן שה 3500 יותר טוב ויותר חדש, אבל עדיין ה 2510 צורב משובח ועם מבחר המדיות שיש היום בשוק בארץ לא ממש תרגיש את ההבדל ביניהם. חוצמזה, מה זה משנה? אני לא הייתי מחליף  2510 בשביל לקבל 3500. ההבדל היחידי שמהותי בשבילך כיום זה איכות הקריאה שיותר טובה אבל בשבילה בטח שלא הייתי מחליף צורב.

עריכה: ואם יש לי משהו סופר חשוב, אני אף פעם לא מסתפק בגיבוי יחיד.

פורסם

כל הסילברליין G04 הם סוג ב'. ז"א, גימור לא מושלם. עד היום זה לא הפריע לאף אחד בצריבות וכך זה אמור להיות.

אתה עדיין תומך בדעה שמדיות אלו טובות יותר מFORTIS ודומיו? נראה שכיום השוק נהיה מאוד מבלבל ומחירים מתחילים להצטמטם. בקוסמוס בכלל לא ניתן למצוא את SILVER בעוגות 25

פורסם

כן, אני מאמין שכן. תמיד הסילברליין היו RITEKG04 סוג ב' שזה לדעתי הרבה יותר טוב מזבל סוג א'. אני גם לא שומע מאנשים תלונות על הסילברליין (שלא בהכרח אומר שאין) למרות שדי הרבה משתמשים בהן למיטב ידיעתי. בכל מקרה, דברים חשובים אני אף פעם לא צורב על מדיות זולות.

פורסם

צרבתי עד עכשיו 2 מדיות של ורבטים DLP כפול 4 (במהירות 8) עם ה 3500.

אין לי אופציה לבדוק שגיאות, אבל גרף הקריאה מאוד לא נקי.

פורסם

אני כבר מזמן לא מתרגש מהגרפים של הקריאה ב NEC. אם תסתכל בביקורת ב CDRINFO תראה שהוא עושה את זה להרבה מאוד מדיות כאשר הוא נכנס למהירויות הקריאה הגבוהות בלי שום קשר לאיכות שלהן. על איכות הצריבה תסתכל בביקורת דרך בדיקת השגיאות ותראה שאין בהכרח קורלציה בין גרף הקריאה לאיכות הצריבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים