עבור לתוכן

צורבי DVD ומה שמסביב

Featured Replies

פורסם

minute*

D:

אם לא שמת לב זה פורום ולא צ'אט, אם יש לך מידע להוסיף ולא הגיבו אחריך אנא ערוך את הודעותיך עם המידע החדש אחרית הן ימחקו

• תגובות 554
  • צפיות 61.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא כי:

א. אני תכף נכנס לצריבות.

ב. אני רוצה שיהיה רקורד בשביל המשתמש הבא שתהיה לו אותה בעיה במידה ונצליח לפתור אותה.

תעלה PRINTSCREEN GOLD וקח תמונות של ה ACTIVE WINDOW. ברגע שתהיינה לך אותן תמחק את כל ההודעות שלך מהטרד הזה ותפתח טרד חדש עם כותרת מתאימה ועניינית ועם התמונות ונוכל להמשיך משם.

אני מוחק את כל ההודעות שלי בעניינך מהטרד הזה, זה לא שייך לפה כי זה טרד בעניינים כלליים. ההודעה האחרונה תמחק כאשר שלך ימחקו.

ל ADMIN אין בעיה עם התוכן, יש לו בעיה עם התגובות המיותרות. אני חושב שזו בעיה עקרונית, ואם FW וביטסטינג יפתור אותה חשוב שתהיה פה.

פורסם

כן, זה גם G04 אבל אין עדיין נסיון טוב איתם. שלם קצת יותר וקנה את הסילברליין פרופשיונל G04 או את ה VERBATIM DATA LIFE PLUS.

שאלה קטנה - יש , או לפחות בארץ , סילברליין (דיוידי) שהם לא PROFESIONAL ? או סילבר ליין שהם לא רייטק ?

פורסם

המקום היחידי בו כתוב פרופשיונל זה על התווית הכחולה העגולה שיושבת מעל לדיסק העליון וגם זה בחלש.

לגבי השאלה השניה, לא נתקלתי בכאלה עדיין.

פורסם

גם אני החלטתי שהגיע הזמן לצורב DVD סוף סוף רק שאין לי מושג על דגמים או כלום, אז בבקשה שמישהו יעזור!!

אני רוצה צורב DVD טוב (עם עדיפות לצרוב על 2 הצדדים של הדיסק) שיעבוד ב2 מחשבים.... יש כזה דבר צורב DVD נייד? צורבי DVD הניידים גם טובים או פחות???  יש הבדלים מבחינת האיכות תמונה, נגיד בצורב של 100 ש"ח לעומת צורב של 1000?

תקציב של משו בסביבות 600 ש"ח ככה....

יש למישהו המלצות???

:s05:

פורסם

זה לא כרטיס מסך אז לא יהיה הבדל באיכות תמונה ;) אבל יש צורבים שנחשבים כצורבים איכותיים יותר בצורת הצריבה שלהם לעומת אחרים, כמובן שהכל גם תלוי במדיות.

קיים דבר כזה צורב נייד אבל הוא בד"כ יקר יותר ובעל פחות פיצ'רים למחירו

פורסם

600 שקל?

למה שלא תקנה ב 30 שקל כבל רשת, ב 480 שקל את ה NEC3500A, ובעודף כמה דיסקים של וורבטים?

פורסם

תודה דארק מיינד חשבתי ככה...

מה זה הNEC3500A?

פורסם

צורב DVD מוצלח שיצא לחברת NEC

פורסם

רק חבל שאין בו

DVD-RAM

פורסם

וביטסטינג רשמי

פורסם
  • מחבר

תודה דארק מיינד חשבתי ככה...

מה זה הNEC3500A?

שמע, אני מציע לך שתקרא את הסטיקי הזה או לפחות תעבור עליו, ואז אתה תקבל גדול לגבי הדברים ותבין אותם יותר טוב.

בהצלחה :)

פורסם

קראתי את כל התראד הזה ועדין לא גישבתי החלטה מה כדאי?

הNEC ND-3500A Dual Layer

או ה

LG Electronics GSA-4120B Dual Layer

בבקשה תעזרו לי

פורסם

זה מה יש כרגע. מהירות עם איכות טובה (NEC 3500A) לעומת איכות מעולה ו DVD RAM. החלטה קשה למרות שמה שלא תחליט תהיה מבסוט.

אם אינך עושה גיבויים יומיים, או על בסיס קבוע אז NEC3500A. השנתיים אחריות של ה NEC גם חשובות מאוד.

פורסם

מה אתה חושבים על הצורב הזה?

TOSHIBA

DVD צורב

8X-R/+R

מה הנתונים האלה אומרים??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים