עבור לתוכן

צורבי DVD ומה שמסביב

Featured Replies

פורסם

ל CYRON

הפיכת סרט לאיכות DVD כולל AC3 לוקחת בממצוע 7-12 שעות כולל הכל תלוי באורך הסרט

אז תחליט בעצמך

• תגובות 554
  • צפיות 61.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זאת כבר הגזמה.

RIP~חצי שעה

SHRINK~40 דקות

BURN+VERIFY~חצי שעה

מה שאומר שיש לך שעה וחצי-שעתיים.

גם מאוד תלוי במערכת שלך, על פנטיום 3 זה לקח לי איזה 5 שעות, על פנטיום 4 אני משוכנע שזה ייקח עוד פחות.

המספרים שנתתי הם על המחשב שבחתימה.

פורסם

ל CYRON

הפיכת סרט לאיכות DVD כולל AC3 לוקחת בממצוע 7-12 שעות כולל הכל תלוי באורך הסרט

אז תחליט בעצמך

אתה מדבר על הפיכת AVI ל DVD וגם אז זה צריך לקחת הרבה פחות אלא אם כן ה SETTING שאתה משתמש בהם לא נכונים או שהמחשב שלך איטי.

זאת כבר הגזמה.

RIP~חצי שעה

SHRINK~40 דקות

BURN+VERIFY~חצי שעה

מה שאומר שיש לך שעה וחצי-שעתיים.

גם מאוד תלוי במערכת שלך, על פנטיום 3 זה לקח לי איזה 5 שעות, על פנטיום 4 אני משוכנע שזה ייקח עוד פחות.

המספרים שנתתי הם על המחשב שבחתימה.

אתה מדבר על  גיבוי סרט DVD ארוך עם כווץ רציני מאוד

שלום,

התקנתי אתמול את PIONEER DVR-107D שמשהו קנה לי בארה"ב.  לאחר ההתקנה הסתכלתי ב- device manager כיצד הוא מוגדר וזה מה שראיתי:

Pioneer DVD-RW DVR-107D SCSI Cdrom Device

מה בקטע של SCSI כאן?  המכשיר הזה הוא IDE לא?   אינני מכיר בכלל חיבורי SCSI.  האם החיבור של SCSI זהה לחיבור של IDE ?

במחשב שלי יש כרגע:  CD, צורב CD, שני HD ואת הDVD החדש חיברתי בעזרת כרטיס הרחבה של IDE אתו גם קניתי באותה הזדמנות. 

ניסיתי להשתמש בתוכנת NERO אבל כאשר אני נותן פקודת צריבה הוא מנסה לגשת לצורב CD ולא ל-DVD.  חוץ מזה, כאשר אני מכניס מידיה חדשה לצורב DVD לא נפתח שום חלון שמזהה את זה (מה שקורה כאשר אני מכניס מידיה CD-R לצורב CD)

מה לעשות?

תודה

1) מה שאתה מתאר די מוזר. אף פעם לא עבדתי עם כרטיסי הרחבה ל IDE. אתה בטוח שזה כרטיס IDE ולא SCSI?

2) קודם כל תעיף את ה CD, ושים את צורב ה DVD יחד עם צורב ה CD על אותו IDE כאשר צורב ה DVD כמאסטר וצורב ה CD כ SLAVE. תשתמש בצורב ה CD גם כקורא דיסקים. כשאתה מתקין אותם תשתדל שיהיה מרווח של לפחות קומה אחת מתחת לצורב ה DVD כי צורבי DVD יכולים להתחמם הרבה יותר מ CD או צורב CD.

פורסם

תודה,

אני אנסה.

אני בטוח שהכרטיס הוא הרחבה ל- IDE (זה די ברור מהחוברת המצורפת) וחוץ מזה האם חיבור SCSI לא נראה שונה?

פורסם

כן נראה שונה

פורסם

ב comp-il הם יותר זולים...

בכל מקרה אמורים להיות דיסקים מצוינים....... לי יש את ה 2500 אבל לא יצא לי לנסות את ה G04

פורסם

שלום לכולם.

בתקווה רבה, אני קונה היום את הצורב DVD של LG , דגם 4120B...

אני קונה מ-KSP בת"א.

השאלה שלי היא בקשר למדיות:

ב-KSP מוכרים 10 מדיות DVD-R של Fortis ב-35 שקל.

עכשיו, המחיר מאוד מחשיד ונראה לי שהדיסקים באיכות מאוד ירודה. אני מסיק את זה רק בגלל המחיר. יש סיכוי שהם בסדר.

לכן השאלה שלי:

יש למישהו ניסיון עם פורטיס ועם הצורב הזה?

הדיסקים האלה שווים את המחיר הזה? הם מחזיקים מעמד טוב?

המטרה העיקרית שלי בצורב DVD היא לצרוב קבצי AVI כ-DATA. פשוט להשתמש במדיות כאילו הם HD לכל דבר.:-P

פורסם

רואים שלא קראת את התרד הזה...

פורטיס=זבל, תתרחק.

תקנה SILVERLINE ב COMPIL ב 5-6 ש"ח, או אם יש לך להשקיע תקנה VERBATIM באופיס דיפוט ב 8 ש"ח.

בכל מקרה, לפני שאתה נכנס לעסק, תקרא את כל התרד הזה, מההתחלה ועד הסוף...

פורסם

NEC 2510A צורב גם על MINUS וגם על PLUS ?

פורסם

כן

גוגל יכל להגיד לך את זה.....

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היום הזמנתי את ה NEC 3500A ;D

איזה דיסקים מומלצים בשבילו?

פורסם

SILVERLINE RITEK G04, אם אתה רוצה יחסית זול ולא רע בכלל.

אם אתה רוצה יותר יוקרתי ואמין קח את ה VERBATIM DATA LIFE PLUS

פורסם

ה 4160B יצא ביפן. כל השינוי ל 4120B זה DVDR + X16.

פורסם

כן, זה גם G04 אבל אין עדיין נסיון טוב איתם. שלם קצת יותר וקנה את הסילברליין פרופשיונל G04 או את ה VERBATIM DATA LIFE PLUS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים