עבור לתוכן

ציוני הפסיכומטרי כבר כאן! זהו תראד פסיכו אוקטובר 2004! כנסו

Featured Replies

פורסם

לכן אני שואל עם יש התחשבות או סוג של מתקונת לדיסלקטים במבחן הפסיכומטרי?

||

/\

כן, יש בחינות פסיכומטריות במתכונות מיוחדות לאנשים עם הפרעות למידה, ויש אפילו בחינות שלמות שנעשות מול מחשב.

ו... כן, ארמי :P

as in, ארמי חמודי... :hat:

• תגובות 94
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לצבא איכפת מליקויי למידה?

למשל אם יש איבחון ואישור לתוספת זמן

ואני מקבל תוספת זמן ופסיכומטרי מיוחד ל'דיסלקטים'

ואם אני ארצה להתקבל לעתודה או משו בסגנון, יעיפו אותי בגלל שיש לי ליקויי למידה?

פורסם

ועוד שאלה, יש מקומות אקדמים כמו מיכללות מוסדות שונים לעיצוב (כמו בצלאל) שלא דורשים שאני יעבור מבחן פסיכומטרי, ועדיין אני מקבל את התואר.

האם יש "יחוס" לאנשים שלמדו במכללה שלא מצריכה פסיכומטרי בקבלה למקומות עבודה?

יש מחלקות\פקולטות בחלק מהאוניברסיטאות שמאפשרות קבלה גם בלי פסיכומטרי בכלל, בעיקר במדעים מדוייקים

פורסם

אנשים עשירים שיש להם כסף לקורס, ספרים ולכמה מבחנים מוציאים ציונים הרבה יותר טובים מאנשים בעלי השכלה דומה אבל חסרי אמצעים

דרך יעילה לסנן מיעוטים חסרי אמצעים

ביום הראשון של הקורס של קידום הם מספרים איך הכל התחיל: בהתחלה הפסיכומטרים היו מבחן שהיית בא אליו ככה סתם, בלי ללמוד כלום, בלי לדעת לאן אתה הולך ופשוט להבחן. חברת קידום כביכול התחילה בקורסים לתלמידים ממקומות פריפריה וכדומה כדי שגם הם יוכלו להגיע למוסדות גבוהים למרות שלא הושקע בהם חינוך גדול בזמן הנעורים. הדברים התגלגלו וגם אנשים יותר מבוססים רצו לשפר את הציונים וגם הם הצטרפו לקורסים. ככל שיותר אנשים באו מוכנים למבחן ככה העלו את הרמה של המבחנים עד שהם הגיעו למצב כזה. תשאלו אנשים שעשו את הפסיכומטרי פעם (לא המבחנים שהיו מיוחדים לכל אוניברסיטה) ותשמעו שהם לא עברו כזה סבל בשביל להתקבל

פורסם

מצטער אבל בא לי להקיא תנשמה מרוב השטויות שילדים מריצים פה :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ציונים זה חשוב :yelclap: אבל , זה לא מה שיעשה אתכם עשירים. כמו שאמרו תעשו חיים אחרי זה ציונים :jump::cool2: , אגב -

אתם חורשים כי אתם חושבים שציונים טובים = פקולטה טובה = עבודה טובה = הרבה כסף! מצטער טעיתם אבל לא :'(.

אם אתם לא יודעים לעשות כסף אז כלום לא יעזור לכם , לא מספיק רק מוח יהודי :) (בתור יהודי שהולך להיות מלייאן בעתיד הקרוב ,כנראה תשמעו עליי בקרוב אנ יימסור לחברה מ HWZONE ד"ש ,מבטיח!!! )

אז קחו טיפ ותתחילו לחשוב על פטנטים חברססססססססססס - הרבה הרבה הרבה כסף הולך בכוכב הפטנטים - הכניסה חינם :):hi:

טוב אני הלכתי :sleep: על הרבה כסף , הופ הנה כבשה עם שטר של 1000$ :lol:

ותחשבו על זה אה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים