עבור לתוכן

טמפ' מחשב יצאה מכלל שליטה!

Featured Replies

פורסם

טוב, זה המצב:

בשבועיים האחרונים המחשב שלי סבל מתקיעות חוזרות ונשנות ולאחר בדיקות גיליתי כי הגורם לכך הוא חום המחשב...

המפרט הוא כזה:

P4 1.8A

ASUS P4B266-C

Radeon 9700 Pro by Sapphire

Maxtor 60GB

512 266mhz

(מוגבל ע"י לוח האם)

ומארז של simbadda מהדגם הבא:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=2971

המממ...

אוקי, אז חשבתי על להחליף גם HSF וגם להוסיף מאווררים...

כעיקרון עכשיו יש את ההיטסינק המקורי על המעבד, ויש מאוורר אחד על ספק הכוח(חובה כמובן), ואחד מקדימה מול לחצני ההפעלה...

בנוסף יש חור נוסף למאוורר מתחת למעבד (אבל לא מורכב עליו מאורר)

רציתי מס' המלצות מכם בקשר לסרקולציה יעילה:

1)איפה כדאי לי להוסיף מאווררים? יש לכם המלצות על מאווררי מארז מסויימים? גדלים?

2)על איזה HSF הייתם ממליצים למעבד מהסוג שלי?

תודה לכל המגיבים! :D

2)

פורסם

קודם עדיף שתתן את הטמפ' שלך במנוחה ובמאמץ..

פורסם
  • מחבר

המממ... אוקי, הורדתי את התוכנה speedfan מאזור ההורדות והתקנתי והרצתי.

מכיוון שאני לא יודע להגדיר אותה עדיין אני פשוט אתן לך תמונת מסך... אולי גם תוכלו לעזור לי להגדיר אותה.

שאלה נוספת: כיצד אני בודק ת הטמפ' במאמץ? אני זוכר פעם ששמעתי על תוכנה ששמה prime95(מריצה מספרים ראשוניים אני חושב).

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

שמע זאתי טמפ' יחסית גבוהה אבל עדיין לא מסוכנת הייתי במקומך מסדר חוטים, מנקה אבק, "מרענן" משחה תרמית ודואג שתהיה זרימת אוויר טובה במארז אם עדיין לא יהיה שיפור תחליף קירור (ואני מוכר משהו מאודד טוב בזול תדבר איתי בפרטי) בקשר לפריים 95 זאתי תוכנת מאמץ שגורמת למעבד לעבוד על מקסימום מאמץ וככה אפשר לבדוק יציבות, טמפ' בעבודה מאומצת וכו'.

פורסם

תגיד, אתה לא חכם במיוחד נכון? אתה מסכים איתי? אתה גם מסכים איתי שחשיבה זה לא הצד החזק שלך? אתה מסכים איתי? יופי!

רק טיפשים לא יבינו לבד שמעבד כזה לא צריך לעבור את ה35 מעלות ושלא יקומו פלצפנים ויאמרו לי "אם הוא עשה אובר קלוק?" אז שקט ילדים!

זה ממש ברור ובלתי יאומן כמה בן אדם יכול להיו כ"כ חסר ריכוז וחסר אכפתיות שהוא פשוט עבר על התמונה כאילו לא הייתה ולא בדק את שאר הטמפרטורות... לפי דעתי התוכנה סתם מזייפת או שהחיישנים נדפקו לך! אין מצב שהגעת ל 45 מעלות מתחת לאפס... זה לא הגיוני ולא אפשרי אלה אם כן קנית קירור גז אבל אני מניח שלא אז זה בלתי הגיוני.. כמו כן, אין מצב שעוד חיישנים יגיעו ל טמפרטורה של 1C ושל 1C מתחת לאפס...

בכל מקרה, מה שאני מנסה לאמר פה, החיישנים נדפקו או משהו נדפק ואין מה לדאוג, הכול תקין והטמפרטורות כנראה בסדר משום שהן לא הגיוניות ברגע זה..

ד"א, בכל מקרה אני ממליץ לך לפתוח את המחשב ולבדוק עם המאורר של המעבד פועל וגם כנס לביוס בכדי לראות את הטמפרטורות ואת מהירות הסיבוב של המאוררים [יכול להיות תקלה בתוכנה] ותוריד תוכנה אחרת בשביל לבדוק את הטמפרטורות. אתה לא חייב לעשות את זה אבל רק בשביל להיות בטוחים..

פורסם

תגיד, אתה לא חכם במיוחד נכון? אתה מסכים איתי? אתה גם מסכים איתי שחשיבה זה לא הצד החזק שלך? אתה מסכים איתי? יופי!

רק טיפשים לא יבינו לבד שמעבד כזה לא צריך לעבור את ה35 מעלות ושלא יקומו פלצפנים ויאמרו לי "אם הוא עשה אובר קלוק?" אז שקט ילדים!

זה ממש ברור ובלתי יאומן כמה בן אדם יכול להיו כ"כ חסר ריכוז וחסר אכפתיות שהוא פשוט עבר על התמונה כאילו לא הייתה ולא בדק את שאר הטמפרטורות... לפי דעתי התוכנה סתם מזייפת או שהחיישנים נדפקו לך! אין מצב שהגעת ל 45 מעלות מתחת לאפס... זה לא הגיוני ולא אפשרי אלה אם כן קנית קירור גז אבל אני מניח שלא אז זה בלתי הגיוני.. כמו כן, אין מצב שעוד חיישנים יגיעו ל טמפרטורה של 1C ושל 1C מתחת לאפס...

תגיד לי, מה זה התגובה המטומטמת הזאת!?

קודם כל שמור על הפה שלך!!

שנית כל, לכל מחשב שמתקינים בו Speedfan תמיד חלק מהטמפרטורות זה סתם לא נכון עקב הגדרה לא נכונה של החיישן וזה בכלל לא אומר שיש בעייה בחישנים, גם אצלי זה ככה ואין לי שום בעיות בחיישן.

בקיצור מתייחסים רק למה שהגיוני, ומה שהגיוני אומר שהטמפרטורה הגבוהה ביותר היא 52מעלות וזו לא טמפרטורה קריטית, וזה כנראה טמפרטורת המעבד.

אם אתה רוצה להגיד משהו תפסיד להגיד לאחרים כמה הם טיפשים כי זה בעצם מראה כמה שאתה טיפש >:(

פורסם

בכל מקרה, מה שאני מנסה לאמר פה, החיישנים נדפקו או משהו נדפק ואין מה לדאוג, הכול תקין והטמפרטורות כנראה בסדר משום שהן לא הגיוניות ברגע זה..

ד"א, בכל מקרה אני ממליץ לך לפתוח את המחשב ולבדוק עם המאורר של המעבד פועל וגם כנס לביוס בכדי לראות את הטמפרטורות ואת מהירות הסיבוב של המאוררים [יכול להיות תקלה בתוכנה] ותוריד תוכנה אחרת בשביל לבדוק את הטמפרטורות. אתה לא חייב לעשות את זה אבל רק בשביל להיות בטוחים..

אתה אחד האנשים הכי טמבלים שראיתי אתה מאשים אחרים בזמן שאין לך מושג על מה שאתה מדבר בכלל..

מה שנקרא בתוכנה כסנסור 4 זה פשוט אומר שזה לא מחובר לשום סנסור ולא משקף שום טמפרטורה.

תראה לי מחשב אחד על 35 מעלות עם מעבד כזה ועם קירור סטנדרטי ואני יתן לך מה שרק תרצה. :kopfpatsch::screwy:

פורסם

תגיד לי, מה זה התגובה המטומטמת הזאת!?

קודם כל שמור על הפה שלך!!

שנית כל, לכל מחשב שמתקינים בו Speedfan תמיד חלק מהטמפרטורות זה סתם לא נכון עקב הגדרה לא נכונה של החיישן וזה בכלל לא אומר שיש בעייה בחישנים, גם אצלי זה ככה ואין לי שום בעיות בחיישן.

בקיצור מתייחסים רק למה שהגיוני, ומה שהגיוני אומר שהטמפרטורה הגבוהה ביותר היא 52מעלות וזו לא טמפרטורה קריטית, וזה כנראה טמפרטורת המעבד.

אם אתה רוצה להגיד משהו תפסיד להגיד לאחרים כמה הם טיפשים כי זה בעצם מראה כמה שאתה טיפש >:(

ציטוט מחוקי הפורום : "אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון"

חבל שלא קראת את ההודעה...

רואים שאתה לא ממש מבין במחשבים.. אני ממליץ לך לחשוב על להיות טכנאי מחשבים! זה יתאים לך!

טמפרטורה של 52 מעלות היא כן טמפרטורה קריטית למעבד שכזה וזה רק מראה לנו שאתה לא חכם במיוחד... טמפרטורה שמעבד חלש שכזה לא אמורה לעבור את ה35 מעל האפס פלוס מינוס ועוד זכור שמדובר במעבד מסוג A ולא מסוג C!!! אז בכללללללללל זו טמפרטורה גבוהה... את אותה הטמפרטורה היה מקבל גם ללא היטסנייק! [סתם בגזמה]

ד"א, גם הטמפרטורה השניה לא הגיונית... זה ממש בלתי הגיוני אפילו במחשבים חזקים ללא אובר קלוק שיהיה חלק במחשב שעובר את ה54 שהוא לא המעבד ולא הכרטיס מסך... פשוט שטות לומר זאת!

נ.ב.

לזה שמעלי : אני רוצה מרצדס ווילה בסביון!!!

ואם אני אחד האנשים הכי טמבלים שראית אז כנראה שלא ראית הרבה אנשים בזמן האחרון... חבל... פשוט חבל(!).

כשהחיישן לא מחובר לשום דבר הוא לא אמור להתחרפן ולהשתולל! הוא אמור לנוח או בטמפרטורה של 0 מעלות או סתם בלי טמפרטורה! פשוט לא זוכר ממש כי אני משתמש בתוכנה של אביט...

פורסם

כדאי תפסיק לדבר שטויות ותתחיל לשים לב לשטויות שאתה אומר!!! :screwy:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0

תקרא את זה טוב טוב זה אפילו כתוב באותיות גדולות לדפוקים כמוך..

פורסם

טוב אז ככה עם יש לך 1.8 עם טמפ' של 52~ במאמץ אז אין מה לדאוג אבל אני לא חושב שזה במאמץ אז כן צרעך לדאוג ולנסות לשפר קצת את המצב במחשב.

תנסה לעשות את מה שאמרו לך פה

*לסדר כבלים

*ל"רענן"(אהבתי את המושג) משחה טרמית

*ולשים עוד מאווררים - אם אתה שואל איפה יש מדריכים מעולים באתר!

בקשר לSPEEDFAN יש איתו לא קצת בעיות בדרך כלל עם לוחות מהדור הזה רק אחד הוא נכון ואתה יכול לראות את זה לפי הקפיצות שלהם , אצלי הטמפ' הנכונה היא TEMP3 כל השאר קופצים בעשרות תנסה לראות מה באמת מתאים וגם אז תכנס לביוס ותראה אם מה שאתה חושב שנכון דומה למה שאתה רואה שם.

אני מדבר עם נסיון (1.7) הם יכולים להגיע מעל- 55 לפעמים עם אין קירור מספיק טוב

שיפרתי בזרת משחה סידור כבלים ומעורר מעל המעבד הוא לא עובר את ה- 48 ממש טוב !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים