פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים אני מנסה, ולא מצליח!!! :s05: ניסיתי את התוכנות clon dvd ואת DVD Shrink ןפשוט רק הרסתי כבר איזה 8 מדיות (יקרות למדי....) אנא עזרו לי......... ???
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים רק תגיד שאתה רוצה לעשות את זה למטרות גיבוי כדי שאם במקרה שהספרייה תפשוט רגל יהיה לך גיבוי
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים איך אתה מנסה לצרוב אתה מנסה על דיסקים של DVD+-R בגודל 4.7 לעשות צריבה 1 ל1?כי אם כן כאן אתה טועה אבל בכל זאת זה אמור להודיע לך לפני שאין מקוםמה שאתה אמור לעשות זה recompress של הוידאו, העפת חלקים מיותרים תיקון מחדש של הדיסק עם התכנים הנכונים וצריבהמה היא בדיוק הבעיה בצריבה באילו תוכנות אתה משתמש בצריבה בהכנהתפרט קצת...
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר חברים, קודם כל אני מבקש להבהיר ספריה=ספריית סרטים של חבר....חוץ מזה - תודה, מצאתי באמת את השיטה - לקצר את הכתוביות בסוף, ולהעיף את התוספות שאני לא צריך- תודה לכולם.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים דווקא התרגומים זה זניח , זה יותר נוחות מאשר איכות, ויותר נכון על האיכות זה לא ישפיע. למקרה שיצפה בסרט איזה חבר ארגנטינאי (שיעול ) או צרפתי או אמריקאי תמיד נחמד שיהיה עוד תרגום , לפחות בשפות הנפוצות. ובשביל לא לפגום בנוחות תוכל בעזרת DVDSHRINK למשל להגדיר את העברית כתרגום ברירת מחדל שתמיד יוצג וככה לחסוך את הבאלאגן של לחפש\להפעיל אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.