עבור לתוכן

AMD Athlon64 3200+ 939 90nm

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה 3GHZ אני רוצה 2.4 או 2.6 גג ורציתי לדעת אם זה הגיוני ואם איזה קירור וספק במחיר הגיוני יכולים לעזור...

נגיד שאני לוקח את הOCZ 600W אז איזה קירור אני יקח איתו ?(למעבד)

ונגידדדדדדד שגם החלטתי לקחת את הA-DATA 500Mhz

זה באמת אפשרי ?

פורסם

לא חסר כסף בכלל!!

באמת 6800GT אחד יספיק טוב מאד!

פורסם

אוהו טוב שלא עפתם בכלל- עזוב- לך תקנה מקרר, +מערכת קרור גז+ חנקן נוזלי + עוד כמה טריקים של חולים בראש ... ואז תוכל לעשות OC ....

איזה שטויות- תסתכל על המפרט שלי - אני מגיע בכיףףףףף ל250FSB (משמע 2.5GHZ) ה3200 כמו שהבנתי הוא עם מכפלה X12 כך שהוא יכול להגיע למעבר, פעם עשיתי OC ל2600 (260FSB) והוא עבד יפה מאוד, אבל החזרתי הכל למהירויות סטוק כי זה מטומטם לגמרי להמהיר מערכת שלא צריכה המהרה ובכך לקצר לה את החיים- כשיהיה צורך אני יודע שאפשר בכיף הכי יציב בעולם להריץ את מה שיש לי ב2.5 GHZ (לא עם ספק שעולה 600 שקל, ולא עם זכרונות שעולים 900 שקל ל512MB ולא עם קרור שעולה 900 דולר) .

פורסם

אני לא רוצה 3GHZ אני רוצה 2.4 או 2.6 גג ורציתי לדעת אם זה הגיוני ואם איזה קירור וספק במחיר הגיוני יכולים לעזור...

נגיד שאני לוקח את הOCZ 600W אז איזה קירור אני יקח איתו ?(למעבד)

ונגידדדדדדד שגם החלטתי לקחת את הA-DATA 500Mhz

זה באמת אפשרי ?

TR XP-120 +Enermax 120mm.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום כולכם מבלבלים אותי =[[

לפי מה שהבנתי פה כדי לי לקחת:

AMD a64 3500 939 90nm

TR XP-120 + Enermax 120mm

OCZ PC-4000 EL Gold Rev 2 512MB DDR x2

or

A-DATA 512MB DDR 500Mhz x2

OCZ 600W

פורסם

Xploit, מה אתה משווה בכלל? FX55 זה מעבד, וופוצ'יל זה קירור. המעבד יחזיק לך שנתיים, וופוצ'יל תחזיק 20 שנה עם טיפול נכון.. ההשוואות שאתה עושה מטומטמות :lol:

שימי, אתה עושה צחוק? למי אכפת אם הניוקאסטל עשה 2.5Ghz? ואיך זה קשור שיש לו 12x מכפלה (שאין לו..)? ממילא הזיכרון שלך לא יגיע יותר רחוק... חוץ מזה אין לך מושג כמה כוח אתה צובר ממעבד ל- 3Ghz. והוא צריך 3Ghz כדי להפטר מהצוואר בקבוק שה- SLI יצור.......

פורסם

BERSERK בוא'נה אתה ממש דפוק הא?

1. ל3200 יש מכפלה X12 .

2. שים לב מה הבן אדם שאל טמבל!!!! אני לא זוכר שהוא שאל פעם אחת על 3 GHZ!! כל הוויכוח המטמומטם שלך עם אנשים פה זה לגביי 3 GHZ כשאף אחד לא מעניין אותו 3 GHZ!!! הבן שאל מה הוא יצטרך בשביל 2.4-2.6 .... זה מה שהוא שאל זה מה שאנשים עונים לו.

"ממילא הזכרון שלך לא יגיע רחוק" .... ואתה דיברת על ניובים... (לך תלמד משהו על ADATA ).

בקיצור כל הת'רד הזה אתה רק שולל אנשים באגרסיביות כשתכלס אתה היחידי שיוצא פה טמבל כי אתה בכלל מתווכח על דברים שפותח הת'רד לא שאל עליהם.

הבן אדם שאל שאלה פשוטה- מה הוא צריך בשביל שהמערכת שלו תהיה עם פוטנציאל OC לא רע. ואתה מציע לו VAPOCHILL ???

זה כמו שיבוא אחד וישאל אותי- איזה כ.מסך יביא לי ביצועים טובים? אז אני אגיד לו קח QUADRO זה טוב זה טוב....

הקיצר... עזוב, יצאת טמבל מכל הכיוונים

BLACK DIABLO :

בקיצור כדי להגיע ל2.4-2.5 בOC עם מערכת חדשה לא צריכה להיות לך בעיה בכלל עם קרור אוויר איכותי כמו שהציעו לך פה , אני עם מערכת פחות חזה מגיע בכיף עם קרור אוויר, לגביי SLI - אל תזרוק כסף סתם על שני כרטסיי 6800GT. אתה לא תרגיש הבדל שתראה בעין כרגע. כשיגיעו משחקים שכבר יהיו כבדים על הכרטיס האחד, אז תוסיף עוד אחד (שאגב כבר לא יעלה 2500 שח)

הSLI טוב בשביל שדרוג בעתיד- כרגע אין שום טעם לקנות לו שני כרטיסי HIGH END. סתם בזבוז כסף.

פורסם

מממ 20 שנה כן בטח :screwy:

איך זה בדיוק יתאים למעבדים\תושבות שיצאו בעוד כמה שנים?

עד אז יצאו מעבדי כפולי ליבות או Quad core ואולי יעברו לעבוד בלוחות אם בתקנים אחרים (שלא יתאימו לקירור) עם תושבות שונות,

בקיצור אתה סתם מדבר שטויות :bash:

FX55 יחזיק לפחות שלוש שנים,ואל תשכח - יש לו מכפלה פתוחה.

לדעתי למערכת כזאת כמו שאמרתי כדאי לקחת A64 3500+ .

פורסם
  • מחבר

אז המפרט שלי יראה בערך ככה:

AMD Athlon64 3500 939 90nm

MSI K8N nForce4 Platinum/SLI

2x A-DATA 512MB DDR 500Mhz

GeForce 6800GT 256MB DDR3 256-bit PCI-Express

OCZ PowerStream 600W

NEC Floppy Drive

WD 80GB 7200RPM 8mb buffer S-ATA

Chenming Blue Entry level server case with side arcylic window

Thermalright XP-120 + ENERMAX 120MM

כל זה עולה בערך 1550$

או 7000 ש"ח

נראה לי טיפה יקר ממה שציפיתי אבל חפיף אני יסתדר *_*

פורסם

חשבתי שדברת על ה- 3000+, שיש לו מכפלת 10, אני יודע. ל- 3200+ ניוקאסטל יש 12 גם את זה אני יודע.

אני יודע שהוא לא שאל על 3Ghz, רק אמרתי שעם התכנונים העתידיים שלו יהיה לו כזה צוואר בקבוק שבכלל לא שווה לו לקנות SLI.

אני יודע יותר טוב ממך על ADATA, הם לא יעשו יותר מ- 250-260 מה''צ וגם זה בתזמונים נורא גבוהים. GSkill Some1?

מה שהוא צריך: הוא צריך המון מזל, גם לצ'יפ וגם ללוח כי הרי זה ידוע שהלוחות של MSI _מאוד_ לא אחידים ברמתם. אם יש לו מזל, וזה רק בתנאי שהוא יודע לקרוא סטפינגים, אז הוא לא צריך קירור קטלני ומודים. אבל אם אין לו מזל - כמו האלו שהוינצ'סטר שלהם עשה 2400mhz @ 1/8v אז שום דבר לא יעזור לו.

ולא הבנתי מה הקשר לקווארדו.... :nixweiss:

xploit.

ל- vapochill יש evap שניתן לסובב ב- 360 מעלות כך שזה יתאים לכל סוקט. מוד קל מאוד ל- evaporator יתאים למעבדים quad core quad wafers ומה שאתה רוצה...... עאלק אני מדבר שטויות. ולא הבנתי מה הקשר בין זה שהfx יחזיק 3 שנים לבין זה שיש לו מכפלות פתוחות.. אין כמו 300 1:1 1T....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים