עבור לתוכן

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי ואני צריך מדריך...

Featured Replies

פורסם

יש לי Intel Pentium 4 2.8Ghz 512k

ליבת Northwood, כך שזה פחות מתחממם מהפרסקוט.

יש לי קירור רגיל, סטוק, 2 מאווררים.

אני רוצה לעשות OC.

אני יודע שזה אולי לא מוצדק אבל בא לי להתנסות ואני טחון אז אין לי בעיה אם אני רוצה לקנות אחרי זה מעבד חדש אם הוא ישרף או משהו  :cool2:

אני לא יודע איך לעשות OC, ואני צריך מדריך ברור ומפורט בעברית.

אם מישהו מוכן להדריך אותי פרטית או לתת לי לינק למדריך אני נורא אשמח ויהיה אסיר תודה.

תודה מראש.

אביב שץ.

פורסם

המדריך הוא אנחנו 8)

כמה דברים שאני צריך לדעת ממך:

1. איזה לוח אם יש לך?

2. איזה זיכרון יש לך? (לא כמה)

3. כמה מעלות יש לך במנוחה ומאמץ למעבד?

ואם אתה טחון כמו שאתה אומר ( :)) אז אני ממליץ לך לקנות קירור נורמלי. לא חייב להיות משהו יקר כל כך אפילו. קירור אוויר זלמן 7000 כל שהו יספיק בהחלט לOC לא קטן

פורסם
  • מחבר

המדריך הוא אנחנו 8)

כמה דברים שאני צריך לדעת ממך:

1. איזה לוח אם יש לך?

2. איזה זיכרון יש לך? (לא כמה)

3. כמה מעלות יש לך במנוחה ומאמץ למעבד?

ואם אתה טחון כמו שאתה אומר ( :)) אז אני ממליץ לך לקנות קירור נורמלי. לא חייב להיות משהו יקר כל כך אפילו. קירור אוויר זלמן 7000 כל שהו יספיק בהחלט לOC לא קטן

אממ... אני כמעט בטוח שהשתי מוצרים הראשונים שאני יכתוב פה אתה לא תכיר (לוח אם וזיכרון) כי אלה חברות לא מוכרות, אירופאיות חדשות, אבל אומרים שהם איכותיות, בכל מקרה.

1. QDI Pe2 Pro I865 800Mhz

2. NCP 400Mhz 256X2

3. במעבד אתה מתכוון נכון? אם כן- 39 במנוחה, יכול להגיע עד 52 במאמץ.

אממ.. הקירור שלי זה שתי מאוורים

1. פועל על 1758 RPM

2. פועל על 2722 RPM

מארז ג'נרי, ATX מאושר ע"י אינטל P:

חוץ מזה אתה צריך עוד משהו?

פורסם
  • מחבר

Help please?

פורסם
  • מחבר

נוווווווווווווווווו ><

בבקשה זה קשה נורא?!?!

פורסם

המ... אני לא יכול להדריך אותך כי אני לא ממש מבין בזה רק ריתי להגיד שאם אתה כל כך טחון ורוצה לעשות OC נראה לי שעדיף שתלך על קירור אוויר THRMALRIGHT XP-120 או XP-90... זה יותר זול (לא שזה משנה לך) ויותר יעיל

פורסם

אם הלוח אם שלך והזיכרון שלך זה טיפה בעיה בשבילי להגיד לך כי אני לא יודע אם הלוח הזה טוב לOC או לא ואני לא יודע עד כמה הזיכרון הזה יכול להגיע...

בעיקרון אתה צריך להעלות את הבאס של המעבד דרך הביוס. הבעיה היא שמתי שמהירות הבאס של המעבד עולה גם ככה המהירות זיכרון עולה.

וקשה לדעת עד כמה מהירות הזיכרון יצליח להחזיק. תנסה להעלות בתור התחלה ל220באס ולתת 2.8V לזיכרונות ו1.6V למעבד.

וכמובן לנעול AGP\PCI

פורסם
  • מחבר

אם הלוח אם שלך והזיכרון שלך זה טיפה בעיה בשבילי להגיד לך כי אני לא יודע אם הלוח הזה טוב לOC או לא ואני לא יודע עד כמה הזיכרון הזה יכול להגיע...

בעיקרון אתה צריך להעלות את הבאס של המעבד דרך הביוס. הבעיה היא שמתי שמהירות הבאס של המעבד עולה גם ככה המהירות זיכרון עולה.

וקשה לדעת עד כמה מהירות הזיכרון יצליח להחזיק. תנסה להעלות בתור התחלה ל220באס ולתת 2.8V לזיכרונות ו1.6V למעבד.

וכמובן לנעול AGP\PCI

אז אתה מבין? שאין לי שום מושג מה אמרת עכשיו.

אני צריך מדריך ממש מפורט שאומר מזה כל דבר ולהסביר לי צעד צעד..

יש לינק?

או שמישהו מוכן להתנדב?

פורסם

MHZ נקבע ע"י שני דברים

1. מהירות באס

2. מחפלה

מהירות באס כפול מחפלה שווה המגה הרצים של המעבד. לדוגמה: למעבד 2.8GHZ יש באס של 200FSB (שזה אומר front side bus) ומחפלה של 14

מה שנותן לו מהירות של 2800MHZ. עכשיו את המחפלה באינטל אתה לא יכול לשנות. אז כל מה שנשאר לך לעשות זה להעלות את הבאס דרך הביוס של הלוח אם

(יודע מה זה?) כדי להעלות את המגה הרצים של המעבד שלך. הבעיה בבאס שהוא מעלה את כל התדר שבו המחשב עובד. זאת אומרת גם את הזיכרון ואת הכרטיס מסך ואת כל חלקי הPCI. לבעיה של הכרטיס מסך והPCI יש פיתרון. ברוב הלוחות החדשים אפשר לנעול את התדר AGP\PCI כדי שהוא לא יפריע לאוברקלוק.

אבל הזיכרון חייב לעלות יחד עם המהירות מעבד ויש גבול לכמה מהיר הוא יכול לעבוד.

עכשיו בתקווה שהבנו את זה אפשר להתחיל לנסות להמהיר את המעבד שלך...

תכנס לביוס שלך ותעלה את המתח של המעבד ל1.6VCORE ואת המתח של הזיכרון שלך ל2.8V

ותעלה את הבאס של המחשב שלך ל210FSB (שזה יתן לך 2910MHZ). אם זה מצליח לך אז תנסה להעלות ל220FSB.

בתור התחלה זה מספיק, אם אתה רוצה אחריי זה להעלות עוד אז תגיד פה בתראד ואני אגיד לך איך

פורסם
  • מחבר

MHZ נקבע ע"י שני דברים

1. מהירות באס

2. מחפלה

מהירות באס כפול מחפלה שווה המגה הרצים של המעבד. לדוגמה: למעבד 2.8GHZ יש באס של 200FSB (שזה אומר front side bus) ומחפלה של 14

מה שנותן לו מהירות של 2800MHZ. עכשיו את המחפלה באינטל אתה לא יכול לשנות. אז כל מה שנשאר לך לעשות זה להעלות את הבאס דרך הביוס של הלוח אם

(יודע מה זה?) כדי להעלות את המגה הרצים של המעבד שלך. הבעיה בבאס שהוא מעלה את כל התדר שבו המחשב עובד. זאת אומרת גם את הזיכרון ואת הכרטיס מסך ואת כל חלקי הPCI. לבעיה של הכרטיס מסך והPCI יש פיתרון. ברוב הלוחות החדשים אפשר לנעול את התדר AGP\PCI כדי שהוא לא יפריע לאוברקלוק.

אבל הזיכרון חייב לעלות יחד עם המהירות מעבד ויש גבול לכמה מהיר הוא יכול לעבוד.

עכשיו בתקווה שהבנו את זה אפשר להתחיל לנסות להמהיר את המעבד שלך...

תכנס לביוס שלך ותעלה את המתח של המעבד ל1.6VCORE ואת המתח של הזיכרון שלך ל2.8V

ותעלה את הבאס של המחשב שלך ל210FSB (שזה יתן לך 2910MHZ). אם זה מצליח לך אז תנסה להעלות ל220FSB.

בתור התחלה זה מספיק, אם אתה רוצה אחריי זה להעלות עוד אז תגיד פה בתראד ואני אגיד לך איך

אני יודע רק איך נכנסים ל-ביוס ><

כל השאר אין לי מושג מה לעשות שם, איך מעלית מתח בכלל?, ואיך מעלים באס?

צעד צעד, מילה מילה בבקשה.

פורסם

אני יודע רק איך נכנסים ל-ביוס ><

כל השאר אין לי מושג מה לעשות שם, איך מעלית מתח בכלל?, ואיך מעלים באס?

צעד צעד, מילה מילה בבקשה.

אי אפשר מילה במילה לא לכולם יש אותו ביוס ... תבדוק בחוברת של הלוח אם שלך איך לעלות מתחים ואיך להגיע לfsb

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים