פורסם 2002 ביוני 523 שנים אז אולי באמת החיישן דפוקאין מצב שדלתא וax7 יתנו תוצאות כאלו גבוהותפעם הבאה: תחשוב לפני שאתה זורק 300 שקל
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר נגיד הכל בסדר והכל פועל כמו שצריך במשחק כמו GTA3 לאחר חצי שעה של משחק זה בסדר שכאשר אני נוגע במערכז במקום שליד המעבד המקום הזה חם?
פורסם 2002 ביוני 523 שנים יופי, הבנאדם משגע את כולם..מה הטמפ' במארז שלו? 32!.. 32 פאקינג מעלות!!! והוא מתלונן לי על 40מעלות באוברקלוק!..אחחח.. איזה עולם אכזר, בחורי עצתי אליך.. היא לעשות קצת שיעורי בית.. ולא חסר באתר הז הואחרים מידע ..תדאגלתחלופת אוויר יעילה במארז שלך.עריכה: משום מה יש לי הרגשה לא נעימה שאתה הולך לפתוח ת'ראד נוסף.
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר תגידו לי כל כם לא מבינים אותי או משהו?!!!!?!?זה לא שאני מתלונן על נחום אני מתלונן על זה שאני מקבל אותו חום בוללל כמו שהיה אצלי עם מאווררר אינטל זה הבעיה ומכאן יותר ששלמתי 300 שקל סתם!!!!
פורסם 2002 ביוני 523 שנים *בשיניים חורקות*ק-ח א-ת ה-A-X-7 ל-ח-ב-ר ש-ל-ך, ו-ת-מ-ד-ו-ד א-ת ה-ט-מ-פ-ר-ט-ו-ר-ה א-צ-ל-ו
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר בדקתי אצלו ואצלו יש לו לוח בול כמו שלי !!! בולללל והמאוורר של אינטל והמאורר הה נותנים אותם ביצועים בולל זה מה שמציק לי וזה בעצם כאילו זרקתי סתם לאוויר שלוש מאות שקל
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מה בדקת אצלו? את ה AX7? באת אליו עם הAX7, הרכבת אותו אצלו ומדדת את הטמפרטורה?
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר תקשיב שניה!יש לנו בולל אותו מחשב!בולל אותם רכיבים בוללל אותו חום עם מאורר של אינטל!!!ועכשיו יש לו מאוורר של אינטל ויש לו בולל אותו חום כמו שאצלי!!מבין?גם על אינטל אצלי קבלתי בולל אותו חום!זה אומר שאין שום עזרה מהמאורר החדש זה אומר שזרקתי סתם 300 שקל!!!ואפילו אם הייתה ממנו עזרה בכמה הוא היה אומר להוריד את החום מהמאוורר הקודם?
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר יש לו אותו לוח ותגיד אם המאוורר של אינטל פועל בלי בעיות באוברקלוק הזה אז למה בדיוק אני צריך את זהאם זה נותן את אותו החום?
פורסם 2002 ביוני 523 שנים [me=MiniMizer]לוקח משאף אסטמה[/me]תבין, אם יש לך בעיה עם החיישן בלוח שלך, זה לא אומר שגם לחבר שלך, יש אותה בעיה.אם הבעיה היא באמת בחיישן, אז קריאת הטמפרטורה שהוא נותן לא אמינה.לך לחבר שלך עם הAX7 ותבדוק אצלו, אל תשאל שאלות מיותרות כי כולן כבר נענו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.