פורסם 2002 ביוני 523 שנים תקרא את המדריך כבר!!!!!!!!ואם לא הבנת תקרא שוב!!!!!ואם עדיין לא הבנת תבקש ממישהו שיקרא ויסביר לך!!!!!זה לא כל כך מסובך
פורסם 2002 ביוני 523 שנים אתה חושב שאנחנו מגלי עתידות ? למה שלא תוציא את הכל ותבים לבד מה הבעייה ? פשוט תתבונן ותחשוב מה לא בסדר ?
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר מה כבר יכול להיות לא בסדר!!! זה לא הגיוני דבר כזהמרחתי חומר וזהו מה לא בסדר
פורסם 2002 ביוני 523 שנים לא הבנתי מה הבעייה... המעבד שלך נמצא בטמפרטורה סבירה לחלוטין ואין שום סכנה לנזק...מה עוד אתה רוצה?
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר זה פשוט לא הגיוני דבר שכזה הוצאתי את הכסף האחרון שהיה לי ולקחתי עוד מהורים שלי שגם כך קשה לנו עם הכסף!ואני מקבל אותם ביצועים בולל בתוספת רעש!!!
פורסם 2002 ביוני 523 שנים האמת הטמפרטורות באמת גבוהות להחריד ויש סכנה מיידית למעבד המומהר... כי ? כי הוא שם תמאורר הפוך,ף ואני מוכן להתערב כאן.
פורסם 2002 ביוני 523 שנים עזוב... לפני שקובי יחטוף שבץ, אני אחטוף מחזור והאינטל שלי ישבור שיא חדש בטמפ'... קח את המחשב למעבדה, שיימרחו לך חומר כמו שצריך ואז יתקינו את ההיטסינק + המאוורר כמו שצריך.כמה שקשה, תשלם להם על שעת עבודה במעבדה.
פורסם 2002 ביוני 523 שנים המממזה רק אני או שאתה בעצמך (וורז) אמרת בעצמך שללוח יש בעיה של טמפ' וצריך להחליף קבל?!?!!?! חשבת על הרעיון שהחיישן עדין לא בסדר!?!?!?!
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר שמתי את התמונה כלפיי מטה כלפיי הגוף קירור! ודרך עגב לחבר שלי יש בולל אותו לוח ומעבד עם מאוורר אינטל ויש לו חום כמו שלי !!! באוברקלוק כמו שליואין לו יירידת ביצועים באוברלקוק!!אז מה הרווחתי כאן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.