פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים בעיה שנתקלתי בה בבית הורי :WIN XP PRO SP2 מחובר ל ADSL דרך מודם אלקטל 510 המשמש כנתב,ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי, 750Kהבעיה שנתקלתי בה היא שלעיתים חלק מהאתרים עולים, וחלק לא עולים (404).ביצעתי בדיקה, וזה לא בגלל שהאתרים נפלו (אני מדבר גם על אתרים כמו YNET, YAHOO וכו'), אלא פשוט פתאום חלק עולים וחלק לא.כדי לשלול את אופציית הטעינה מה CACH, קבעתי שהאקספלורר יטען תמיד דף חדש, ניקיתי את ה CACH ואת ההיסטוריה, והשתמשתי ה CTRL+F5כפשוט חלק עולים וחלק לא... ולאחר כמה דקות זה מסתדר...מישהו יודע מדוע ?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים באיזה ספק ההורים שלך?אולי זאת בעיית DNS נסה לשנות את הDNS לDNS של חברה אחרת ותראה אם זה מסתדר.
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים גם לי יש את אותה הבעיה בדיוק!!גם 750Kובזק ביןלאומי ! כבר נמעס!!:\חברה מסריחה!!!אני עוזב אותם אחרי שנגמרת תקופת ההתחייבות!
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר מה בדיוק יש לך ?קורה לך שחלק מהאתרים עולים וחלק לא עולים ?או שהכל פתאום לא עולה ?אגב, אולי זה מכיוון שיש להם פרוקסי שקוף.. ?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים פעם עולה פעם לא פעם מחליט שהוא לא עובד פעם מחליט שהוא עובד במהירות של צב פעם מחליט שאתר אחד כן יעבוד ואחר לא פעם מחליט פתאום משום מקום לא לפעול בדיוק כשאני הכי צריך את האינטרנט ! :pissed:
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר השאלה היא אם קורה לך מצב שבו רק חלק מהאתרים עולה, ובעוד חלק אחר מהם לא עולה.
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אני מבין (בהמשך לת'רד הקודם) שניתקת את ה- DLINK שלך , חיברת את המחשב ישירות לאלקטל והבעיות נמשכות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.