פורסם 2002 ביוני 523 שנים שלוםיש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט בעל חיבור USB ,הלינוקס תומך בוואין בעיות אבל כשאני נכנס ל control panel או איך שקוראים לזה בלינוקסהעבר נתקע ואפילו שאני עושה KILL לפאנל עדיין אין לי עכבר ואני חייב לעשות restartlogout לא עוזר.נ.ב. הלינוקס הוא 8.2 דרעקman .תודה.
פורסם 2002 ביוני 523 שנים הממ... תכנס ל xf86config ולקנפג את העכבר משם... (אתה רוצה לסדר את הגלגלת נכון ?)חוץ מזה, הכל פועל ? מצליח להתחבר לאינטרנט ?
פורסם 2002 ביוני 523 שנים אוקי, זאת לא הבעיה שהיתה לישאתה אומר control center אתה מתכוון לזה של kde או לזה של מנדרייק (mandrake control center)בכל שאר הלינוקס העכבר עובד בלי בעיות ורק שאתה נכנס למרכז בקרה אז העכבר פשוט מפסיק לזוז ?שוב, אולי העכבר לא מקונפג נכון, תכנס לxf86config דרך הקונסול, ותכוון שם את העכבר, אולי זה יעזור.
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר אוקיי משהו חדשכאשר אני לוחץ על כפתור מסוים ב control canter ולא מזיז את את העכבר מיד אחריהכול טובאבל אם אני מזיז את העכבר ישר אחרי שלחצתי על איזשהוא כפתור הוא נתקע...מוזר...
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים where is the Control Center???????????:-Omore than this.... what does it control?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.