פורסם 2002 ביוני 1423 שנים אני מגוון, כלמיני משנות ה70 שאין לי מושג לשמם...כעקרון גנגסטר ראפ קל, NELLY, JAY-Z, BUSTA... (אתם חייבים להודות שהUNPLUGGED של ג'אי פשוט ענק...)
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים דווקא בארץ בשנים האחרונות צצו מלא להקות לא מוכרות שאני מאד מעריך אבל אין להם סיכוי מול תרבות העדר הישראלית. צודק בהחלט....לא רק אתה מעריך אותם...(Q)... לך השמעתי אותם. ;D אבל רוב האנשים לא מכירים אותם. חוצמיזה שיש עוד כמה כאלו להקות מעולות שרק מופיעות במקומות קטנים, אבל רוב האנשים בארץ שומעים זבל ואי אפשר לעשות פה כסף ממוזיקה איכותית...כל הלהקות בורחות לחו"ל או מתפרקות וחבל. ולנו השמעת סאמפל והבטחת שתשמיע עוד בל לא השמעת!
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים דווקא בארץ בשנים האחרונות צצו מלא להקות לא מוכרות שאני מאד מעריך אבל אין להם סיכוי מול תרבות העדר הישראלית. צודק בהחלט....לא רק אתה מעריך אותם...(Q)... לך השמעתי אותם. ;D אבל רוב האנשים לא מכירים אותם. חוצמיזה שיש עוד כמה כאלו להקות מעולות שרק מופיעות במקומות קטנים, אבל רוב האנשים בארץ שומעים זבל ואי אפשר לעשות פה כסף ממוזיקה איכותית...כל הלהקות בורחות לחו"ל או מתפרקות וחבל. ולנו השמעת סאמפל והבטחת שתשמיע עוד בל לא השמעת! אין לי את הדיסק המלא אני שומע אותם בעיקר ב-LIVE בהופעות ובחזרות שלהם. אבל הבטחתי שברגע שיהיה משהו אני אשמיע.
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים דווקא בארץ בשנים האחרונות צצו מלא להקות לא מוכרות שאני מאד מעריך אבל אין להם סיכוי מול תרבות העדר הישראלית. צודק בהחלט....לא רק אתה מעריך אותם...(Q)... לך השמעתי אותם. ;D אבל רוב האנשים לא מכירים אותם. חוצמיזה שיש עוד כמה כאלו להקות מעולות שרק מופיעות במקומות קטנים, אבל רוב האנשים בארץ שומעים זבל ואי אפשר לעשות פה כסף ממוזיקה איכותית...כל הלהקות בורחות לחו"ל או מתפרקות וחבל. ולנו השמעת סאמפל והבטחת שתשמיע עוד בל לא השמעת! אין לי את הדיסק המלא אני שומע אותם בעיקר ב-LIVE בהופעות ובחזרות שלהם. אבל הבטחתי שברגע שיהיה משהו אני אשמיע. סבבה איפה אתה מתחבא לא רואים אותך בזמן האחרון
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים בעיקר לומד תופים...בסוף עוד יצא לי מזה משהו ;D...אולי ???וחוצמיזה שאין לי מחשב...זוכר???
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים דיייייייי אני PVD ל 60 שניות!!!!!!!איזה מיקס עשיתי בין Modjo - Music Takes u back & WOW - Activity!!!!!!אחרי שכמה חודשים טובים לא נגעתי בכלל ב Traktor Dj... אוייייי כמה שהתגעגעתי ל DSP הזה!
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים ואני לא הבנתי מה ההתלהבות מדרים ת'יאטר, סתם עוד פרוג מטאל בינוני ואפור עד כאב.מה?גם אם לא נדבר על זה שלכל אחד מהנגנים יש יכולת אישית מדהימה פשוט, הם פשוט מצויינים כהרכב מוזיקלי.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים GodsmackQueenU2Static-XNobuo Uematsu- אתם בטח לא מכירים, אין לו ממש שירים, אבל אני ממש אוהב את המנגינות שלו ב-Final Fantasy X.
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים מה!?!?!? איך אתם לא מתביישים?!!?אפילו לא אחד פה אמרDEPECHE MODE !!!! אין לכם טעם!!???? ;Dכמו כן, שירים קיצביים... fatboy slimmobyוכאלה... כמובן שגם אמביינט! חובה!אפשר גם להוסיף קצת ברי סחרוף
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים בריטני ספירסנ סינקווסטלייףאתה עוד תגדל....תלוי כמה מהר הוא יודע לרוץ ;D ;D ;D
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים בריטני ספירסנ סינקווסטלייףאתה עוד תגדל....תלוי כמה מהר הוא יודע לרוץ ;D ;D ;DLLLLLLLLOOOOOOLLLLLLLLL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.