עבור לתוכן

לקנות מעבד עכשיו או לחכות?

Featured Replies

פורסם

קראתי בחדשות באתר שהחודש צריך לצאת מעבד חדש של אינטל (3.8 גיגה הרץ).

היה כתוב גם שאחרי המעבד הזה אינטל הולכת להוציא מעבדי ליבה כפולה.

האם כדאי לקנות מעבד החודש לאחר יציאת המעבד החדש (בגלל נפילת המחירים הצפוייה) (אני לא אקנה 3.8 אלה 3.2 או 3.4, תלוי כמה יעלה...)

או שכדאי לחכות למעבדים של הליבה הכפולה? יש הבדל רציני בביצועים? מה זה בעצם אומר שתהיה להם ליבה כפולה?

כיום אני עם P4 1.5 גיגה הרץ ואני רוצה לשדרג...

פורסם

אתה מודע לזה שתצתרך גם להחליף לוח אם וזיכרון.

ואם אתה עושה את כל זה אז עדיף לך כבר לעבוד לAMD64 ביט

פורסם

קודם כל לא בטח שתיהיה נפילת מחירים כי כשAMD הורידו אינטל נשארה עם אותם מחירים

שנית כמה כסף אתה רוצה להשקיע כי אתה תצתרך מינימום איזה 2000 שקל גם מעבד טוב וגם לוח חדש

פורסם
  • מחבר

אני הולך לקנות מעבד+לוח+זיכרון+כרטיס מסך, לפחות זה בינתיים...

אני לא יודע כמה אני הולך להשקיע, אין איזה הגבלה מסויימת...אבל אני גם לא הולך להגזים במחירים ובחלקים..

אז מה אתם אומרים בקשר למעבד?

פורסם

אני הולך לקנות מעבד+לוח+זיכרון+כרטיס מסך, לפחות זה בינתיים...

אני לא יודע כמה אני הולך להשקיע, אין איזה הגבלה מסויימת...אבל אני גם לא הולך להגזים במחירים ובחלקים..

אז מה אתם אומרים בקשר למעבד?

ש לי את המעבד המושלם מעבן XEON ;D לא סתם תראה אני לא יודע מתי ועם יצא (יצא בטוח אבל לא בטוח השנה בכל זאת זה פיתוח מוצר) וכמה יעלה וכמה תוספת זה יתן אבל רק שתדע שיש לי את המחשב בשבלך אבל עם יש לך 6000 דולר (עם היה לי 6000 דולר ללא שימוש הייתי קונה) אבל לתי תקציב אני לא יכול להגיד לך מה לקנות כי זה מתחיל ממעבד ואז לוח ועם הלוח תומך AGP או PCIE או DDR או DDR2 זה תלוי בהרבה

פורסם

אם כבר, לפי החדשות האחרונות, אני הייתי מחכה ללוח של DFI שתומך בPENTIUM-M.

זאת מערכת שיכולה לתת ביצועים נהדרים, הבעיה היחידה זה המחיר הגבוה של המעבדים האלה.

פורסם
  • מחבר

פנטיום M זה לא מעבד למחשבים ניידים?!? :s05:

פורסם

אכן כן זה מעבדים של מחשב נייד שפשוט הכינו לוח מיוחד שזה יעבוד למחשב רגיל תסתקל בחדשות יש שם שני כתבות

פורסם

המממ ולמה לא מערכת Athlon 64?

פורסם

תראה עם לא תתן תקציב אי אפשר להמליץ או להגיד לך שום דבר

פורסם

אם אתה שואל שאלה כזו, זה אומר שאתה לא צריך לשדרג! המערכת שלך כנראה לא מגבילה אותך, ולא מפריע לך שהיא מיושנת, כי כנראה אתה לא עובד עם תוכנות שדורשות חומרה חזקה יותר.

אם הייתה עובד עם תוכנות שדורשות יותר, היית מרגיש איך התמונה מקרטעת או איך המחשב נתקע לכמה שניות כדי לסיים את החישוב...

אל תבזבז סתם כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים