פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר אתה מדבר בעצם על ה CACHE של האתרים, לא ? אתר שנכנסתי אליו לא מזמן, וביקשתי להכנס שוב - לא יביאו אותו מחדש, אלא יביאו אותו מה CACHE. אם כן - אז ניקיתי את הקבצים הזמניים אם לא - אז הסבר בבקשה
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים כשאתה מקיש שם של אתר, המחשב צריך לתרגם אותו לכתובת IP. זה נעשה על ידי פניה לשרת DNS שמקבל את שם האתר ומחזיר את כתובת ה- IP שלו.ה- DNS CACHE היא טבלה המחזיקה שמות וכתובות של אתרים שכבר תורגמו בעבר והיא חוסכת גישה לשרת ה- DNS.
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים אני לא חושב שאתה יכול למצוא אותה בלי לשחק עם הרג'יסטריבגלל זה אמרתי לך לנסות להשתמש בתוכנה שלא מסתמכת על DNS, אלא משתמשת בכתובות IP - כל תוכנת P2Pאפשר גם להשתמש בקובץ hosts בשביל לעקוף את הDNS, יש על הקובץ הזה סטיקי בפורום windows\תוכנה, תנסה לקחת אתר כלשהו שאתה לא נכנס אליו בד"כ ולשים אותו בקובץ hosts עם הכתובת IP האמיתית שלו, ואז כשקורה הניתוק להיכנס לאתר הזה בשביל לבדוק אם הבעיה היא בDNS
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר הממ... למה שאני פשוט לא אנסה להכנס לאתרים ע"י הקלדת כתובת ה IP שלהם ישירות, ובכך אראה אם הבעיה היא ב DNS ?כלומר, אכין מראש רשימה של כמה כתובות IP של אתרים שאני גולש בהם,וכאשר תקרה התקלה (חלק מהאתרים עולים וחלק לא) - אנסה לגלוש ע"י הקלדת כתובת ה IP.אם האתר עלה - הבעיה היתה ב DNSהגיוני ?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים גם לי יש את ה614 וגילית שכשאני מוחק את הלוג שלו כל כמה ימים (לפני שהוא נתקע, כשהוא נתקע אני לא מליחל להתחבר אליו בכלל) אז הבעייה לא משתחזרת. תנסה גם.
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר במאפייני כרטיס הרשת, במקום שיקבל כתובת DNS באופן אוטומטי, שירבטתי שם כמה מספרים
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מהנסיון שלי עם ראוטרים אחרים, אם אין לראוטר קשר לאינטרנט בזמן שהמחשב מבקש כתובת ב- DHCP, הוא יקבל IP אבל לא יקבל DNS.ז"א שאם האינטרנט נפל רגעית בזמן שמחשב ביקש כתובת IP דרך DHCP הוא ישאר ללא DNS גם לאחר שהאינטרנט חזר.
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים את ה DHCP שלי עושה האלקטל...שעושה לך גם את האינטרנט ונתן DNS דרך DHCP. זו בדיוק הנקודה. אין אינטרנט, אין DNS דרך DHCP...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.