עבור לתוכן

נתב 614 דלינק, יש אינטרנט, אין, יש אין...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר בעצם על ה CACHE של האתרים, לא ?

אתר שנכנסתי אליו לא מזמן, וביקשתי להכנס שוב - לא יביאו אותו מחדש, אלא יביאו אותו מה CACHE.

אם כן - אז ניקיתי את הקבצים הזמניים

אם לא - אז הסבר בבקשה :xyxthumbs:

פורסם

כשאתה מקיש שם של אתר, המחשב צריך לתרגם אותו לכתובת IP. זה נעשה על ידי פניה לשרת DNS שמקבל את שם האתר ומחזיר את כתובת ה- IP שלו.

ה- DNS CACHE היא טבלה המחזיקה שמות וכתובות של אתרים שכבר תורגמו בעבר והיא חוסכת גישה לשרת ה- DNS.

פורסם
  • מחבר

יש מבין :)

היכן הטבלה הזו נמצאת ?

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול למצוא אותה בלי לשחק עם הרג'יסטרי

בגלל זה אמרתי לך לנסות להשתמש בתוכנה שלא מסתמכת על DNS, אלא משתמשת בכתובות IP - כל תוכנת P2P

אפשר גם להשתמש בקובץ hosts בשביל לעקוף את הDNS, יש על הקובץ הזה סטיקי בפורום windows\תוכנה, תנסה לקחת אתר כלשהו שאתה לא נכנס אליו בד"כ ולשים אותו בקובץ hosts עם הכתובת IP האמיתית שלו, ואז כשקורה הניתוק להיכנס לאתר הזה בשביל לבדוק אם הבעיה היא בDNS

פורסם
  • מחבר

הממ... למה שאני פשוט לא אנסה להכנס לאתרים ע"י הקלדת כתובת ה IP שלהם ישירות, ובכך אראה אם הבעיה היא ב DNS ?

כלומר, אכין מראש רשימה של כמה כתובות IP של אתרים שאני גולש בהם,

וכאשר תקרה התקלה (חלק מהאתרים עולים וחלק לא) - אנסה לגלוש ע"י הקלדת כתובת ה IP.

אם האתר עלה - הבעיה היתה ב DNS

הגיוני ?

פורסם

כן, זה הפתרון הקל

(כלומר זה שתמיד יעלה אחרון, או לאחר מעשה)

פורסם

גם לי יש את ה614 וגילית שכשאני מוחק את הלוג שלו כל כמה ימים (לפני שהוא נתקע, כשהוא נתקע אני לא מליחל להתחבר אליו בכלל) אז הבעייה לא משתחזרת. תנסה גם.

פורסם
  • מחבר

קבעתי DNS ידני, ובינתים לא נראה שיש בעיות :xyxthumbs:

תודה לכולכם !

פורסם

מה זאת אומרת קבעת DNS ידני? תפרשן :)

פורסם
  • מחבר

במאפייני כרטיס הרשת, במקום שיקבל כתובת DNS באופן אוטומטי, שירבטתי שם כמה מספרים :hat:

פורסם

מהנסיון שלי עם ראוטרים אחרים, אם אין לראוטר קשר לאינטרנט בזמן שהמחשב מבקש כתובת ב- DHCP, הוא יקבל IP אבל לא יקבל DNS.

ז"א שאם האינטרנט נפל רגעית בזמן שמחשב ביקש כתובת IP דרך DHCP הוא ישאר ללא DNS גם לאחר שהאינטרנט חזר.

פורסם
  • מחבר

את ה DHCP שלי עושה האלקטל...

פורסם

את ה DHCP שלי עושה האלקטל...

שעושה לך גם את האינטרנט ונתן DNS דרך DHCP. זו בדיוק הנקודה. אין אינטרנט, אין DNS דרך DHCP...

פורסם
  • מחבר

לפני שהכנסתי את ה DLINK לתמונה, לא היו שום בעיות כאלה, מעולם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים