עבור לתוכן

שאלה בקשר לטכנולוגיית ה-Serial ATA....

Featured Replies

פורסם

אם עכשיו אני קונה את הארדיסק

WD Raptor 74GB Hard Drive 10,000 RPM

והוא יהיה הארדיסק היחידי על המחשב שלי אני יוכל לראות אותו בדוס כאילו אני לא חייב להתקים את הווינדוס כדי שהוא יהיה פעיל?

:s05:

פורסם

אתה חיי בלהתקין קובץ ש"עוזר" להתקנה של הווינדוז לדעת שיש שם הארד-דיסק, כי היא מזהה רק ATA רגיל.

הקובץ הזה בא בדיסק פלופי יחד עם הלוח אם שלך.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שזה כמו בקר סקזי שחייב להתקין דרייבר כדי שהוא יזהה את ההתקן ואז יגלה שמחובר אליו הארדיסק? ???

פורסם

זאת אומרת שזה כמו בקר סקזי שחייב להתקין דרייבר כדי שהוא יזהה את ההתקן ואז יגלה שמחובר אליו הארדיסק? ???

כן

פורסם
  • מחבר

בעסה אז אני חייב קודם ארדיסק של ata133

ורק אחר כך אני יוכל לשים ארדיסק של sata

עכשיו יש לי עוד שאלה מה ההבדל פיזית בין

sata ל-sata raid

איך הם ניראים ?

אני יודע ש-sata

זה כבל דק עם כניסה את ויציאה אחת, עכשיו מה זה sata raid אני לא מבין מה ההבדל

אני יודע שיש

ata 33

ata 100

ata 133

sata

עכשיו מה זה stat raid?

פורסם

אתה לא חייב הרדדיסק ATA קודם! הדרייברים יכולים לבוא על דיסקט! אתה מוריד אותם מהאתר של היצרן/לוח-אם ושם אותם על דיסקט

פורסם

כמו כן ב Nforce 4 כבר לא יצתרכו להתקין את הדיסקת לSata.

אין שום הבדל פיזי בין Sata לרייד (אולי חוץ מהצבע של החיבור, שלפעמים חברות שונות צובעות).

פורסם

[ltr]you simiply put the drivers on a floopy and when you install windows in the beginning it asks you to press F5 (i'm pretty sure it's F5) if you want to install SCSI, RAID, external controller and etc. and you just have to press it and enter the floopy.

RAID stands for Redundant Array of Inexpensive Drives and it has many configerations some used for speed (RAID 0) some are for backup (RAID 1) and there are many other bizzare combinations. in any way RAID include taking 2 (or more) HDD and connecting them together to gain an advantage over a single drive configeration.

there's a really old and a really long articale in anandtech about RAID I actually read the whole think about a year ago, you should read it, it will help you understand what is RAID about.

you can find it here.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם הרחבתם את הידע הכללי שלי אבל אם יש איזה כתבה על זה איך לבצע והכל יותר לעומק של העיניין זה יעזור לי מאוד מאוד...

אז אם תמצאו שימו פה לינק ותודה על העזרה.. ;)

פורסם

[ltr]you simiply put the drivers on a floopy and when you install windows in the beginning it asks you to press F5 (i'm pretty sure it's F5)[/ltr]

actually its F6

:cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים