עבור לתוכן

עזרה: בנייתי בלוק מים למחשב וצריך יעוץ בקשר לכניסת ויצאה של המים.

Featured Replies

פורסם

או קיי אז ככה החלטתי לפני חודש ככה לבנות מערכת קירור מים למחשב... אז אחרי כמה תיכנונים של הבלוק וכמה תיכנונים בכללי...

הצלחתי לעשות את הבלוק תמונות:

3.jpg

2.jpg

עוד תנונות של הבלוק

השאלה שלי.. איפה הכי כדאי לי לעשות כניסה ויצאה של מים.. בהתחלה חשבתי על כניסה באמצע איפה שיש 3X3 עמודים כאלה.. ושני יציאות בצדדים...

אבל יש לי בעיה אחר כך לחבר אותו בגלל שיש לי חיבור סקוט A אז אם יהיה לי כניסה באמצע יהיה לי בעיה לחבר את הבלוק..

מישהו יכול להציע לי משהו אחר או אפילו לעלות רעיות איך אני יחבר את הבלוק למרות שיש לי כניסה באמצע.... אהה לא הסברתי למה אי אפשר באמצע.. כי באמצע עובר כמו ברזל כזה שניתפס על ההבית של המעבד...

בתודה אלעד :D.

פורסם
  • מחבר

no one?! :-\

פורסם

לדעתי כניסה מצד אחד ויציאה מהצד השני (הרחב כמובן ) תיהיה היעילה ביותר כי זה לא יעצור לך את זרימת המים...זה לא יאט אותה....

פורסם

ח"ח :xyxthumbs::yelclap:

אין לך חורים בלוח ?

פורסם

לדעתי אין לו, בדרך כלל בלוחות של ג'יגה בייט אין חורי עיגון... וליבנות קליפסים שיתחברו ישירות לסוקט תיהיה בעיה.

פורסם

זה סרט לא קטן לבנות כזה דבר

אתה יכול להתבסס על המבנה של איזו חברה ולשפר אותו לנוחיותך ...

ואם זה ככה שאין לך חורי עיגון אז רק עם יציאה אחת וכניסה אחת אלא אם אתה מוכן להתפשר על מבנה יותר מסובך בשביל שלושה חורים ....

LANZAR :

תבבוק את ההודעה שלך אני חושב שחסר לך שם איזה "לא" קטן

פורסם

תודה :-[

פורסם
  • מחבר

ח"ח :xyxthumbs::yelclap:

אין לך חורים בלוח ?

לצערי באמת אין לי חורים על הלוח....(כמה חבל!!! :-[)

זה קצת מבאס.. כי בתיכנונים שלי היה שה3X3 האלה שיש לי באמצע יהיו בדיוק מעל הליבה... והמים יכנסו יש עליהם.. ככה הוא יקרר יותר טוב...

ניראה לי שאני הולך לשבור את הראש עכשיו כדי למצוא דרך לחבר אותו ללוח.. אבל אני בטוח שאני יצליח.....

אבל בכל זאת למישהו יש הצעה?!

פורסם

תכניס מימין (מעל שלושת הפסים) ותוציא משמאל(מעל שלושת הפסים האחרים).

הביצועים לא יהיו בהפרש גדול מאשר אם המים היו נכנסים במרכז..

פורסם

כל הכבוד על הביצוע .

אם אתה לא יכול בשום אופן באמצע אז איזה ברירות יש לך ? רק פיה בכל קצה . אבל תנסה לעשות פיה בצורה של סדק ארוך כדי שהמים ישטפו את כל הבלוק מצד לצד. אם לא אז לא נורא .

בתכנון הבא תוסיף עמודים באמצע . כמה שיותר יותר טוב כי הרעיון הוא להגדיל את שטח המגע של הנחושת עם המים מעל הליבה. גם עובי הבסיס רצוי שיהיה דק כמה שניתן (3ממ זה סביר לנחושת , פחות עלול להתכופף)

פורסם
  • מחבר

תכניס מימין (מעל שלושת הפסים) ותוציא משמאל(מעל שלושת הפסים האחרים).

הביצועים לא יהיו בהפרש גדול מאשר אם המים היו נכנסים במרכז..

אם באמת לא יהיה הפרש גדול בין הביצועים אז אני יקדח בפרספקס כמו שהצעת לי... אני ממש מתלבט...

מחר אני קונה משאבה טבולה ב90 ש"ח משהו נחמד.. 1400 ליטר לשעה זה טוב לא?!..

היא קטנה ויש לי בדיוק מקום בישבילה.... עם מיכל קטנטן.....

יש לי שאלה... אני רוצה חיבורים ישרים שיצאו מהפרספקס... ולא 90 מעלות כמו שמוכרים בEMP ...

איפה אני יכול להשיג כאלה אבל בקוטר של 10 מ"מ?

חחח ועוד שאלה... כמה כל הקטע הזה אמור לשקול לי?! אני מעריך שהוא שוקל משהו כמו 600 גרם... ואם אתם חושבים שזה די הרבה קחו בחשבון שיש לי עכשיו את הוולקנו 12 שהוא שוקל 702 גרם...

כל הכבוד על הביצוע .

אם אתה לא יכול בשום אופן באמצע אז איזה ברירות יש לך ? רק פיה בכל קצה . אבל תנסה לעשות פיה בצורה של סדק ארוך כדי שהמים ישטפו את כל הבלוק מצד לצד. אם לא אז לא נורא .

בתכנון הבא תוסיף עמודים באמצע . כמה שיותר יותר טוב כי הרעיון הוא להגדיל את שטח המגע של הנחושת עם המים מעל הליבה. גם עובי הבסיס רצוי שיהיה דק כמה שניתן (3ממ זה סביר לנחושת , פחות עלול להתכופף)

לא ציינתי את הגודל.... של כל הבלוק... הבלוק הוא בעובי ס"מ 6.2X6.5 ס"מ... הכירסום הוא 7 מ"מ כך שהבסיס הוא 3 מ"מ...

הפרספקס שיבוא עליו יהיה בעובי 8-10 מ"מ נראה...

פורסם

1. לפי דעתי לא יהיה הפרש גדול בביצועים.

2. 1400 ליטר\שעה זה מצוין, איפה אתה קונה כזאת ב 90 שקל?

3. היה לי את השם של כאלה שמוכרים את זה.. אבל אני לא זוכר כרגע... קוראים לזה "פיטינגים" נדמה לי(לחיבורים)...

4. 600 גרם זה בכלל לא נורא.

5. 3מ"מ בסיס זה מצוין.

6. 10 מ"מ פרספקס זה מיותר לדעתי...

פורסם

אתה יכול לקדוח חורים, ראיתי כמה אנשים שעשו זאת אני ישתדל למצוא לך דוגמה.

פורסם
  • מחבר

את המשאבה אני קונה בחנות של חיות מוכרים שם משאבות בכל הגדלים. ומחירים זולים... (המחיר זול בגלל שהמשאבה טבולה... משאבה לא טבולה עולה יותר כסף).

מי שרוצה לדעת איפה החנות... בחולון ליד קולנוע סובי ברחוב סוקולוב.

את הפרספקס כבר עשיתי ... 10 מ"מ... לא נורא..

אני יודע את השם... אבל אני לא יודע איפה אני יכול לקנות כאלה שיתאימו לי....

quote author=DOGMA link=topic=92829.msg789958#msg789958 date=1099955556]

אתה יכול לקדוח חורים, ראיתי כמה אנשים שעשו זאת אני ישתדל למצוא לך דוגמה.

אני לא חושב שאפשר לקדוח חורים כי הלוח הוא מעגל מודפס ואם אני יקדח חורים אני עלול לפגוע במשהו חיוני בלוח... :-\ (חשבתי על זה)[

פורסם

אני חושב שהכוונה שלו היתה לקדוח חורים בפרספקס. בשביל המים. לא הבנתי איך תחבר את הצינור לחור אבל לא משנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים