עבור לתוכן

תפסתי אלמנה שחורה + ושתי חומות (עדכון בדף 12)

Featured Replies

פורסם

ידעתי מהתחלה שאתה לא משקר,זה מאוד מסוכן אם הם ילדו הם יתרבו במאות ועשרות.

הם גם שקופים שהם נולדים ויכול להיות שתפתח את הצנצנת והם יקפצו החוצה ואתה יודע את ההמשך..

עדיף שתתקשר לכמה אוניברסיטות לברר אם הם רוצים אותם למחקר,אבל תדאג שישלמו לך על הקופסא כן? :lol:

או למדביר ותרססו את כול הבניינים הסמוכים.

מה יקרה אם ילד קטן ילך לזרוק זבל ויראה אותם יחשוב שזה מגניב ישחק איתם והם יעקצו אותו?

זה יהיה על המצפון שלך,וגם לפי החוק אתה חייב לדווח כי אם לא אתה תיהיה שותף לזה.

• תגובות 172
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ריסוס לא עוזר נגדם, אלא אם כן אתה מכוון ישירות עליהם. אם אלו היו ג'וקים שאוכלים פיררורים עלים וכלמיני כאלה

שאתה מרסס אותם, ואז הג'וקים אוכלים את זה ומתים. אבל כאן הם אלו שאוכלים את הג'וקים, ואם הג'וק לא הורעל

או לא כיוונת ישירות עליה את העכבישה לא תמות.

בכל מקרה יה אצלנו כבר ריסוס לפני חודש בערך, אז אני מניח שיש כבר פחות, וכשיהיה חורף הם ייעלמו לגמרי. להזכירכם הם

לא יכולים לחיות בתנאים של קור. אבל מכיוון שהחורף מסרב להגיע עדיין חם, והאוכ' שלהן לא מידלדלת.

בקיצור, מה שצריך לעשות זה פשוט לשים שלט של אזהרה ולהביא את זה למודעות של האנשים, למה פגשתי בשכן שלי כשעליתי איתה

והוא כמעט פתח את הקופסא כדי להיא אותה לבן שלו. עצרתי אותו שניה לפני זה ואמרתי לו שזה מסוכן. אז הוא אמר "נו באמת.."

אולי אני אביא לו אותה בכל זאת.. (עוד מקום חניה לא מזיק :silly:)

פורסם

צודק לא חשבתי על זה.

בארצות הברית יוצאים החוצה עם נעל ומוחצים אותם :lol:

תתקשר למשרד לאיכות הסביבה והם ישלחו מומחים.

דרך אגב בחורף יכול להיות שהם יכנסו לבית שלך בגלל שהם מחפשים מקום חם.

כדי שתסגור חלונות :-*

פורסם

לדעתי הכי חכם לתרום אותם למישהו ידע מה לעשות איתם (אוניברסיטה או משהו)

הדבר הזה זה מתכון לדברים רעים, מתי שהו הוא יעקוץ מישהו או יברח או ענארף. אני הייתי נפטר מהם כמה שיותר מהר

פורסם

תאמין לי אוברקלוקר, אתה בן אדם טיפה אבל טיפה מפגר... אתה מודע לכך שאתה מחזיק את החיה בעלת הארס המסוכן בעולם בחדר שלך?? אם בטעות הזכוכית תשבר והאלמנה השחורה תעקוץ את אחד מבני משפחתך יש סבירות גבוהה מאוד שהוא ימות וזה יהיה על המצפון שלך כל החיים. אז עצתי תעיף תדבר הזה כמה שיותר מהר מהבית שלך ומהישג ידם של אנשים.

פורסם

תאמין לי אוברקלוקר, אתה בן אדם טיפה אבל טיפה מפגר... אתה מודע לכך שאתה מחזיק את החיה בעלת הארס המסוכן בעולם בחדר שלך?? אם בטעות הזכוכית תשבר והאלמנה השחורה תעקוץ את אחד מבני משפחתך יש סבירות גבוהה מאוד שהוא ימות וזה יהיה על המצפון שלך כל החיים. אז עצתי תעיף תדבר הזה כמה שיותר מהר מהבית שלך ומהישג ידם של אנשים.

פורסם
  • מחבר

ולא יהיו ביצים אם לא יהיה זכר (ואני תפסתי 3 נקבות) אז מבחינת צאצאים אין לי בעיה.

לזה שמעלי:

א) תודה שאתה דואג לי ,אבל אני זהיר ויכול לדאוג לעצמי. אני יודע מה אני עושה וכבר אמרתי את זה.

ב) השחורה כבר לא חיה היא נתפס ע"י החומה ועכשיו נאכלת על ידיה.

ג) אפילו אם היא תעקוץ אותי זאת לא אומרת שאני אמות (לא אני לא מתכוון להעקץ).

ד) וזה לא העכביש הכי ארסי.

תפסיקו לחזור על זה זה מעצבן.. וד"א אני מתכוון לקנות טרנטולה כשאלו ימותו. נראה מה תגידו אז ;D

פורסם

איזה עכביש זה, ילדים?

http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/06/89587502.jpg

זה לא עכביש, זה פאקינג Big Foot !!

אגב, אני מקווה שאתה לא גר באיזור שלי בראשון...

פורסם

תפסיקו לחזור על זה זה מעצבן.. וד"א אני מתכוון לקנות טרנטולה כשאלו ימותו. נראה מה תגידו אז  ;D

טרנטולה זה חיה חמודה, הארס שלה לא יותר מסוכן משל דבורה אז כך שהיא יכולה לעקוץ אותך חופשי :xyxthumbs:

פעם אחת הייתה לי טרנטולה בחדר הורדתי בה נעל והיא נהייתה האנדרטה של עצמה עם קצת מיץ  :smile1:

לגבי התמונה הזאתי

89587502.jpg

נראה לי שהאוכל האהוב על הטרנטולה הנ"ל זה מרק עוף של תלמה.

פורסם

הדבר הלבן מאחורי הראש זה הגוף שלה ? כי ליד ברגליים יש כאלה מין שקיות נוזליות שנראים כמו שקי ארס..

פורסם

הקם להורגך השקם להורגו!

Smack those bastards !

:bash: :2gunsfiring: :behead::funn::please:

פורסם

אתם עושים מזה יותר מידי עניין למרות שהערס של האלמנה השחורה הוא חזק ביותר היא לא יכולה לגרום לנזק רב לאדם מבוגר ובריא שלא אלרגי להרס שלה.

מקרי התמותה מעקיצה של אלמנה שחורה נמוכים מאוד אם אתה ילד גדול היא לא יכולה להזיק לך.

ולפותח התרד גבר אחלה עכבישים זרוק להם קצת יצורים תנסה לתפוס זבובים אני שונא זבובים חיה מעצבנת.

פורסם

אחי זה באמת אלמנה שחורה

מה שבטוח זה עכביש מסוכן.. שמעתי שאם היא עוקצת אז מתים תוך 5 דקות,זה נכון?

בכל מקרה

תחסל אותם!!!!!

:2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :itschy: :itschy: :itschy: :itschy:

פורסם

זה לא נכון, אני לא חושב שיש יותר מידי דברים שיהרגו אותך בפחות מחצי שעה...

תאמין לי שאם תעקץ ע"י אחת כזו, אתה תספיק להגיע לבית חולים ורוב הסיכויים שמלבד "חוסר נעימות" (חחחח...) לא יקרה כלום

פורסם

טרנטולה זה חיה חמודה, הארס שלה לא יותר מסוכן משל דבורה אז כך שהיא יכולה לעקוץ אותך חופשי :xyxthumbs:

פעם אחת הייתה לי טרנטולה בחדר הורדתי בה נעל והיא נהייתה האנדרטה של עצמה עם קצת מיץ  :smile1:

לגבי התמונה הזאתי

89587502.jpg

נראה לי שהאוכל האהוב על הטרנטולה הנ"ל זה מרק עוף של תלמה.

עם עופות שלמים בתוכו... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים