פורסם 2002 ביוני 423 שנים אני שולח לחבר שלי כל הזמן כל מיני דברים ובסוף שאני צריך משהו הוא מנסה לשלוח אני מאשר את הקבלה של הקובץ וחלון ההעברה עולהאבל קצב ההעברה נשאר על 0 ולא מעביר כלום!!עזרה??!
פורסם 2002 ביוני 423 שנים אצלי זה לא רק באייסי....זה כאילו שמותקן לי פיירוול - אבל עברתי על כל המחשב וכלום!אז מן הסתם - לא מצליחים לשלוח לי כלום....
פורסם 2002 ביולי 123 שנים תיכנס לספריה שבה נמצאים החיבור לרשת ושם תבחר את ההתקשרות שלך תלחץ על מאפיינים של ההתקשרותושם יש סמניותלך לספריה האחורונה שנקראת אדוונסושם תבדוק אם יש פיירוול
פורסם 2002 ביולי 823 שנים תנסה לעשות מה שהסברתי בהודעה לפני כן.............לבטל את הפיירוולכי גם לי הייתה את הבעיה וזה מה שעשיתי
פורסם 2002 ביולי 823 שנים כמו שכבר רשמתי המודם שלי הוא פרו, מה שאומר שאין לי "חיבור לרשת".. שאלתי על זה גם כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=2925רעיונות אחרים?!
פורסם 2002 ביולי 823 שנים זה לא בגלל הפייר וול של אקס פי...אני הורדתי עוד ממזמן...ועדיין זה עושה לי בעיות...
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אני יודע שזה לא קשור לזה, זה מה שאני להסביר! בכל מקרה, פתרתי את הבעיה, לכו בעקבות הלינק בעמוד הקודם אל עבר הפתרון.. (מה יש?! אי-אפשר להיות יצירתי קצת.. )
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אחיים שלי מצאתי פתרון לבעיה בדיוק לפני שלושה שבועות !!חשבתי לעצמי למה יש בעיה לפעמים של direct connection ולמה זה רק עאצל חלק מהאנשים ברשימה שלי !! והגעתי למסקנה ! אוקי כל מי שהיה ברשימה שלי השתמש באותו ספק אינטרנט ( שבמקרה הוא היה netvision ) כן יכל לשלוח קבצים ב icq וכמה כאלה שהשתמשו בספקים אחרים לא יכול לשלוח וגם לא הצליחו ליצור קשר עם ה כותבת שלי ( יעני ip ) עז חשבתי איך לפתור את זה איך יעני כולם יוכלו ליצור קשר עם ה ip וניסתי את ה חייגן של wow תעמינו אולו כולם הצליחו לשלוח לי קבצים ב icq ! אז הינה לכם הקישור להורדת החייגן החדש ! בכל אופן החיבור עם החייגן טיפה יותר ארוך מהרגיל מפני שצריך דרך ה explorer להכניס את הסיסמה שלך מחדש כל פעם !! אבל הוא מאפשר direct connection לכולם ! לפחות עצלי !
פורסם 2002 ביולי 923 שנים זה לא בגלל הפייר וול של אקס פי...אני הורדתי עוד ממזמן...ועדיין זה עושה לי בעיות...לי זה היה בגלל הפייר ואלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.