פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים :lol: :lol: פיוניר ייצרו דיסקים של בלו ריי מתירס . מקלח אחד אפשר לייצר 10 דיסקים. מי שיקנה בלו ריי יצטרך לאחסן את הדיסקים טוב כדי שהנמלים לא יאכלו לו את אוסף סרטי ה HIGH DEFINITION. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11398
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מי יודעאולי זה יוריד את המחירים של הדיסקים ותתפלא אבל מתירס מכינים הרבה אבל הרבה מאוד דבריםמייצרים מייצבים למינהםאפילו במילקי יש תירס (שעבר הרבה עיבודים)
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר זה בטוח יוריד את עלות הדיסקים ויהפוך אותם לידידותיים לסביבה. מצד שני בכל זאת זה משעשע. מעניין אם הנמלים שגרות במליונים בבית שלי יאהבו את החטיף החדש - "שר הטבעות קריספי". ובמילקי היו גם עצמות של פרות .
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים אני שמעתי שבמילקי יש עצמות דגים.טוב, לא משנה...רק חסר לי שהאמא הפולניה תיקח את אמריקן פאי 3 ותעשה מזה צ'יפס.....
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מי יודעאולי זה יוריד את המחירים של הדיסקים ואולי יורידו את המחיר של התירס...אולי זה ספאם...אבל הייתי חייב..!!
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים חחח כשאני חושב על זה תאר לך נמלה מאובנת לך על הדיסק חחחחח זה יכול להיות מאוד מאוד משעשע ותאר גם לראות אותה מסתובבת במהירות במחשב חחח
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים נדבקת לנמלים, הא? integral תשקיע קצת בריסוס הבית ופחות בהתעדכנויות והאם הפיתוח הזה אומר שעכשיו כשנכניס דיסק למיקרו במקום לעשות זיקוקים הוא יעשה פופקורן? -וכאן נחדול בספאם-
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים רגע, אז עכשיו באריזות דוד יהיה דיסק סרט ודיסק פופקורן? ד"א, We are not sure how this breakthrough came about, probably a bizarre accident involving a CD player left in a kitchen during the mixing of a good sweet and sour. \/ || LOL והחלק הנונ-ספאמי: זה לא נשמע כ"כ בלתי אפשרי... אם חושבים על זה, יש הרי לחם תירס וטורטיות וכו'... אז אם לוקחים טורטיה ומקשים אותה איכשהו, אפשר להכין את הבסיס לדיסק (כשבדיסקים רגילים זו חתיכת פלסטיק שקוף).
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים לא זוכר איפה ראיתי את זה,אבל הייתה כתבה לפני איזה חצי שנה שיהיה אפשרי ליצר מדיות בלו-ריי מנייר (לכל הדפוקים: זה לא אומר שהדיסקים יהיו מנייר) ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.