עבור לתוכן

מעבד ברטון "מובייל" לאוברקלוק

Featured Replies

פורסם

היי חברים

קראתי בעיון את המלצותיכם ב"מפרטי המחשבים" השונים ונתקלתי בהמלצתכם לגבי מעבד ברטון 2500+ "מובייל" (נייד) כמעבד המועדף למחשב המיועד לאוברקלוק . שאלתי היא מדוע דווקא מעבד למחשבים ניידים והאם זה משנה לגבי "ברטון" רגיל. ובכלל האם אין היום בעיה לבצע אוברקולק למעבדים הללו כי אמרו לי ש-AMD "סגרו" אותם ב"מכפלות".

אשמח לקבל תשובות מקצועיות

בברכה

צביקה

פורסם

יתרון של MOBIL BARTON שהוא מתחמם הרבה פחות מBARTON רגיל ובגלל זה הוא טוב לOC

ב1.7Vore הוא לא עובד 55 מעלות (ככה זה אצל חבר שלי עם קירור אוויר (בוא נגיד ככה יחסית פשוט))

אממממ אם אתה רוצה מעבד טוב לOC אתה יכול לקחת A64 3000+/3200+ Wincester החדשים שהם גם מעולים

לOC

פורסם

1. הוא מתחמם פחות. שלי לא מגיע גם ל 40 מעלות במתחים של 1.7.....(גם קירור אוויר פשוט יחסית)

2. הוא צורך פחות וולט, מה שנותן לך יותר חופש פעולה איתו.

3. יש לו מכפלה פתוחה, בניגוד לבארטונים השולחניים להם באמת סגרו את המכפלה...

פורסם

בקשר לחופש פעולה בגלל המתח הנמוך, לא תמיד זה נכון...

אצלי למשל המעבד עובד על 1.35V בסטוק (133X15 או 200X10), אבל כדי לעשות לו OC הכי קטן (10MHZ בבאס), אני צריך להעלות אותו למתח רגיל (1.65V).

יכול להיות שזה תלוי בסטפינג ובאיכות של כל מעבד בפני עצמו, אבל עדיין המכפלה הפתוחה שווה את התוספת במחיר, יחד עם האפשרות לפעולה בסטוק על מתח נמוך עם קירור פשוט ביותר.

פורסם

הסטוק של ה MOBILE הוא 1.45 ולא 1.35...

פורסם

יש שתי גירסאות לניידים של ה-AXP, אחת 45W = 1.45V ואחת 35W = 1.35.

drumtroll85, כנראה חוסר מזל, כל הניידים (לפחות בחודשים הראשונים) היו מעולים.

פורסם

יחסית אלי הוא עוד בר מזל.

אני עם 2.1V לא יציב על יותר מ ~2350

פורסם
  • מחבר

אוקי. הבנתי.

קשה מאוד להשיג כעת (במחיר אטרקטיבי) מעבד "נייד" שכזה. האם "ברטון" רגיל גם אפשרי לאוברקוק ?

מה דעתכם לגבי סמפרון 3100+64BIT עם זיכרון קאש L2 של 256KB (תושבת 754 ) במהירות 1800 MHZ

האם הוא נחשב אפשרי מבחינת אוברקלוק, האם הוא כדאי במחיר של 780 ש"ח (TRAY) ביחס לברטון 2800+ "רגיל" (המחירים זהים).

התקציב שלי די מצומצם וחשוב לי גם האפשרות לאופצית שידרוג עתידית/ביצוע אוברקלוק, לכן נראה לי שמעבדים בתושבת 754 יש להם יותר עתיד מאשר לברטונים שהפסיקו לשווק.

בתודה מראש לכולכם

פורסם

זה נכון.

אבל אם כבר, שים עוד 100 שקל וקח A64 2800+.

ייתן לך הבדל ביצועים ניכר מהסמפרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים