פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר כי אין לי מקום לז ואין לי כוח לשבור עם זה את הראש אני רק רוצה גוף קירור לקנות שיהיה הכי גדול שיש רק שיקפיייייייי לי את המעבד... :s05:
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים כי אין לי מקום לז ואין לי כוח לשבור עם זה את הראש אני רק רוצה גוף קירור לקנות שיהיה הכי גדול שיש רק שיקפיייייייי לי את המעבד... :s05:קודם כל איזה מארז יש לך??שנית קירור גדול לא בהכרח טוב יותר איזה מעבד יש לך בכלל
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר יש לי מארז של טרמיילטייק v8000 באמת זה הגוף קירור הכי טוב? והמעבד שלי הוא P4 3.2MGH LGA 775 אתם בטוחים שהוא הכי טוב? כי אני קונה ואם כן אז מאיפה אני יכול לקנות? ועוד שאלה מה זאת אומרת בגרף הזה Idle ומה זאת אומרת Load? בגרף הזה..?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים המארז והמעבד לא משנים, מה שחשוב זה הסוקט. יש לXP-120 גרסא לסוקט 775 (לפי האתר של TR), זה גוף קירור מאוד חזק, הבעיה היא שאני לא יודע אם זה הגיע לארץ, ולא הצלחתי למצוא אותו באתרים של חנויות שונותidle - כאשר המעבד "במנוחה"load - לאחר ניצול ממושך של המעבד על 100%
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר תודה רבה על העזרה ואני דבקה כן מצאתי אולי תיסתכל ותגיד לי אם לקנות...? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7069 תגיד אם לקנות ואני קונה... ותודה על העזרה!!! מכאן זה ערוך: ואני גם לא רואה שמקבלים איתו את המאוורר, מקבלים? אתה רואה שם משהו על מאוורר?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים הגרסה הזו היא לא לסוקט 775, בגלל זה אמרתי שכנראה שהגרסה לסוקט 775 עוד לא הגיעה לארץוגופי קירור של TR לא מגיעים עם מאוורר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.