פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים שלום לכולםקניתי היום מארז cake של 25 מדיות של silver line dvd-r x4 professionalצבע המארז כחולכול זמן שלא פתחתי את האריזה אני עדיין יכול לקבל את הכסף חזרהמה אתם אומרים מניסיון, זאת מדייה נורמלית? אני בעיקר צורב סירטי xvid וממש לא הייתי רוצה לגלות אחרי שנה שכול מה שצרבתי שווה לתח......תודה לכול המשיבים
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים כן סביר להניח שהדיסקים טובים אלא אם כן זה זיוףיכלת לבצע חיפוש בפורום הרבה שואלים את זה
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים סילבר ליין לא אומר כלום כי זו חברת אריזה ולא ייצור. אין לך ברירה אלא לפתוח ולראות מי באמת היצרן (באמצעות info בנרו למשל) ואז לשאול את השאלה.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים סילברליין בארץ משתמשים כרגע במדיות של RITEK מקוד G04. הן לא מצוינות אבל לא רעות. בכל מקרה, קנייה כדאית למי שרוצה משהו זול. אם חשוב לך מאוד הנתונים ואתה לא רוצה לקחת סיכון קנה דיסקים של ורבטים. את הסילבר אפשר להשיג בין 60 ל 100 שקל לחבילה של 25 , את הוורבטים ב 160 לחבילה של 25.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מחבר iceהיכן אתה משיג את הוורבטים ב 160 לחבילה של 25?האם זה נכון שכול עוד לא מדובר בתוכנות ששם אפילו (kb יחיד חסר הוא הרסני) ניתן להסתפק במדיות סבירות ולא חייבים בהכרח את המדיות הטובות ביותר בכול מה שקשור למוסיקה וסרטים מפני שגם אם sector אחד יהיה פגום אז תיהיה קפיצה קטנה בסרט או איזה רעש קטן בשמיעת מוסיקה ?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים את הוורבטים ניתן לקנות באופיס דיפו.אני מציע לך שדברים פחות חשובים תצרוב על סליברליין ודברים חשובים מאוד על וורבטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.