עבור לתוכן

מה חום המעמד שלך תחת עומס?

מה חום המעמד שלך תחת עומס? 647 הצבעות

1. 1. מה חום המעמד שלך תחת עומס?

• מעל 58 מעלות
    • 57-58 מעלות
    • מעל 50 מעלות
    • מעל 40 מעלות
    • מתחת ל 40 מעלות?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תקשיבו כולם.

אני מתעסק במחשב שלי ודי מתעניין במעלות.

ליתר דיוק, לא בא לי שהמחשב שעלה לי הרבה יתחיל להמיס חלקים, אז הוספתי מאוורר ויש עוד תוכניות בדרך.

עכשיו תחת עומס(SANDRA ראה פירוט בהמשך) הגעתי ל 57 מעלות מעבד.(שכחתי את מעלות הלוח, אוסיף בהמשך)

מה איתכם?

אציין כי לא האצתי את המחשב בכלל.

נ.ב. כאשר פתחתי את דלתות המארז עמדתי על 52 מעלות  :D

פירוט סנדרה : הרצה את ה burn in wizard עם מבחני ה cpu arithmatic וה-cpu multimedia ללא הפסקה(רץ יותר מ-100 פעמים) עם דחיפות גבוהה.

פורסם

46 מעלות A64

אותם תנאים של סנדרה

איזה מעבד יש לך ?

שכחתי לציין שזה ה 3000+

והוא באובר ל 2200MHZ

פורסם

55-65 אבל ic7 שלי מזייף קצת

פורסם

46.5 עם AXP-M 2500, במאמץ של שש שעות, וזה בגלל מאוורר בעייתי שיש על הקירור.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני רואה שמצבי לא טוב בכלל :)

המעבד שלי הוא PRESCOTT 3.0Ghz.

בכל מקרה כבר התחלתי לחשוב על בניית מארז משלי לעניין.

מעניין אותי מאיפה ניתן להשיג מאווררים עם רדיוס של 25ס"מ... אולי ממזגן מקולקל?

הרעיון שלי הוא להיפטר מהרבה מאווררים ופשוט לשים שני מאווררים גדולים וליצור תעלת זרימת אוויר אימתנית.

אם למישהו יש רעיון אני אשמח.(התקווה שלי היא לרדת מ 40 מעלות אבל יש לי הרגשה שלא עם המאוורר התקני שבא עם המעבד :) )

פורסם

אתה לא יכול לשים 2 גדולים, מכיוון שהלוח יחסום את כל הזרימה.

שים אחד של 150מ"מ(תזמין מ FROZENCPU.COM) שזורק 265CFM(!!!!!!!) שיכניס אוויר מול המעבד.

ועוד כמה שיפנו(120מ"מ בגג, 120 מ"מ מתחת לספק, אולי אפילו 120מ"מ בספק שיפנה) ואתה מסודר.

(כמובן שאתה יכול גם פחות, אבל נסחפתי קצת :) )

אה, ואני עם AXP-M@1600MHZ@1.3V מתחת ל 40 מעלות כאשר כל המאווררים במארז מכובים מלבד אחד שמכניס אוויר למארז והוא על 4V.....

(וכל זה היה עד היום... היום שרפתי לוח אז הכל משתנה....)

פורסם

אני על 43 מעלות במאמץ ב ב 2700MHZ ב 1.9 ( אפשר גם 1.875 נתתי לו ספיר ) זה נמדד ב PRIME שהמהירות של ה DELTA על חצי 2200RPM שהיא על פול יורד עוד 2 מעלות בלחץ.

פורסם

לנזר, עם איזה מעבד אתה?

פורסם

AXP 2500 MOBILE + SP97+DELTA

וכן זה מעבד מאוד מאוד מוצלח ;)

פורסם

גם לי יש מובייל בארטון, רק 2600, ומסיבות מאוד מוזרות לא הצלחתי לעבור 2300, אך הצלחתי לעבוד על באס 264.

זה מאוד מוזר בהתחשב בזה שבד"כ ה 2500 יותר חלשים מה 2600 אך עובדים על באסים יותר גבוהים.

פורסם

ברגע שיש לך L12 MOD אני לא חושב שיש הבדלים ביכולת הבאס המקסימלית בין שני המעבדים... בקשר לזה שאתה לא יכול לעבור את ה 2300MHZ זה פשוט ביגלל שהמעבד שלך יצא אוברקלוקר לא משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים