פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים עריכה:יש לי בעייה בכל תוכנת סי פשוטה שאני מוריד, הבעיה כתובה בהמשך הפורום. בבקשה תקראו.וכן, עשיתי חיפוש ארוך בפורומים לחפש אם מישהו שאל כבר לגבי הבעיה הזאת ולא מצאתי.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אם אתה מתכוון לקומפיילרים של שפת C אז יש כמה כמו TC או של LCC וחברות נוספות שכרגע שכחתי את שמןתעשה חיפוש
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אם אתה מתכוון לקומפיילרים של שפת C אז יש כמה כמו TC או של LCC וחברות נוספות שכרגע שכחתי את שמןתעשה חיפושאם באמת הוא מתכוון למהדר, אז יש את gcc החופשי והמעולה. הוא אחד המהדרים הטובים שיש, אם לא הטוב ביותר, והוא חופשי - אפשר לראות ולשנות את הקוד מקור שלו, להפיץ אותו, להעתיק אותו.. זה מאוד חשבו למכנת להשתמש בתכנה קוד פתוח, כי רק כך אפשר ללמוד מקוד מצויין שאחרים כתבו, ולתקן אותו במקרה הצורך.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מחבר אני רוצה להגיד שאני חדש בנושא הזה ואני לא מכיר הרבה מושגיםמה זה קומפיילרים?רק השנה התחלתי ללמוד מחשבים (שפת סי)מה שאני מחפש זה תוכנה שאני אוכל לכתוב בה כל מיני הוראות וקודים, אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים תוריד ותשתמש בזה: TURBO Chttp://www.pitt.edu/~stephenp/misc/downloadTC.htmlhttp://www.google.com/search?hl=en&lr=&client=firefox&q=turbo+c+free+download&btnG=Search
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים מחבר אני אסביר לכם מה הבעיהבהתחלה הורדתי לבד תוכנת סי אבל היא לא עבדה, צירפתי תמונה עם הבעיה שהיא כותבת לי.אז חשבתי שהבעיה בתוכנה אז חיפשתי עוד וביקשתי עזרה פה.והבעיה היא לא בתכנה אלא זה מראה לי כל פעם בכל תוכנה של סי את אותה בעייה בדיוק(השארתי תמונה שמראה את הבעיה)בבקשה תתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה רבה.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים יש כבר כמה דיונים על אותה בעיה בדיוק (ופתרון שלה)חיפוש היה חוסך לך המון זמן
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים מחבר תאמין לי שכן חיפשתי ואני לא מוצאחיפשתי בערך שעה! נמאס כבר! אפילו יותראם תוכל להביא לי לינק לפתרון הבעיה שלי תודה רבה, ואם תוכל לענות לי פה פשוט אז עוד יותר תודה!
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים מחבר מישהו יכול להיכנס ללינק שמנהל הפורום הביא ולהסביר לי בשפה הכי פשוטה כל שלב ושלב, מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה? אני אודה לכם מאוד!! אבל באמת, בשפה הפשוטה ביותר
פורסם 2004 בנובמבר 1221 שנים שמע אחי גם לי היה בדיוק לפני שבוע את אותה הבעיה פרמט וזה יעבוד נכון בקשר להפנייה לפתרון הבעיה ש מיקרוסופט מצעיה שם ואני עשיתי את מה שהם אומרים שם פעמיים וזה לא מצליח אבל אחריי שפירמטטי במיוחד בשביל להתקין את התוכנה וזה עובד יפה מאוד אין מה לעשות המטרה מקדשת את האמצעים
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר אני לא אפרמט את המחשב בשביל התוכנה הזו !אני אנסה לתקן את זה בדרכים אחרות. הפיתרון שבאתר של מיקרוסופט לא עוזר לאחר ריסטארט.
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים שמע אז אם אתה כלכך מתעקש תנסה להתקין את כל העדכונים האפשריים ממיקרוסופט זה גם יכול לעזור לפי דעתי
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר בכל זאת, מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בשפה פשוטה כדי לתקן את הבעיה בעזרת הלינק של מנהל הפורום? אני לא מבין כלום!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.