פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים אין לי מושג למה אבל כשאני מריץ את NETLIMITER לאחרונה, אני מקבל את הודעת ה-RUNTIME ERROR והתוכנית נסגרת.מי שמכיר את התוכנית יודע עד כמה היא שימושית ומאד הייתי רוצה לפתור את הבעיה.ניסיתי את שתי הגירסאות האחרונות, הסרתי והתקנתי, ללא הועיל.תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אם אתה מדבר על ההודעה של Buffer Overrun או משהו כזה, נסה למחוק את כל הספריות שב-\Documents and Settings\<User>\Application Data\LockTime\NetLimiter\. לי זה עזר בזמנו.
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר אם אתה מדבר על ההודעה של Buffer Overrun או משהו כזה, נסה למחוק את כל הספריות שב-\Documents and Settings\<User>\Application Data\LockTime\NetLimiter\. לי זה עזר בזמנו.עבד!כבר התחלתי להשתמש בתוכנית הגבלת פס אחרת אבל NETLIMITER עדיפה לטעמי.תודה רבה! :-)
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים יש לי את אותה הבעיה,מחקתי את תוכן התיקיה הנ"ל וזה לא עזר ליהתוכנה עדיין קורסת..אני לא יודע מה הייתה הבעיה אצלך אבל אצלי זה קורס אחרי הרבה זמן..אני משאיר את המחשב עם אימיול נגיד או תוכנות מהסוג הזה ורק אז זה קורה לה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.