עבור לתוכן

עזרה בהפחתת רעש במחשב

Featured Replies

פורסם

היי לכולם, :)

אז לפני כמה ימים עשיתי תעלת איורר למעבד (הפכתי את המאורר מאחורה והצמדתי לו חתיכת קרטון שמובילה אוויר לקירור של המעבד) , זה הוריד בכמה מעלות אבל הגדיל את הרעש.. ובכלל המחשב שלי די רועש למרות שבכלל לא מזמן החלפתי לTt silent boost, והוא לא הבעיה-הבעיה ברעש היא בעיקר מהמאוורר שבספק ובכרטיס מסך (יש לי עוד 2 מאוררים במארז אחד מקדימה והשני מאחורה כמו שכבר ציינתי).

למישהו יש רעיון איך אני יכול להפחית את הרעש בלי לבזבז יותר מידי כסף?? יש לי סינק ישן של סלרון סלוט 1 בלי מאורר אבל די גדול אולי זה יעזור ..

פורסם

אולי לשמן אותם ?

פורסם
  • מחבר

נסיתי כבר לא עוזר וחוץ מזה הם די חדשים המאוררים

פורסם

תנתק את המגע המתכתי עם המארז (המארז מגביר את הרעש). תחבר על רגליות / פיני גומי או סיליקון יבש .

גריל יוצר שריקה של אויר אז תחשוב על הגדלת חרירים או החלקה של דפנות .

תנסה לעשות מחסומי קול מספוג /ריפוד שתחתוך . חשוב שרק יחסמו קול בכיוונך אבל יאפשרו איוורור טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה!

אני אנסה להכין את הריפוד הזה במארז ולשים על הדלת או משהו כזה..

שמתי את המאורר שמאחורה על רגליות מגומי וזה די עזר להפחית את הרעש.

אולי אני יכול להתקין את הסינק של הסלרון על הכרטיס מסך?? זה גיפורס 2 GTS של גיגבהבייט

פורסם

אם יש חורים לברגים אז כן . אבל הוא צריך להיות סינק גדול ולא משהו קטן שלא יצליח לקרר

פורסם
  • מחבר

הוא גדול ...

עכשיו אבל השאלה שלי זה שאולי שבכל זאת הוא לא יקררר כמו שצריך?... כי לא סתם שמו מאורר על הליבה..אמנם ממש קטן אבל מאורר.

פורסם

שתי דרכי בדיקה :

אצבע , מיד לאחר שכיבית את המחשב . לא כשעובד !

ארטיפקטים במשחק/ים . כלומר התמונה היא "לא נורמלית " .

ההגיון בסינק גדול ומאוורr גדול זה שהמאוורר יוכל לעבוד שקט ועדיין לקרר טוב. אבל בלי מאוורר אי אפשר .

www.overclockers.com

פורסם

אפשר גם אפשר.

אני מקרר פסיבית בלבד Radeon 8500 אחד בעזרת VGA Silencer כאשר המאוורר מנותק, ו Radeon 9800SE בעזרת ה Giant Cooler 2 כאשר המאוורר פורק ממנו.

פורסם

אני עם GF4MX וגוף פסיבי לגמרי שהגיע איתו... והוא אפילו לא גדול במיוחד....

אם הסינק נראה לך מסיבי(ביחס לסינק המקורי) אז הוא יוכל לעבוד בכיף בלי מאוורר....

כל המחשב שלי עובד בלי מאווררים חוץ מ 120MM אחד שמכניס קצת אוויר למארז על 4 וולט....

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכולם! :)

הסינק של הסלרון ממש מסיבי בהשוואה לדבר הזה אם אפשר לקרוא לו סינק כי זה יותר כמו עריסה למאוור על הכרטיס מסך... זה פשוט חתיכת ברזל עם כמה מקמות לברגים אפילו בלי סנפירים.

למישהו יש עוד הצעות איך אני יכול לגרום למחשב שלי להיות יותר בשקט..?

פורסם

כמו שאמרו, תנסה את השיטה עם הספוגים.

תנסה לבדוק מה מקור הרעש: הרדיסק, מאורר, מאורר על כרטיס מסך. (תנסה לנתק כל פעם מאורר אחר בשביל להבחין אם יורד הרעש בצורה דראסטית).

מה אתה מתלונן? אתה יודע מה זה רעש של Subaru Wagon?? כמה חמין יוצא משם...

פורסם
  • מחבר

חחח סבבה תודה coby !!

למישהו יש עוד המלצות ??? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים