עבור לתוכן

1.725 V למעבד בOC זה הרבה?+ שאלה

Featured Replies

פורסם

יש לי P4 2GHZ  ( גם אני קניתי מחשב מחנות GF4MX :s07:  )

המעבד נראה לי קצת דפוק- אני בOC איתו במתח של 1.725V בשביל לקבל  2.5GHZ .... :P

יכול להיות שלתת מתח כזה למעבד עם קירור רגיל של P4 זה יותר מדי?

ד"א לפי הIS7-E אני ב 43.5-40 מעלות בCPU.

אבל זה IS7...

ועוד שאלה, אתם חושבים שאם אני יקנה קירור למעבד אני יוכל להשתמש בפחות מתח בשביל הOC?

פורסם

בתור התחלה כן. 1.75 זה הרבה מתח. בשביל להגיע לOC של 2.5@2 כמעט וניתן לעשות זאת עם מתח מקורי, אולי להוסיף קצת מתח(0.05V-0.1V).

מה המתח המקורי, 1.5?

כמו כן המעלות שציינת זה במנוחה או במאמץ? יותר חשוב לדעת כמה הוא מתחמם במאמץ.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת, 1.725 זה מה שהוא חייב לקבל בשביל 2.5GHZ, ניסיתי כל מתח אפשרי אחר עם כל מהירות אחרת, הוא פשוט צריך המון מתח.

למשל הכי רחוק שהגעתי איתו זה - 129 FBS ובשביל זה הוא היה צריך 1.8V  (!!) רכב אמריקאי לא שורף כל כך הרבה אנרגיה   :kopfpatsch:

הספק הוא 300W אז אני מנייח שזה פאק במעבד.

ה 40 מעלות זה במנוחה, אני יבדוק עכשיו כמה זה במאמץ.

מאמץ 51.5 מעלות.

אז מה אתם אומרים 1.725 זה יותר מדי בלי קירור או שכל עוד המעבד לא מתחמם יותר מדי זה בסדר?

פורסם

P4A יכול לקבל כזה מתח ללא בעיות, אבל לא הייתי נותן לו יותר מעבר לזה 1.8 זה כבר דיי גבולי... :\

פורסם

P4A יכול לקבל כזה מתח ללא בעיות, אבל לא הייתי נותן לו יותר מעבר לזה 1.8 זה כבר דיי גבולי... :\

לא כדאי לתת לו 1.8 אתה פשוט תהרוס את המעבד! שום P4 לא כדאי לו לעבוד על מתח כזה, לא שמעת על P4 Sudden Death syndrome?

זה מה שעלול לקרות אם תתן לו יותר מ1.8. אל תתן יותר מ1.75 וזה ממש המקסימום לדעתי וגם זה מסוכן. אני לא הייתי נותן יותר מ1.7 בשום אופן על המערכת שלי. כבר שמעתי על מספיק אנשים שהפעילו מעבדי P4 על 1.8 ואחרי חודש היו צריכים לתת למעבד 1.8 בשביל להפעיל אותו במהירות סטוק.

אגב יש לי את אותו מעבד 2GHz עם לוח דומה לשלך (IS7) עם ספק TT360AD, המעבד עובד אצלי כרגע ב2.5 במתח 1.625.

ב2.4 מתח כמעט מקורי 1.55 אולי אפילו פחות.

המעבד דורש תוספת מתח רצינית לכל מה שמעבר ל2.5. למשל בשביל לעבוד ב2.6 הוא צריך לפחות 1.7 ובשביל 2.66 דורש 1.75 בערך.

יש לך ספק ג'נרי לפי מה שהבנתי אז אם תחליף אותו לספק ממותג המתחים יהיו מדוייקים יותר וזה ייתן שיפור.

פורסם

ואיפה אני אמרתי שכדאי? 1.75 לסדרת הA זה סביר, מעבר לזה זה כבר גבולי...

פורסם

ואיפה אני אמרתי שכדאי? 1.75 לסדרת הA זה סביר, מעבר לזה זה כבר גבולי...

מה זה משנה אם זה סדרת A, B או C מבחינת מתחים?

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני חושב שאני יוריד אותו ל V1.65, שזה 127 FBS אצלי רק ליתר בטחון.

שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים