פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים תלוי...כמה כוננים אופטיים יש לך (CD ROM וחבריו)כמה הרדיסקים יש לך עכשיו,והאם יש לך תמיכה בSATA.הכל תלוי ב"האם יש לך מקום פנוי"
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים אז כן...אתה קונה HD (בנחה שהוא IDE), ומחבר אותו לאותו כבל כמו הHD הראשון,(מקנפג אותו כסלייב, ואת הקודם כמאסטר), מחבר אותו לכבל של החשמל, וזהו.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים HD= הרדיסק. עכשיו, יש לך כבל IDE ATA66 שנראה כך יש לו קצה אחד שמחובר ללוח אם, וקצה שני מתפצל שיכול להתחבר לשני התקנים. בהנחה שיש לך שם הרדיסק שמחובר לחוד ללוח אם, וסידי רום שמחובר לחוד ללוח אם, אז חייב להיות לך בכבל שמחובר לHD מקום לHD נוסף. אתה צריך רק לקנפג (עם הג'אמפרים מאחורה לפי השרטווט שעל הHD) שהישן יהיה הMASTER והחדש SLAVE. (ג'מפר זה הדבר הלבן הזה, אבל הצבע שלו יכול להיות גם שחור/כחול/ועוד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.