עבור לתוכן

העם כדי לי להוסיף עוד ספק?

Featured Replies

פורסם

אז ככה נכון לעכשיו יש לי את הספק של tt buterflay 480 w

עכשיו משום מה לפעמים שאני מפעיל משחקים וכו כוכ נוצר מצב שהספק משנה את הרעשים של המאווררים במחשב (7 במארז+2בספק+3 ברדיאטור קירור)

בכול מקרה פםתחתי על זה כבר תרד ואמרו לי שזה בגלל שאני תוכן את הספק לשי ומאמץ אותו יותר מדיי לכן חשבתי לי על רעיון...

עם אני יקח ספק קטן של 200 w הוא ממש קטן ב(מתאים רק למארזים מיוחדים)

בכול מקרה הספק הזה יכנס לי בדיוק בתוך שני חריצים של 5.25 ועוד ישאר מקום.. בכול מקרה השאלה היא עם אני יחבר את כול המאווררים של המחשב לספק הזה ואילו רק את הלוח והדיסק קשיח שלי אני יחבר לספק המקורי של Tt העם זה יתן לי ביצועיים טובים יותר???

כמו כן הזמנתי כבר בלוק קירור נוסף לציפסט וגם לכרטיס מסך ככה שנירא לי שאני הולך להוריד בכמות המאווררים דחוף ניראה כבר..

פורסם

זה שתחבר את המאוררים לא הכי יעזור , אבל זה יעזור , אני אומר תחבר ל200W את הכרטיס מסך והמאוררים...

פורסם
  • מחבר

מה זא אומרתת הכרטיס מסך שלי מכור בסלוט שלו וזהו אין לו עוד כניסות של חשמל הכוונה העיקרית שלי בכול הקטע הזה היא שהספק המקורי והחזק יתן חשמל רק ללוח הרדיסק סידי ו1.44 וזהו נירא לי ואילו הספק הקטן יותר יתן למשאבה ולכול המאווררים שכלל ניראה לי אני הולך להוצי אותם כי גם ככה צריך להגיע הבלולקי קירור לציפסט ולמעבד של הכרטיס מסך..

עכשיו השאלה היא עם אני יסויף את הספק הזה העם המחשב יהייה לי יותר יציב או אולי לא?

והעם כול הבלגן שאני יעשה יהייה באמת שווה את כול זאת זה באמת יתן לי ביצועים יותר טובים??

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים