עבור לתוכן

כשצורבים, מותר להשתמש במחשב או שזה ידפוק את הצריבה?

Featured Replies

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שבצורבי דיוידי אין הגנת buffer underrun ? (אני לא מעודכן, אבל זה נראה לי לא סביר לחלוטין)

פורסם

ברור שיש,אבל אם אין מספיק באפר...כמה retries הוא כבר יכול לעשות?

פורסם

עד אין סוף... :s07:

גם אם זה אומר שיקח לו שנה לצרוב דיסק, בקצב של 1.5Kb לשעה.

פורסם

99% שהצריבה פשוט תצא דפוקה.

פורסם

לא דפוקה!

אבל ברוב המקרים לא איכותית

פורסם

לא אכותית בשבילי זה דפוקה.

פורסם
  • מחבר

יש דבר כזה שהצורב יצרוב אבל לא צריבה איכותית??

ואם כן - איך יודעים זאת?

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מבססים את הטענות שלכם, אבל בצורבים נורמליים לא צריכה להיות שום בעיה בשום מצב.

גם אם הבאפר מתרוקן הצורב כולל מנגנון שמשהה את הצריבה, וממשיך אותה ברגע שהוא מתמלא מחדש. הפגיעה היחידה היא במהירות הצריבה, כי אם הבאפר כל הזמן מתרוקן והמחשב בקושי מצליח למלא אותו מחדש, היא יכולה לקחת שעות...

קישור 1

קישור 2

תיאורטית הכל טוב ויפה. פרקטית - לא. במיוחד ב DVD.

1) קודם כל לא כל הטכנולוגיות זהות. יש כאלה שמשאירות GAP גדול מדי בזמן הפעלת המניעה ולכן נוצרות טעויות או עיוותים בזמן הנגינה.

2) הפעלת הטכנולוגיה יכולה לפגוע במהירות הצריבה האופטימלית למדיה. רוב הצורבים משנים את אלגוריתם הצריבה בהינתן סוג המדיה (ראה עדכוני קושחה). שימוש מסיבי בטכנולוגיה יפגע ביישום האלגוריתם והתוצאות בהתאם.

3) הטכנולוגיה תלויה במידת היישום שלה לתוכנת הצריבה. לא כל התוכנות תומכות ב 100% בכל הטכנולוגיות.

4) הטכנולוגיה נועדה למניעת טעויות. ההנחה הבסיסית בטכנולוגיה היא שיש זרימה רציפה של מידע שלעיתים רחוקות אם בכלל מופרעת. זו לא טכנולוגיה שנועדה לטפל במחשבים שאינם מסוגלים לעמוד בקצב וזו אינה הנחת העבודה שלה וגם לא שם נבחנה. התוצאות במחשב כזה תהיינה בהתאם. לראייה הדרישות המינימליות לחומרה בצורבי ה DVD המהירים (למשל P4 1.6 החל מ 4120B).

5) ממש לא מומלץ להפעיל תוכנות כבדות ברקע בזמן צריבת DVD. גם אם זה יצליח, יש סיכוי טוב שזה יפגע באיכות הצריבה.

פורסם

למחשב עם ביצועי חומרה טובים לא צריכה להיות שום בעיה.

טיפ : מומלץ שהצורב יהיה בבקר ide אחר מהכונן קשיח.

פורסם
  • מחבר

מהו בקר IDE?

מהי האופציהה השניה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים