פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים יכול להיות מסוכן,אני פעם אחת רציתי להראות לאח שלי שזה לא, אז שיחקתי בטירוף עם החלון של הצריבה בנרו ואז המחשב חשב כזה ונדפקה הצריבה :s05:עדיף לא לגעת במחשב באותו רגע.
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מחבר ואם אעשה הכלאה של 2 התגובות: כדאי לעשות פעולות שלא לוקחות הרבה משאבי זיכרון כדי שהמחשב לא יעצור לרגע ו"יחשוב", וכך הצריבה לא תידפק.צדקתי?תוצאות ניסוי: צרבתי 6 דיסקים של מוזיקה מסי די רום ומההארד דיסק ובו בזמן גלשתי באינטרנט. ולא קרה רע לצריבה.
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים אם אתה רוצה לשחק סוליטר או שולה המוקשים שיהיה לך בכיף עם הצריבה אבל אם אתה בונה על משחקים שלוקחים משאבי זיכרון לא מומלץ מניסיון.......
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים לא יודע מה הבעיה אצלכם, אבל במחשב שלי: AXP2400 @13X166 512MB DDR 333 ABIT NF7-S 2.0 WD 80GB 8M ATI R9800PRO LITE ON 52x/32x/52x(LTR52327S(BL)) OS: WinXP PRO אני הצלחתי לצרוב במהירות 24X מדיה של TDK בזמן ששיחקתי GENERALS וגם הצליחתי לעשות מס' צריבות בזמן המשחק דום 3 ההשפעה היחידה שהרגשתי זה האטה בביצועי המחשב במשחקים בזמן הצריבה, אבל לא יותר מזה(הצריבה היתה תמיד בסדר גמור) במחשב הקודם שלי (AMD K6-2 500) היה צורב ACER 2010A ואם הייתי צורב במהירות הגכי נמוכה ופותח מחשב שלי, הצריבה היתה תמיד נדפקת, מה שמראה תלות של צריבה בצורב ובמחשב :
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים כל עוד שהמחשב מצליח לשמור על משהו בבאפר של הצורב הכל בסדר. ברגע שהבאפר מתרוקן - הריבה הלכה. בצורבים רגילים עוד אפשר לחיות עם מחשב עובד. בצורבי DVD לא הייתי מנסה אפילו.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים אין לי מושג על מה אתם מבססים את הטענות שלכם, אבל בצורבים נורמליים לא צריכה להיות שום בעיה בשום מצב.גם אם הבאפר מתרוקן הצורב כולל מנגנון שמשהה את הצריבה, וממשיך אותה ברגע שהוא מתמלא מחדש. הפגיעה היחידה היא במהירות הצריבה, כי אם הבאפר כל הזמן מתרוקן והמחשב בקושי מצליח למלא אותו מחדש, היא יכולה לקחת שעות...קישור 1קישור 2
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים אני רק אמרתי שלא מומלץ,לא שלא אפשרי,בזמן שאני צורב דיסיקים רגילים וגם דיוידי,אני גולש באינטרנט,האימיול עובד ו MIRC ברקע. לשחק משחקים (כמו GENERALS) בזמן צריבת דיוידי,אני לא רוצה לנסות :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.