עבור לתוכן

כשצורבים, מותר להשתמש במחשב או שזה ידפוק את הצריבה?

Featured Replies

פורסם

או שזה תלוי?

יש לי צורב לייטאון, XP 256DDR

פורסם

לא משנה, אבל המחשב יעבוד יותר לאט

פורסם

יכול להיות מסוכן,אני פעם אחת רציתי להראות לאח שלי שזה לא, אז שיחקתי בטירוף עם החלון של הצריבה בנרו ואז המחשב חשב כזה ונדפקה הצריבה :s05:

עדיף לא לגעת במחשב באותו רגע.

פורסם
  • מחבר

ואם אעשה הכלאה של 2 התגובות: כדאי לעשות פעולות שלא לוקחות הרבה משאבי זיכרון כדי שהמחשב לא יעצור לרגע ו"יחשוב", וכך הצריבה לא תידפק.

צדקתי?

תוצאות ניסוי: צרבתי 6 דיסקים של מוזיקה מסי די רום ומההארד דיסק ובו בזמן גלשתי באינטרנט. ולא קרה רע לצריבה.

פורסם

לא מומלץ להשתמש במחשב תוך כדי צריבה.

פורסם

אם אתה רוצה לשחק סוליטר או שולה המוקשים שיהיה לך בכיף עם הצריבה

אבל אם אתה בונה על משחקים שלוקחים משאבי זיכרון לא מומלץ מניסיון.......

פורסם

לא יודע מה הבעיה אצלכם, אבל במחשב שלי:

AXP2400 @13X166

512MB DDR 333

ABIT NF7-S 2.0

WD 80GB 8M

ATI R9800PRO

LITE ON 52x/32x/52x(LTR52327S(BL))

אני הצלחתי לצרוב במהירות 24X מדיה של TDK בזמן ששיחקתי GENERALS :xyxthumbs:

וגם הצליחתי לעשות מס' צריבות בזמן המשחק דום 3 :cool2:

ההשפעה היחידה שהרגשתי זה האטה בביצועי המחשב במשחקים בזמן הצריבה, אבל לא יותר מזה(הצריבה היתה תמיד בסדר גמור)

במחשב הקודם שלי (AMD K6-2 500) היה צורב ACER 2010A ואם הייתי צורב במהירות הגכי נמוכה ופותח מחשב שלי,

הצריבה היתה תמיד נדפקת, מה שמראה תלות של צריבה בצורב ובמחשב ::)

פורסם

כל עוד שהמחשב מצליח לשמור על משהו בבאפר של הצורב הכל בסדר. ברגע שהבאפר מתרוקן - הריבה הלכה. בצורבים רגילים עוד אפשר לחיות עם מחשב עובד. בצורבי DVD לא הייתי מנסה אפילו.

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מבססים את הטענות שלכם, אבל בצורבים נורמליים לא צריכה להיות שום בעיה בשום מצב.

גם אם הבאפר מתרוקן הצורב כולל מנגנון שמשהה את הצריבה, וממשיך אותה ברגע שהוא מתמלא מחדש. הפגיעה היחידה היא במהירות הצריבה, כי אם הבאפר כל הזמן מתרוקן והמחשב בקושי מצליח למלא אותו מחדש, היא יכולה לקחת שעות...

קישור 1

קישור 2

פורסם

אני רק אמרתי שלא מומלץ,לא שלא אפשרי,בזמן שאני צורב דיסיקים רגילים וגם דיוידי,אני גולש באינטרנט,האימיול עובד ו MIRC ברקע.

לשחק משחקים (כמו GENERALS) בזמן צריבת דיוידי,אני לא רוצה לנסות ::)

פורסם

חראם על הדיסק.

פורסם

אני דיברתי על הדיסק שנדפק בצורב ישן מאד בלי כל ההגנות של היום...

פורסם

הצריבה תיכשל (רוב הסיכויים,ואני מדבר על מדיית דיוידי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים