עבור לתוכן

הייתי נעולה על השילוש דלהלן .עכשיו מבלבלים אותי עם שילוש אחר..די מבולבלת.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

אני כרגע עומדת לקנות מחשב.עד עכשיו הציעו לי<בתקציב שלי> לקנות את השילוש הבא:

AMD 2500 XP BARTON BOX CPU

ABIT NF7 SL

ADADT 512 400 DDR

עכשיו אני רואה שיש דברים חדשים וכולם ממליצים על סלרון של אינטל או סמפרון של AMD מה שמחייב לוחות אם אחרים.

יש לציין שהתקציב שלי הוא 3100 ש"ח פחות או יותר.הכרטיס מסך שאקח זה 9550 <אני ממש לא משחקת> והארד דיסק 80 של WD.

יש לציין שיש לי מסך.

מה לעשות ?האם ללכת על מה שהציעו לי או שללכת על הסלרון או הסמפרון.

בתודה מראש לכל העוזרים .אני פשוט די מבולבלת כי אני מפחדת שאם אני אקנה את מה שהציעו לי אני פשוט אפסיד מחשב יותר טוב באותו מחיר.

פורסם

הAthlon XP יותר מהירים בהפרש מהסמפרונים באותו דירוג, אז לא תפסידי , אלא רק תרוויחי :xyxthumbs:

אותו לוח שמתאים לסמפרון מתאים גם לברטון.

פורסם

ה CELERON D וה SEMPRON של AMD הם המעבדים הכי תקציביים בשוק עכשיו שה BURTON יצא מייצור... במידה ואת יכולה עדיין להשיג BURTON אז תלכי עליו הוא עדיף משני המעבדים השניים שדיברת אליהם...

פורסם

האטלון אקס פי עדיף פי כמה וכמה

ודרך אגב

אל ואני חוזר אל תתקרבי לסלרון

אפילו אינטל מתביישים שעשו דבר כזה

פורסם

בחרת לעצמך שילוש מצוין.

הבעיה היא שהיום כבר קצת קשה להשיג את הבארטונים מאחר והם יצאו מייצור כמו שכבר אמרו לפני.

תנסי להשיג את השילוש שרצית, כי זו התמורה הטובה ביותר למחיר. (אם לא תמצאי 2500+ תחפשי 2600+, למרות שהוא עולה יותר ובקושי יש הבדל)

אם לא תמצאי AXP, תחזרי הנה וננסה למצוא לך חלופה טובה.

תתחדשי! :)

פורסם

[ltr]if you're not playing any games you can buy a motherboard with on board video and save yourself the video card and buy a better CPU or bigger harddisk. the qeustion is, that if your not playing, why even bother looking for the best thing you can afford. if it's only for web surfing and office then you don't need more than the cheapest CPU you can find, 256Mb of ram and a 40Gb harddisk.[/ltr]

פורסם

אם את ממש לא משחקת  אזי אין לך צורך ב 9550...   אפשר אפילו 9200  (לא SE)  העיקר שיתמוך ב DX9 באופן מלא

(R9200 ומעלה או FX 5200 ומעלה)

פורסם

למה היא צריכה DX9? למה לא 9200SE? יעשה כל מה שהיא צריכה ויותר..

והסלרונים החדש מצויינים..

פורסם

אם את ממש לא משחקת  אזי אין לך צורך ב 9550...   אפשר אפילו 9200  (לא SE)  העיקר שיתמוך ב DX9 באופן מלא

(R9200 ומעלה או FX 5200 ומעלה)

אתה סוטר את עצמך,

גם 9200 לא תומך בDX9.

רק הReadon 9500 ומעלה תומכים DX9. (אצל ATi)

אצל נבידיה סדרת הFX ומעלה.

פורסם

היא לא צריכה יותר מ FX5200.

לדעתי אפשר לחסוך קצת גם בזכרונות (בדגם לא בכמות) אם זה מחשב לא למשחקים.

פורסם

אין יותר זול מ ADATA....

פורסם

גם לא הסמסונג הפשוטים?

פורסם

אם את לא משחקת ולא עורכת גרפיקה כבדה את בכלל לא תשימי לב אם זה סמפרון, בארטון ,או אינטל

לגבי הסלרון אנחנו מדברים על הסלרון D החדש שהוא והסמפרון דיי שקולים , בהמשך לשורה הראשונה

שכתבתי את לא צריכה יותר מ-FX5200 ככרטיס מסך .בקשר לזכרון ממה שאני קורא ושומע אין יותר זול

מ-ADATA (אני מדבר על זכרונות מכובדים מחברות טובות, לא על הזבל שמרכיבים באייבורי וכו...)

פורסם

512מ"ב של ADATA נמכרים ב KSP במחיר של 470 ש"ח לסטיק. זהו המחיר הנמוך ביותר בארץ למיטב ידיעתי.

במקומות אחרים, שם ה ADATA יותר יקרים, אולי יש יותר זולים מבית סמסונג, GEIL, TWINMOS וכו'.

ואם את לא משחקת את יכולה אפילו לקנות איזה GEFORCE2 יד שנייה....

פורסם

adata בלוגיק עולה 500 לשני סטיקים של 256 ולGEFORCE 2 אין תמיכה ב-directx 9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים