עבור לתוכן

איך צורבים שירים (CDA) משני דיסקים לתוך דיסק אחד בעזרת NERO 5.5?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לצרוב מדיסק אחד 3 שירים, ומדיסק אחר 4 שירים לתוך דיסק אחד ואז לשמוע במערכת רגילה (לא MP3).

איך עושים זאת בנרו?  :kopfpatsch: (כשניסיתי לצרוב, אז הוא לא נותן לי אופציה "להוסיף מידע אח"כ").

איך עושים זאת? (ואם הולכים על ההאופציה של להעתיק דיסק אחד להארד דיסק, ואז לצרוב ממנו ומהסי די רום, אז מהי הדרך הכי מהירה לעשות זאת?).

פורסם

מעתיקים את השירים שרוצים למחשב ואז צורבים אותם ל audio cd...

פורסם
  • מחבר

מהי הדרך הכי מהירה לעשות זאת? דרך איזו תוכנה?

פורסם

אתה צריך להעתיק את השירים שאתה רוצה משני הדיסקים למחשב, ואז לצרוב כaudio CD בנרו.

בשביל להעתיק את השירים צריך תוכנה שעושה RIP, כלומר מעתיקה את השירים מהדיסק למחשב לפורמט שאתה מגדיר לה.

התוכנות הטובות ביותר לכך הן CDex או Audiograbber, אבל בעיקרון אתה גם יכול לעשות את זה עם הWMP (אולי גם בווינאמפ, לא זוכר בדיוק).

אחרי שעשית ריפ לכל הקבצים שאתה רוצה, תצרוב אותם בנרו כaudio cd.

לדעתי כדאי לך לעשות ריפ לפורמט לא מכווץ כמו WAV, ככה האיכות לא תרד עקב הכיווץ לMP3. אם אתה רוצה לשמור את השירים על המחשב, תצרוב קודם את קבצי הWAV ואז תמיר אותם לMP3.

פורסם
  • מחבר

אם אני מעתיק אותם דרך המדיה פלייר של XP אז זה יוריד לי באיכות??

פורסם

כל העתקה של קבצים מדיסק למחשב תוריד באיכות, מהעובדה הפשוטה שMP3 הוא פורמט מכווץ... שיר אחד בWAV תופס כמה עשרות מגה, ואחרי שאתה מכווץ אותו לMP3 הוא יורד לכמה מגות בודדות... הרבה אנשים לא ישימו בכלל לב לירידה באיכות אם הגדרת שהמדיה פלייר יעתיק את הקבצים באיכות טובה. אם אתה עושה ריפ ישר לMP3, אני ממליץ לך להגדיר את ההעתקה על 192kbps לפחות, זאת הרמה שנחשבת איכותית פחות או יותר כשמדובר בMP3 או כל פורמט מכווץ אחר.

פורסם
  • מחבר

איך מעתיקים במדיה פלייר לפורמט MP3?? זה יוצא לי רק WMA ואז הנרו מסרב לתרוה אותו כ-CDA

פורסם

tools>options>rip music>format: mp3

בכל מקרה, אני ממליץ לך להוריד את CDEX ולעבוד איתה...

פורסם

ממליץ על easy cd-da extractor תוכנה מעולה וקלה לשימוש ותוכל גם לצרוב איתה

כיוון שאתה רוצה לקחת כמה שירים מדיסקים ולארגן איזה אוסף אל תעשה mp3 ,תעשה

wav 44100khz 16bit

http://kotisivu.mtv3.fi/poiko/ezcddax7.exe

אגב הפסיקו תפיתוח של cdex לפני שנה

פורסם
  • מחבר

ממליץ על easy cd-da extractor תוכנה מעולה וקלה לשימוש ותוכל גם לצרוב איתה

כיוון שאתה רוצה לקחת כמה שירים מדיסקים ולארגן איזה אוסף אל תעשה mp3 ,תעשה

wav 44100khz 16bit

http://kotisivu.mtv3.fi/poiko/ezcddax7.exe

אגב הפסיקו תפיתוח של cdex לפני שנה

למה הפסיקו בפיתוח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים