עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מבקש המלצה לקירור או MOD קירור מעבדי XEON - תמונות בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש אצלי שני מעבדי XEON ועליהם HEATPIPE מקורי של אינטל - מבנה פלסטי בצורת תעלה עליו מתחבר מאוורר - שתי היחידות האלה יוצרות כמות של רעש שאפשר למקם איפושהו בין מזגן לשואב אבק (בלי הגזמה - שומעים מהחדר השני עם דלת סגורה). הקירור עובד טוב - בסביבות ה 38 36 מעלות (זה טוב ל 0.13 מיקרון?). לא הייתי מאמין שכמות כזו של רעש באה משני מאווררים קטנים (60 מ"מ) אבל כן, כשהם מנותקים המחשב שקט לחלוטין. לא הצלחתי למצוא באף חנות מאווררי 60 מ"מ או גוף קירור שלם למעבדי SOCKET 603 . - הנה תמונה של התעלה המקורית ולאחריה תמונה של ההיטסינק שקיים אצלי X2 על המעבדים:

http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-007773.htm

http://support.intel.com/support/processors/xeon/sb/CS-007757.htm

בחלק השני אם תוכלו לעשות SCROLL דמטה לFIGURE 8 שם נראה ההיטסינק מורכב על המעבד בדיוק כמו שיש אצלי - אני מבקש הצעה כיצד לקרר את ההיטסינק הזה בMOD או במאוורר קנוי שאפשר להרכיב עליו - לאחר שאוריד את תעלות האיוורור הרועשות.

האם אפשר פשוט להביא מאוורר ממש קרוב להיטסינק בלי שיהיה ממש מורכב עליו.....מבחינת התוצאה אני מתכוון - לא מבחינת ההרכבה.

אשמח גם אם מישהו מכיר מקום טוב להשיג מאווררים 60 מ"מ - לא מצאתי.

תודה רבה רבה מראש לתגובות!!

פורסם

באתר של אנטל לא נותנים מידע על המאורר, תנסה לבדוק מה היצרן של המאורר (למרות שמהתמונה רואים שיש מדבקה עם אולוגרמה של אינטל).

תנסהלקבע עם היד את המאוררים לתושבת לראות שהראש לא נגרם מויברציות, כי הקליפס מפלסטיק שמקבע את המאורר יכול לגרום לרעשים.

עם הרעש בא בגלל השמאורר לא מקובע מספיק טוב, תנסה אולי לשים סיליקון או כל חומר דיפון אחר בין המאורר לתושבת למניעת רעשים.

עוד דבר שאתה יכול לעשות זה להוריד את המתח למאורר או ל5 V במולוקס, או לקנות/לבנות ראובאס ולחבר אליו את שתי המאוררים ולוסט את המתח ידנית.

אני לא הייתי מנסה להחליף את הקירור המקורי.

פורסם
  • מחבר

להוריד את המתח למאורר או ל5 V במולוקס,?? הסבר. סליחה על הבורות.

פורסם

פחות מתח=פחות מהירות למאורר=פחות רעש.

אבל זה גם יעלה לך את הטמפרטורה.

פטרון אחר שיכול לעזור לך לקנות מאורר ג'נרי שיעלה משמעותי את הטמפרטורה אבל יוריד את הרעש, תבדוק אבל קודם איזה עובי המאורר שלך, כי יש שני גרסאות אחת של 25 מ"מ הנפוץ, והמעבד בתדר 3.0GHz בעם מאורר בעובי 35 מ"מ, בספק עם תמצא בארץ כזה מאורר.

הנה מאורר 60 מ"מ שקט מאוד, אבל התפוקה של דחיסת אוויר עלובה ביותר.

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_165&products_id=829

אבל לפי דעתי הפתרון הכי אידאלי בשבילך, זה לקנות ראו באס לויסוט המתחים למאוררים, ראו באס זה פוטנציומטר שמוסט את המתח למאוררים.

תבדוק אולי יש תוכנה שבאה עם הלוח, שניתן להוריד איתה את המתח למאוררים מהלוח.

תוריד את התוכנה SpeedFen מהאתר (מדור הורדות), ותנסה להוריד את המהירות של המאוררים.

פורסם
  • מחבר

כן תודה אבל מאוורר כזה אין להם במלאי - כבר שאלתי אתמול ואפילו להזמין הם לא מוכנים.  FANSPEED גם כבר ניסיתי והוא מאפשר לי רק לכבות את הזרם לחלוטין ולא לווסט אותו בין 0 ל 100 אחוז.  הפתרון של הווסט נשמע הכי טוב ממה שאמרת  - איזה כדאי - הכי טוב היה אם היה אחד פשוט שמתחבר למאורר כמו FANMATE של זלמן אבל כל דבר שתגיד יעזור. גם איפה להשיג. וכן הוא 25X60X60.

פורסם

FANMATE של זלמן עולה 20 ש"ח באתר של לוג'יק, תברר אצלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.