פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים שלום רב יש לי כונן C שפועל תחת XP תכולתו 40 ג'יגהמתוך 40 ג'יגה רשום במאפיינים של הדיסק הקשיח שפנוי לי 11 ג'יגה בעוד שבפועל תפוס לי רק 16 זאת אומרת שאמור להיות לי פנוי 24 ג'יגהמחקתי את הקבצים של האינטרנט וגם מהסל מחזור והרצתי את סורק הדיסק ושום דבר לא עוזר !איך אני מחזיר את הג'יגות האבודים ???!?!?אנא עיזרו לי !
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים מה קשור לאחות את הכונן? איחוי כונן לא מפנה מקוםהגדרת בוינדוס שהוא יציג קבצים מוחבאים?
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים מחבר כן וזה לא עוזראני צריך תוכנה שתיגש לNTFS ותמחק את הקבצים שהוינדוס חושב שהם עדיין קיימים בC זה נראה לי מה שיעזור יש לך רעיונות בקשר לתוכנה כזאת או רעיונות אחרים ?
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים אם הוא יסיר את הנורטון תיפטר לו אולי בעיה אחת אבל יבואו עוד הרבה... (וירוסים..)
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים קודם כל נהיה בטוחים שהנורטון הוא מקור הבעיה.אחרי זה נחליט מה לעשות. אף אחד לא אמר שהוא ישאר מחוסר אנטי וירוס.אני ממליץ עלkasperskyמhttp://www.kaspersky.com/downloadsבהצלחה!
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים System Restore זה כלי בXP שנותן לך לשחזר את המערכת לתאריכים קודמים שהמערכת עבדה כמו שצריך.. System Restore אם אני לא טועה לוקח כ12% מתכולת המחיצה .אני ביטלתי את System Restore אבל אם אתה לא רוצה לבטל אותה אתה תמיד יכול להוריד את ה12% לאחוזים יותר נמוכים שיפנה יותר מקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.