עבור לתוכן

יש לי אינטרנט בכבלים דרך נטוויז'ן עכשיו אחד הפינים של המודם איפה שנכנס הכבל של

Featured Replies

פורסם

הכרטיס רשת למודם התעקם לי ואני רוצה להחליף את המודם האם הם ירצו תשלום או כסף על זה שגרמתי נזק לרכוש מושכר שלהם והאם הם יעשו בעיות בהחלפה?

פורסם

דבר עם חברת הכבלים שלך...

פורסם
  • מחבר

באמת? לא חשבתי על זה :s07: חחחח רציתי לדעת אם הם יגבו כסף על זה או משו לפני שאני הולך להגיד להם על זה

פורסם

אם אפשר לסדר את זה וזה Total Loss למודם - אז לא יקחו ממך כלום, אני מקווה בשבילך, בכל מקרה יצטרכו לשלוח לך טכנאי לפיקוח שיבוא לבדוק..

תגיד שהאינטרנט לא מתחבר לך, והמודם לא מהבהב ואתה לא יודע למה זה :kopfpatsch::bash::nixweiss:

פורסם

באמת? לא חשבתי על זה :s07: חחחח רציתי לדעת אם הם יגבו כסף על זה או משו לפני שאני הולך להגיד להם על זה

ואם הם ירצו לגבות ממך כסף - ובצדק - אז מה תעשה?

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לסדר את זה וזה Total Loss למודם - אז לא יקחו ממך כלום, אני מקווה בשבילך, בכל מקרה יצטרכו לשלוח לך טכנאי לפיקוח שיבוא לבדוק..

תגיד שהאינטרנט לא מתחבר לך, והמודם לא מהבהב ואתה לא יודע למה זה  :kopfpatsch::bash::nixweiss:

חח האמת שהוא פועל סבבה אבל בכל זאת אני לא רוצה בעיות בעתיד או משו אבל באמת שאלה טובה אם שווה לסכן תשלום בשביל זה

פורסם

תגיד שהאינטרנט לא מתחבר לך, והמודם לא מהבהב ואתה לא יודע למה זה  :kopfpatsch::bash::nixweiss:

אם הוא היה בHOT בטח לא היית אומר לו את זה ;D

פורסם

מה קשור שאני בHOT ? :nono:

גם אם למודם של בזק קורה משהו הייתי ממליץ לעשות את אותו הדבר :nixweiss:

פורסם
  • מחבר
;) אז מה אתם אומרים שווה לסכן תשלום בגלל זה?
פורסם

;) אז מה אתם אומרים שווה לסכן תשלום בגלל זה?

הרי מתישהו בחיים תצטרך להחזיר את המודם, נכון? ::)

בגלל זה המודם נחשב כהשאלה ומתוקף היותך המשאיל אתה אחראי לשלמותו בפני בעליו... :silly:

פורסם

בכל מקרה - אם הכל תקין, אין צורך לעשות מאומה :nono:

פורסם
  • מחבר

הרי מתישהו בחיים תצטרך להחזיר את המודם, נכון?  ::)

בגלל זה המודם נחשב כהשאלה ומתוקף היותך המשאיל אתה אחראי לשלמותו בפני בעליו...  :silly:

אני אקבל את זה ככן ;D

הוא עובד טוב אבל אני מפחד שיהיו לי בעיות אחר כך או משו

פורסם

"כשנגיע לגשר, נחצה אותו... " :hat:

פורסם

הכבלים לא סתם שולחים בנאדם, הטכנאי מתקשר למוקד אחרי שההתקנה מצליחה, מבצע כמה בדיקות ואם הקשר תקין הוא מודיע למוקד מה ה-MAC Address של אותו מודם, כדי שיפתחו לו גישה (לא ניתן לחבר סתם כל מודם לכבלים - הוט\כבלתק צריכים להגדיר את אותו מודם ספציפית אצלם בתשתית ע"מ שיוכל להתחבר.

פורסם

הכבלים לא סתם שולחים בנאדם, הטכנאי מתקשר למוקד אחרי שההתקנה מצליחה, מבצע כמה בדיקות ואם הקשר תקין הוא מודיע למוקד מה ה-MAC Address של אותו מודם, כדי שיפתחו לו גישה (לא ניתן לחבר סתם כל מודם לכבלים - הוט\כבלתק צריכים להגדיר את אותו מודם ספציפית אצלם בתשתית ע"מ שיוכל להתחבר.

מה הקשר של זה לת'ראד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים