פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים בדקתי את לינוקס מנדרייק 10 ולא אהבתי אותו כלל הייתי על עברית וזה היה צולע רק בהתחלה היה עברית וזהו היה כבר עדיף אנגלית מלאה. לא הצלחתי להבין איך נכנסים לתיקיה רוט והסידירום לא עבד בנוסף גיליתי כי לינוקס גם לא יציבה כמו שאומרים עליה ושההבדלים בינה ובין ווינדוס לא כאלה גדולים (מבחינתי) רק שווינדוס יותר נוח ובגלל כל אלה הייתי רוצה להסיר את לינוקס מי שיודע איך להסיר את לינוקס מנדרייק 10 שבבקשה יאמר לי ??? :-[ :'(
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מחבר לא מצאתי את הuninstall על איזה דיסק זה אמור להיותהאם לינוקס נמחק בפורמט ?
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים המנדרייק שלי מאוד יציב, לא נייסית מספיק כפתור ימני על המחשב שלי -> ניהול ואת אתה הולך ל- Disk manegment ושמה אתה רואה את הממחיצות שלך, כפתור ימני על מחיצה ויש לך פורמט או שאתה לוחץ על המחיצה ואז יש לך כפתור כזה זוכר עוד דברים מחלזונות
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר למה שלא פשוט תמחק את המחיצה שיצרת בשביל הלינוקס דרך Partition Magic 8 ?מצטער שלא כתבתי קודם אבל ניסיתי את הדרך הזאת ואז בהפעלה הבאה של המחשב כל המסך שלי היה בתשיעיותואז בסוף פירמטתי אם הדיסק של ווינדוס אקס פי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.