עבור לתוכן

צורב DVD רב שימושי - הכי טוב במחיר של עד 1000-1500 ש''ח.

Featured Replies

פורסם

מה צורב הדיוידי הטוב ביותר שאני יכול לקנות בארה''ב, עד 1000-1500 ש''ח?

אני אשתמש בו להכל, ואני צריך כונן אחד כי מקום חשוב לי. אני רוצה שיקרא ויכתוב CD-Rom ו- DVD, שיהיה מהיר ושיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (DualLayer וכו').

והוא צריך להיות בצבע שחור, וגם אם הוא יהיה שקט (ואם לא שקט אז לא רועש כמו ה- Liteon's) זה יהיה נחמד מאוד.

אה, ומה זה Blueray, ואפשר למצוא כבר כוננים שתומכים בזה?

תודה מראש.

פורסם

אין סיבה להוציא כל כך הרבה כסף.

יש את ה LG 4160B שהוא היחידי שתומך ב DVDRAM אבל כרגע DLX2.4 בלבד

יש את ה NEC3500A והפיוניר XLA08 שתומכים ב DLX4 אבל לא ב DVD RAM

יש את ה BENQ1620 PRO שדומה ל NEC  ולפיוניר וקיבל ביקורות מצויינות במיוחג בגלל התמיכה המצויינת של BENQ ובגלל איכויות צריבה ויכולות OVERBURNING מעניינות (אבל עדיין קצת בעיות עם RW שאני מאמין שיתוקן בהקדם).

ואוטוטו יוצא הפיוניר 09 שהשמועות אומרות DLX8 ו RWX6 או X8 אבל עד שיצא לא ממש נדע.

כמובן שיש את הפלקסטור האחרון שיקר משמעותית מכל הקודמים אבל לדעתי לפחות ללא שום הצדקה.

פורסם
  • מחבר

וואו אז אני ממש לא מעודכן.. בפעם האחרונה שראיתי כל צורב היה מעל 1000+.

ה- NEC ראיתי שהוא מצוין, והוא כמו ה- Pioneer, לא?

על ה- BenQ בחיים לא שמעתי.

אתה חושב שכדאי לחכות לפיונייר 09?

וכדאי לחכות ל- blueray לפי דעתך?

תודה רבה!

פורסם

לבלו ריי בטח שאין מה לחכות. יקח לא מעט זמן עד לרגע שנוכל להשתמש בו.

ה BENQ זה יציאה ממש יפה שלהם. פשוט משקיעים ומטפחים אותו בכל מיני דברים כמו יכולת בדיקת איכות מדיה ב DVDINFOPRO , ואוברבורנינג יפה, כלומר אפשרות לצרוב דיסקים המיועדים למהירות נמוכה במהירות גבוהה באיכות טובה. קיבל ביקורות טובות מאוד בזמן האחרון (תסתכל ב CDFREAKS). עדיין זה רק ביקורות ועדיין הם צריכים לתקן את איכות ה RW.

כעיקרון כל הצורבים שנתתי לך סבבה, לכל אחד היתרונות והחסרונות המינוריים שלו. עניין של טעם והעדפות (למשל הפיוניר XLA מאוד יפה אבל צורב CD לאט יותר, ה LG איכותי ביותר והיחידי עם DVD RAM אבל לא תומך עדיין ב DLX4 ואנשי LG מאוד לא אוהבים אוברבורנינג, ה NEC סבבה אבל פחות יפה מכל האחרים ולא תומך ב DVD RAM וכו....) לדעתי באמת עניין של העדפה אישית. כמובן שבארץ אין את ה BENQ במחיר  שפוי והפיוניר יקר ולכן אני ממליץ על ה LG או ה NEC אבל בארה"ב זה סיפור אחר.

מתי הפיוניר 09 יצא? לא יודע, אבל שמועות שתחילת השנה הבאה\סוף השנה הזאת טומנת בחיקה כמה הפתעות - אבל שוב, רק שמועות.

פורסם

נאמר שבדצמבר 2004 הוא יצא

אבל אני מאמין שיהיו עיכובים לרבעון הראשון של 2005

ואפשר לצפות ל8 בDL וב

+RW

לגבי המינוס אני חושב שהם גם יתכננו רב פעמיים ב8

וDVD-R DL גם יהיה בכונן הזה

בקיצור מעניין ושמח

פורסם
  • מחבר

אז שווה לחכות לו?

אני לא יודע, אני רוצה לקנות השבוע שזו תהיה ההזדמנות האחרונה שלי בזמן הקרוב.

אבל בארה''ב זה או ה- Benq או הפיוניר או ה- NEC.

פורסם

שמע, החלטה שלך.

ה BENQ ללא ספק הכי מעניין. יש לו כמה יכולות שאין לאף צורב אחר, ותמיכה רשמית מדהימה בזמן האחרון. אבל אינו מוכר פה.

בקורת של CDFREAKS:

http://www.cdfreaks.com/article/159/9

ידיעה על ה BENQ החדש (הפרו):

http://www.cdfreaks.com/news/10796

ה NEC עובד אצל הרבה אנשים פה וכולם מאוד מרוצים. הצורב מאוד פופלרי ולכן יש לו תמיכה לא רשמית רחבה.

והפיוניר XLA (ה BOXED) מדהים בעיצובו למרות שביצועיו לדעתי אינם יותר טובים מה NEC ויותר סלקטיביים.

אני אישית מעדיף את ה LG בגלל ה DVD RAM ואיכות הכתיבה המצויינת (אם כי רק DLX2.4 כרגע):

REVIEW של ה 4160B:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=11079&PageId=22

UP TO YOU.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לך, עזרת לי המון.

עכשיו ראיתי אצל ה- Pioneer את זה:

סדרה של דגמים שמסווגים כ- DVR-10XD, אז אני מניח שהדגם שעומד לצאת שדיברם עליו הוא DVR-109D, עכשיו אני רואה בחנויות שדגם ה- 108D רץ.

ראיתי גם עוד מספר פרטים שהמודל שלהם הוא Pioneer DVR-A0XXLA, בזמן שאני רואה שמה שרץ בחנויות הוא DVR-A08XLA.

(ה- X בשני המקרים הוא המשתנה).

אז רציתי לשאול, מהם ההבדלים בין הדגמים אם יש בכלל? האם זה בכלל אותו דגם? מי יותר טוב?

אגב, הדגם המהולל של benq שאתה מדבר עליו הוא:

DW800A \ DW822A \ DW1620 \ DW400A \ DW822A \ DW1610?

תודה רבה מראש! :)

פורסם

סדרת ה DVR10X היא BULK ונראית כמו צורב רגיל.

סדרת ה A0X-XLA  היא BOXED , יותר שקטה ויותר מפוארת ונראית כך:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584

עם כל הכבוד לפיוניר הייתי מעדיף את ה NEC ה LG או ה BENQ.

עריכה: הדגם שאני מדבר עליו זה ה 1620PRO (הכי חדש). הביקורת שהפניתי אותך אליה היא ל 1620. לגבי מהולל, אני לא יודע כי לא עבדתי איתו והעבר של BENQ אינו מזהיר כמו למשל של NEC - אבל הוא מהולל ע"י CD FREAKS שזו סמכות לא קטנה בעניינים האלה שלא הייתי מזלזל בה. הבעיה היחידה העקרונית שלו לפי CDFREAKS זה כתיבת RW לחלק מהמדיות - אבל לפי התמיכה ש BENQ הפגינו זה כנראה יתוקן. אחריות אני לא נותן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך שוב.

ראיתי את הדיון המעניין שפתחת על הפיונייר ולא נראה לי שאני מחכה ל- X09, אני לא אקח סיכון במידה ונקבל עוד כישלון קטן (טוב לא כישלון, אבל לא מזהיר).

אז עכשיו זה או ה- NEC או ה- BenQ, יש לך מושג מה הצדדים החזקים והחלשים של שניהם ובמה כל אחד תומך?

המון תודות. :ladysman:

פורסם

שמע ה NEC סבבה של צורב, שבנוי על סדרה של צורבים עם איכות צריבה מצויינת. GOOD VALUE FOR MONEY. הרבה משתמשים מרוצים. תמיכה רשמית חרה.

הBENQ מעניין ומפתיע מאוד. כנראה שפיליפס דוחפת חזק מאוד ובענייני DVD פיליפס זה מקור ידע בלתי נדלה. יש לו יכולות OVERBURNING מרשימות - הרבה יותר מרשימות מה NEC כרגע ומכל צורב אחר ותמיכה רשמית יוצאת מן הכלל, הרבה יותר טובה מכל צורב אחר. יש תמיכה רשמית בביטסטינג, אפשרות בדיקה של אכות הצריבה עם DVDINFOPRO, ה BENQ יותר מהיר. אבל יש עדיין סיכון מסויים היות ו BENQ כ LEADERS זה דבר חדש, מי יודע מה ילד יום. ה NEC מצויין ומוכח ויש לו תמיכה לא רשמית יחסית חזקה אם כי כמובן שזה גורר סיכון מסויים.

מבחינת נתונים יבשים הם פחות או יותר אותו דבר. הבעיה היחידה של ה BENQ זה עם RW ויכול להיות שגם זה יפתר.

אנשים מאוד מתלהבים ממנו כרגע. קרא את זה :

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=112083

האמת שבכלל במחירים הקיימים עדיף לקנות בארץ ולקבל אחריות שנתיים והמחיר של ה BENQ עדיין גבוה מאוד בארץ כי אין מודעות אליו מצד היבואנים.לא יודע מה להגיד. סיכון מול סיכוי. אם הייתה לי אחריות טובה, אז נראה לי שמבין שניהם הייתי מעדיף את ה BENQ.

אולי תחכה קצת אם אינך לחוץ. בכלל יוצאים עוד ועוד דברים מעניינים.

פורסם
  • מחבר

טוב אז כנראה שזה ה- Benq, יש לך מושג כמה הוא עולה וכמה שנים אחריות יש עליו בארץ?

הלינק שנתת זה ביקורת לפיוניר, אני לא יודע אם זה בכוונה או לא... כי בדיוק דיברנו על ה- Benq וחוץ מזה אמרת שמהפיוניר לא מתלהבים בכלל...

אגב, אצל ה- DR1620, כמה סוגים יש? Pro ומה עוד? או שרק Pro? ואם יש יותר, מי הכי מתקדם ועל מי אני צריך ללכת...

תודה רבה מראש, זה לא היה מתאפשר בלעדיך :worship:

פורסם

הלינק שנתתי זה לטרד על הביקורת של ה BENQ

הכי חדש זה ה 1620 פרו. אין אותו עדיין בארץ וגם בארה"ב עדיין לא ראיתי אותו. יש את ה 1620 שצורב DL ב 2.4. אומרים שיהיה לו עידכון ל DLX4. עד כמה זה נכון, אני לא יודע.

יש בארץ כרגע רק בחנות אחת (למיר) ולא במלאי, במחיר מטורף ומיותר לחלוטין. פשוט ממש לא שווה. במחיר שלו אפשר לקנות 3500A עכשיו עם שנתיים אחריות (חצי מחיר בערך) ואח"כ גם אותו כאשר הוא יתחיל להכנס בצורה נורמלית. חכה קצת ואני בטוח שיתחיל לרוץ בארץ במחיר יותר הגיוני.

בארה"ב הוא עולה כמו ה NEC, כ 70 דולר. זה המחיר הנכון שלו. לקנות בארה"ב צורב DVD בלי אחריות נראה לי לא נכון, גם בשביל ה BENQ.

אני הייתי מחכה או קונה את ה NEC. פשוט מחיר מטורף ולא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים