עבור לתוכן

עזרה באוברקלוק עם amd 64 3200+

Featured Replies

פורסם

יש לי a64 3200+ newcastle עם גוף קירור zalman(שכחתי תשם המלא אבל זה ה 7000 הזה החדש יותר) מעלות במנוחה בערך 35-40 ובמאמץ לא ממש יצא לי לבדוק :ם

זיכרון geil pc3500 ddr 443 ultra  לוח אם gigabyte k8nsnxp (nforce 3 250) ספק tt 480 שיחזיק תאולטרה שלי.

התללתי באוברקלוק והגעתי למצב שהעלתי באס ל 215 (מכפלה 11) והעלתי פעם אחת מתח למעבד ל 1.525. עד כאן הכל רץ יפה מאוד וחלק..

אני מנסה לעלות ל 218 שיתן לי 2.4ghz ואני מגיע לקטע שהווינדוס טוען ואחרי שהוא מסיים אני חוטף ריסטרט.. ניסיתי לעלות עוד הפעם מתח אך זה לא עזר ואני פוחד לעלות עוד.

לא ניראה לי שאני צריך לעלות מתח לזיכרון  כי הוא אמור לעבוד על 217 (גם ב 217 הווינדוס לא עולה).

יש הצעות?

דרך אגב אני רוצה להגיע ל2.5 לא יותר שזה 227 באס.

פורסם

תבדוק כי יכול להיות שהוא קורס כל פעם

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את היחס של ה 1:1 מעבד זיכרון והצלחתי להגיע ל 218 באס... כניראה שהבעיה בזיכרון בעע

פורסם

באיזה תיזמונים הזיכרונות עובדים עכשיו ?

פורסם
  • מחבר

העלתי מתח מעבד ל 1.6 ויחס 1:1 והצלחתי להגיע ל 220 באס וממה שניראה המחשב יציב, הרצתי aquamark 3 קיבלתי 68 אלף.. אני בלילה יריץ prime95 ויבדוק יותר לעומק..

טמפרטורה בערך כמו שהייתה בהתחלה לא ממש השתנתה.. תודה בכל מקרה :)

שאלה : עד כמה מתח אני יכול להעלות למעבד? מה הגבול 1.7?

פורסם

הגבול 1.7 , אבל לעבודה יומיומית מומלץ פחות מ1.65 , וגם זה דיי הרבה.

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך ??

אתה יכול להעלות לכאן תמונה של התוצאה של AQUAMARK ??

פורסם

ביטלתי את היחס של ה 1:1 מעבד זיכרון והצלחתי להגיע ל 218 באס... כניראה שהבעיה בזיכרון בעע

מה הכוונה ל 1:1 מה זה אומר?
פורסם
  • מחבר

בעעע אני לא מבין מה יש למעבד הדפוק הזה.. הוא ניתקע לי באמצע משחק.

יש מצב שהבעיה היא בזיכרון או משהו כזה? או שפשוט קיבלתי מעבד שמסרב לעשות אוברקלוק נורמלי :(

יש לי 6800u ואם אתה רוצה אני יעלה תמונה מאקווה מאוחר יותר למה אני עכשיו על deafult באס אז אני מקבל 64 כרגע

פורסם
  • מחבר

העלתי קצת את התזמונים כמו שרשום באתר של הזיכרון שלי (משום מה הזכרון הגיע עם תזמונים נמוכים יותר ממה שהוא אמור להיות, מוזר). בקיצור אם מתח דיפולט של 1.55 הגעתי עכשיו ל 217 באס מעל לזה כבר המעבד לא יציב (עושה לי ריסטרט אחרי הרצת aquamark3). המעבד ניראה לי דיי יציב כרגע על 217 באס . והנה תמונה של מי שביקש קודם.. דרך אגב אין אוברקלוק לכרטיס מסך וקודם על 220 באס קיבלתי בסביבות ה 67500 או קצת יותר..

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים