פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים הוא צורב רגיל בסדר גמור,לא כמו בתקופת תור הזהב של LITEON, אבל צורב טוב מאוד.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר למה אני שואל....כי אני צורב רק דיסקים רגילים היום אין לי צורך בדיסקים של די וי די אולי בעתיד (לכן חשבתי על צורב די וי די)היום הלך לי הפלקסטור ששירת אותי נעמנה למעלה משנתיים אז אני צריך צורב טוב לדיסקים רגילים לפחות ברמתו של פלקסטור אני צורב המון דיסקים....!
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים אם אין לך צורך כרגע בכלל בצורב DVD,ואתה יודע שתצרוב רק דיסקים רגילים,אז תלך על צורב רגיל של LITEON,זה עולה גרושים, חבל להוציא כסף על מה שלא תשתמש בו.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר כמה זה 200 150 שקל?? אולי באמת שווה לחכות איזה שנה עד שיבואו כל צורבי הדי וי די התותחים וירדו מחירי המדיה והצורבים אולי באמת אני ילך על צורב רגיל אז דרך אגבמה עדיף teak or LITEON?
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים כן, זה בערך טווח המחירים הזה....ןLITEON עדיף.http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-Cdwriter&manufacturer=Lite%20Onאבל זה רק אם אתה יודע בוודאות שאתה הולך לצרוב רק דיסקים רגילים.המחירים של הצורבי DVD לא יקרים היום.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים לגבי הצורבים העניין הזה כל הזמן מתחדש וזה לא יתקע במקום מסויים, הBD עכשיו עומד להכנס וזה הדבר הבא בשנה-שנתיים הקרובותמה שיפה כאן שישר מדברים על צורבים שיצרבו על מדיות כאלו כלומר לא רק מפתחים את הBD-ROM אלא גם BD-R שלא כמו הDVD והCD שלקח קצת זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.