עבור לתוכן

לינוקס ומודם A360?

Featured Replies

פורסם

אוקי אני חדש לחלוטין בכל הנושא של לינוקס,אפילו עדיין לא התקנתי. אבל אני רוצה להתקין,ולא בתור תחליף ל WIN אלא כתוספת.

השאלה שלי היא כדלקמן : יש לי מודם USB דגם A360. כפי שמצוין בתמונה הבאה:

http://www.dynamode.co.il/USB-A360.jpg

האם אני יהיה יכול לגלוש באינטרנט??,כי שמעתי על שמועות שיש בעיות.

תודה מראש.

פורסם

מנסיון...חרא של מודם אל תכנס לזה זה היה סיפור לנסות להתקין אותו בלינוקס ובסוף פשוט התייאשתי התקשרתי לנזק וביקשתי מודם רשת

פורסם

מניסיון אישי שלי חרא של מודם!!

היה לי ניסיון איתו לפני כמה ימים אצל מישהו, שעות אני מנסה לתקן בעיה שלא נפתרת בהתחברות (נדפק הפרוטוקול של הTcP/IP ומשום מה חלונות לא מסכים להתקינו שוב) בסוף אני מפרמט את כל המחשב ומתקין את הדרייבר שלו, האינטרנט עובד אבל אחרי שכיביתי והפעלתי את המחשב שוב, אותו בעייה חזרה שוב! :pissed::bash:

ואני מדבר על חלונות עם SP2.

פורסם

מניסיון אישי שלי חרא של מודם!!

היה לי ניסיון איתו לפני כמה ימים אצל מישהו, שעות אני מנסה לתקן בעיה שלא נפתרת בהתחברות (נדפק הפרוטוקול של הTcP/IP ומשום מה חלונות לא מסכים להתקינו שוב) בסוף אני מפרמט את כל המחשב ומתקין את הדרייבר שלו, האינטרנט עובד אבל אחרי שכיביתי והפעלתי את המחשב שוב, אותו בעייה חזרה שוב! :pissed::bash:

ואני מדבר על חלונות עם SP2.

חחח כן אחי הוא מודם כזה חמור היה לי אותו ויחד עם זה כל הבעיות שבעולם הוא היה מכבה את עצמו לבד (כל מה שניסיתי לעשות לא פתר את זה) לפעמים הוא היה מחליט שהרוחב פס שלי הוא רק 256 (כשאני נמצא על 1.5) קיצור אחי תתקשר לנזק תבקש החלפה מודם רשת רולז...

פורסם
  • מחבר

לי דווקא אין איתו שום בעיות,לפחות לא בווינדוס ואני מרוצה ממנו מאוד!

אבל אם הוא כזה בעייתי בסביבית לינוקס....אז זה יוצר בעיה. טוב נו נראה שאני לא יתקין לינוקס בזמן הקרוב...בכל מקרה אני כותב רק לסביבית WIN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים