עבור לתוכן

PS2 או XBOX ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שזה אומר ?

הצגת סרטים ??

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ככה......יש לי גם PS2 גם XBOX משודרג וגם HIGH END PC שבניתי מחלקים נבחרים ......לכל אחד יש את הפונקציונליות שלו , עם כל הכבוד לסוני להם יש את הפונקציונליות הכי נמוכה ..... משחקים נטו + נגן DVD + אופצייה למשחק ברשת אם תשקיע עוד ממון קטן .

לPC יש יתרונות רבים בין המשחקים לאינטרנט לעבודה ולשאר ירקות ....אך מגיע עם תג המחיר הגבוה היותר .

ה-XBOX נותן לך גם פונקציות רבות - משחקי אונליין , רשת נגן DVD מערכת מולטימדיה ביתית בהשקעה זעומה יחסית לאחרים ואתמול ....לאחר שכל הזמן היללתי את רמת הגרפיקה של הPC שלי והזנחתי את הXBOX הכנסתי את המשחקים RIDDICK ו- FABLE ונוכחתי לראות כמה הגרפיקה התפתחה מאז הפעם האחרונה שנגעתי במכשיר וכמה עומק יש למשחקים לעומת הPC ......כדוגמת DOOM3 משחק אולי בגרפיקה טובה אבל כמה קשה ליצור כזו גרפיקה כשאתה בחדר חשוך של מטר על מטר ? ועל משחקיות בכלל לא נדבר ......אם זה זז תהרוג את זה !!!

בקיצור פשוט תבחר אבל שים עין על ה XBOX בפינה כי הוא מפתיע לטובה בכל פעם מחדש !!!

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

PS2 קונים בערך ב 1,000 ש"ח,

כמה עולה XBOX בערך ?

פורסם

1550 ש"ח.

עריכה: יש יותר זול אם אתה רוצה...יש ב1300 ש"ח.

פורסם

תודה על תגובתך, מספר שאלות בבקשה :

1. מה זה בכלל HTPC ?

2. PS2 עולה כ 1,000 ש"ח, כמה עולה XBOX בערך ?

3. האם יש איכות בגרפיקה של המשחקים ?

4. הציעו לי פשוט לחבר את המחשב לטלויזיה, ולקנות שלט של PS - הדבר הזה יעבוד ?? מומלץ ?

5. אם אני קונה PS2 אזי : מצד אחד אני לא רוצה לשים צ'יפ ולאבד את האחריות, אך מצד שני עלות המכשיר היא כמו 3 משחקים, כך שלא ממש משתלם לשמור על האחריות

- יש פתרון יותר טוב לנושא ?

אני חושב ש-blader ענה די יפה על רוב השאלות שלך. וכך גם HellWarrior ו-MILK-INC.

אני רק אוסיף ואומר, שבדיוק כמו PS2 אם תרצה לשחק במשחקים שלא רכשת תצטרך לשים ב-XBOX צ'יפ גם כן. לגבי ביטול אחריות, זה שטות. למה? כי מרגע שהמוצר יצא מארה"ב והגיע לכאן באופן לא רשמי [וזה בדיוק מה שקורה כי אין מפיץ רשמי בארץ] האחריות עליו בטלה ומבוטלת. ישנם מתקינים כמו VGS ו-CSO שיחד עם התקנת צ'יפ נונתנים אחריות לשנה. זה יפה מאוד ומקובל אצל מתקינים רציניים. אל תתקין אצל מי שלא נותן אחריות לשנה [לפחות] ובכתב!

לגבי מחיר, PS2 נמכר ב-1000-1100ש"ח וה-XBOX קצת יקר יותר 1300-1500ש"ח. המחירים ל-XBOX במגמת ירידה מדי פעם אבל לא משהו רציני, 50ש"ח ואפילו פחות. לדעתי בגלל כל מה שציינו מעליי ובגלל מה שאמרתי בעצמי עדיף ללכת על ה-XBOX. אם תרצה לשים צ'יפ וכונן קשיח גדול יותר זה עולה כבר יותר אבל עדיין המחיר שתשלם יהיה פחות מזה שתשלם על HTPC או מחשב ביתי קטן [sFF].

כדי לקרוא יותר על HTPC ו-SFF אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום או באינטרנט, יש הרבה אתרים שדנים במוצרים האלה. הבעיה שבארץ השוק הזה אינו מפותח כך שההיצע נמוך והמחיר גבוה. זה ישתנה לבטח בשנה שנתיים הקרובות אבל עד אז עדיף ללכת ה-XBOX בגלל כל מה שאמרנו באשכול הזה.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה תודה :xyxthumbs:

1. כמה יעלה לי PS2 + צ'יפ עם אחריות לשנה ?

2. כמה יעלה לי XBOX + צ'יפ עם אחריות לשנה ?

3. אם הבנתי נכון, הצייפ בכלל לא חוקי ! אז איך יתכן שמישהו מוכר משהו לו חוקי, מתקין אותו ועוד נותן על זה אחריות ?

4. אגב, עדיין לא ממש ברור לי מה היתרון של XBOX... אני לא משחק ברשת ולא צריך לשמור משחקים (לעשות SAVE)

פורסם

תודה תודה  :xyxthumbs:

1. כמה יעלה לי PS2 + צ'יפ עם אחריות לשנה ?

2. כמה יעלה לי XBOX + צ'יפ עם אחריות לשנה ?

3. אם הבנתי נכון, הצייפ בכלל לא חוקי ! אז איך יתכן שמישהו מוכר משהו לו חוקי, מתקין אותו ועוד נותן על זה אחריות ?

4. אגב, עדיין לא ממש ברור לי מה היתרון של XBOX... אני לא משחק ברשת ולא צריך לשמור משחקים (לעשות SAVE)

www.mushi.co.il

1.

1800 שח עם צ'יפ מותקן

2.

1900 ש"ח עם צ'יפ מותקן , חצי שנה אחריות

3.אין לי מושג אם זה חוקי. מוכרים גם בארה"ב עם צ'יפ (אם אתה מבקש בחנויות מסויימות)

4.XBOX זה פשוט מכשיר של מיקרוסופט והוא יותר מתקדם ויש לו מספר משחקים שאין בפליי וכנ"ל הפוך...זה פשוט מכונה אחרת...

אני אישית מעדיף את הגיימקיוב כי אני איש של נינטנדו מימי הצעירים ותמיד אשאר ככה...פשוט יותר נהנה מנינטנדו...

פורסם
  • מחבר

1800 ש"ח ??? כמה על הצ'יפ עצמו ? 700 ש"ח ??

פורסם

לפי דעתי קונים קונסולה לפי המשחקים שלה ולא יכולותיה ל ps2 יש יותר מישחקים וגם מישחקים יותר טובים משל ה xbox שבו רק הלו שווה משהו.

פורסם

1800 ש"ח ??? כמה על הצ'יפ עצמו ? 700 ש"ח ??

כן בעקרון לוקחים מלא כסף על התקנת צ'יפ

אני יכול לארגן קצת יותר בזול 500 שקל אני חושב

פורסם

אני מקווה מאוד שאתם יודעים שאסור לדבר כאן על צ'יפים...(כנראה שלא)

תישארו בנושא הרגיל ואל תדרדרו את הדיון לדברים כאלו , אחרת הוא ינעל.

תודה.

פורסם

אני אשמח אם מישהו יראה לי איפה כתוב שצ'יפ מפר את החוק בצורה כלשהי, כל מדינה מחליטה בעצמה, פה אין פסיקה בנושא, עד אז - תתקינו כמה שאתה רוצים ואל תסגרו ת'רדים! רק אל תורידו משחקים פרוצים שלא קניתם (כגיבוי מותר להוריד). גם תוכנות חופשיות אפשר להוריד ולהתקין.

כשהאקס בוקס יצא אני זוכר שהוא הציע גרפיקה שלא נופלת מזו של הPC, להפך, הכל נראה שם מעולה. היה לו כרטיס מסך טוב מאוד - משהו באיזור הGeforce4 4200, מעבד סביר לתקופה (פנטיום 3 733 מופחת קאש) הארד דיסק, חיבור רשת והוא היה זול בטירוף - 200 דולר, שזה מחיר הפסד עצבני למיקרוסופט. (המחיר ייצור שלו חסוי, אבל אני לא אתפלא אם זה הרבה מעל 300 דולר). מאז המחשב התקדם והאקס בוקס נשאר אותו דבר, רק המחיר שלו ירד לאיזור ה175 דולר (לא שהמחיר ייצור ירד)ץ הגרפיקה של המשחקים השתפרה, אבל לא בצורה דרטסית כמו שקרה לPC. פתאום החסרונות של הקונסוליה (בעצם של כל קונסוליה היום) מתחילות להופיע, הרזולוציה מאוד נמוכה, צריך שימוש בAA כדי דברים יראו טוב וגם משחקים שמסתמכים על זיכרון וכוח עיבוד במקום על כרטיס מסך חזק לא עובדים טוב כמו במחשב.

בכל זאת, לך תקנה היום מחשב בכזה מחיר. בפי 3 מזה, המחשב עדיין יתקשה להציג משחקים חדשים ולמעשה לא תקבל חוויה יותר טובה מהאקס בוקס. יתרון ענק של האקס בוקס (ושל הגיים קיוב, אבל לא של הPS2, ללא מתאם מיוחד) הוא שאפשר לשחק 4 חברים ביחד על מכשיר אחד. עם המחשב אפשר לעשות משהו כזה רק באינטרנט ואת הצרות של זה כולנו מכירים - אפילו עם פינג נמוך של 50-70 הוא עדיין מורגש בהחלט. רשת בייתית אומרת שצריכים להיות לך כמה מחשבים מחוברים בבית (או שכל פעם אנשים מביאים), את התשתית ואת המקום.

פורסם

אני מקווה מאוד שאתם יודעים שאסור לדבר כאן על צ'יפים...(כנראה שלא)

תישארו בנושא הרגיל ואל תדרדרו את הדיון לדברים כאלו , אחרת הוא ינעל.

תודה.

הצ'יפ כשלעצמו הוא חוקי, הוא פשוט מאפשר שימוש לא חוקי במשחקים צרובים. ניתן להשתמש בו בצורה חוקית לחלוטין כמו לשחק במשחקים מאזורים שונים, או לגבות משחקים שקנית כמו שנאמר, אבל בחזרה לעניין.

בקרוב תצא גרסת הPS2 הדקה שגם תגיע עם יכולת רשת מובנית, ותעלה פחות מ1,00 שקל. זה אמור להוריד גם את המחיר של הXBOX כדי שיישאר תחרותי, ככה ששוה לחכות (לא הרבה, חודש חודשיים). בכל מקרה, גם בעוד כמה זמן ייצאו הגרסות החדשות של הPS2 והXBOX. אז אם לא לחוץ, תחכה איזה חצי שנה :)

פורסם

לחכות לקונסלות הדור הבא יהיה סתם ביזבוז

אקס בוקס 2 יצא קרוב לסוף השנה הבאה והפס3 באמצע 2006 (אלה רק תאריכים משוערים)

מה גם שבקריסמס הקרוב וקצת אחריו הולכים להגיע משחקי הדור השני של האקס בוקס (החל בהיילו 2 בחודש הבא ועד ג'ייד אמפייר במרץ 2005) שיראו למה מסוגלת הקונסולה הזו

יתרון נוסף שמצאתי כנחמד הוא שהאקס בוקס (עם הצ'יפ) הוא גם כל הקונסולות הקודמות (באמצעות אמולטורים) ככה שאם רצית לשחק נינטנדו 64 או פס1 ולא יצא לך (ואפילו יותר אחורה) אפשר בקלות עם האמולטרים המצויינים של האקס בוקס

פורסם

בואו אני יגיד לכם מה אני חושב...

ה X BOX לדעתי סתם מעפאן - הוא כזה לשוק האמריקאי והם אוהבים סתם מה שיותר גדול

וחוץ מזה כל המשחקים אליו הם ארקייד כזה.

אני הייתי הולך על ה PS 2

והסיבה אחת והיחידה להביא PS2 GRAN TURISMO 4!!!!!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים