עבור לתוכן

עזרה לאוברקלוקר מתחיל להוציא את המיץ מהמחשב שלו

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, בחיים לא עשיתי אוברקלוק משום סוג שהוא, לשום חלק שהוא, אולם הגיע היום ואני רוצה לנסות את הנושא,

ברשותי מחשב-

p4-1.8 socket 423

rdram 800 HRZ

Asus-mb p4t

Asus GF3 delux8200

שמעתי פעם שדיי בעייתי להמהיר RDRAM כי הם מתחממים או משהו כזה...

זה כל מה שאני יודע ויכול לספק בשלב זה, אני אשמח לקבל מידע איך מתחילים ואם מישהו יכול להדריך פרטנית באי סי קיו זה יהיה נחמד.

תודה מראש לכל העוזרים למינהם.

פורסם

תן מידע בקשר לטמפרטורות ולקירור שיש לך..

פורסם
  • מחבר

אממ...כרגע המעבד שלי עובד על טמרפטורות של משהו כמו 60 במאמץ...

וזה בגלל שהמאוורר שבא עם המחשב הלך ולא מצאתי מאוורר מתאים אז בנתיים שמתי איזה משהו שעושה עליו סתם רוח...מאוורר 120 מ"מ של אנרמקס או משהו כזה...

קניתי אותו פעם...הוא לא רע אבל סתם יושב על הברזל של המעבד תלוי על איזה בורג מאולתר...ויש עוד מאוור 120 שזורק אוויר מהמארז...

מבחינת קירור מה שתמליצו אני אקנה, אבל קודם אני רוצה להיות בטוח שאפשר ואיך עושים...

בנוגע להארד דיסק ולזיכרונות ולכרטיס מסך... הם כולם דיי חמים.. הלוח אם משהו כמו 40-50 תלוי בעומס ובחום הסביבה...וגם אני עובד עם דלת פתוחה אז החממה כשהדלת של המארז פתוחה הרבה פחות חם במארז והרבה יותר חם אצלי בחדר :)

מה אפשר לעשות? מה אתה מציע?

איך ממהירים את העינינים?

פורסם

1. זיכרון שלא מתאים ל OC רציני !!

2. והיותר חשוב שבטמפרטורה שלך גבוהה מידיי ולפני שאתה חושב לכיוון של OC צריך לרוריד אותה ובהרבה !!

פורסם

איזה מארז יש לך?

איך מסודרים כל המאווררים במארז? מי יושב איפה? ועושה מה(מכניס\מוציא)?

פורסם
  • מחבר

המארז רשום עליו-

simbadda

c650

מארז שקינתי עם המחשב בקי אס **.

כרגע יש מאוורר על המעבד

מאוורר שזורק באגזוז אוויר

ומאוורר על הכרטיס מסך שבא איתו

ועוד אחד בספק כוח,

לקנות עוד מאווררים אין בעיה

השאלה זה עד כמה אפשר להמהיר אותו?

אני לפחות לעלות 200 הרץ במעבד אפשרי?

מה עושים עם הזיכרונות? למה הם לא מתאימים לאוברק קלוק?

פורסם
  • מחבר

מישהו? יכול לעזור? בבקשה?

פורסם

אסור להקפיץ את הת'ראד בשום מקרה!!! תקרא את החוקים. :nono:

המערכת שלך לא מתאימה לOC בגלל שהזיכרונות לא מתאימים ובגלל שהקירור של כל המערכת שלך על הפנים.

המינימום שאתה צריך לעשות זה להחליף את הקירור של המעבד ולסדר את הקירור של המארז. לגבי היטסינק חדש למעבד- תחפש בפורום משהו שיתאים לך (רצוי שתקרא גם את המדריכים) ולגבי הקירור של המארז: מאורר מקדימה שמכניס אוויר (120 מ"מ) מאורר מאחור שמוציא אויר (80 מ"מ) מאורר על הגג שמוציא אויר או מאורר בצד שמכניס אוויר לכיוון המעבד (שניהם 80 מ"מ, אפשר ורצוי לשים אותם ביחד). זה מה שמומלץ פחות או יותר... גם תשובה ל"איך לסדר את המאוררים במארז" אתה יכול למצוא בת'ראדים אחרים ובמדריכים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:, שנית, מזה בכלל הלקפיץ על מה אתה מדבר בכלל?

אני בסך הכל ביקשתי עזרה, זאת המטרה פה בפורום לעזור אחד לשני, לא צריך להוריד לי את היידים בגלל זה. פעם הבא תבחר פונט יותר גדול שגם בירח יצליחו לקרוא. :bash:

פורסם

להקפיץ=לשים 2 הודעות רצוף באותו תרד.

אסור מכיוון שזה מעלה את התרד לראש הפורום, והתרד שלך לא יותר חשוב משל אחרים.

להבא תדע... No harm done...

לעניינינו,

1. האוורור שלך על הפנים.

2. לפי התגובות פה, גם הזכרונות שלך לא טובים לאוברקלוק. אני אישית לא מבין כל כך ב RDRAM....

לפי דעתי, תבלה קצת זמן בפורום ותבין איך עניינים פה מסתדרים... מה טוב לאוברקלוק ומה לא... מה לעשות ומה לא...

ושתרגיש שאתה "בשל" לזה, תקנה מערכת ייעודית לאוברקלוק...

זה מה שאני עשיתי.. שדרגתי שילוש(וספק+אוורור כמובן) לפנטיום 3 שלי במטרה ברורה לאוברקלוק...

(הביצועים היותר טובים זה בונוס נחמד :) )

אם אתה מוכר את השילוש הקודם שלך, לא צריך לצאת לך מעל ל 1000-1500 שקל הוצאה...

תהנה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים