עבור לתוכן

המחשב נכבה, מתרסט, לא נדלק, עובד, אתם התקווה האחרונה (-

Featured Replies

פורסם

אהלן,, התחיל שלשום שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות מוזרות קרי: ריסט, ריסט באמצע ווינדוס בלי קשר לכלום, או ריסט סתם ככה לפני שהווינדוס עלה בכלל או אפילו ישר מיד אחרי "הצגת" הביוס.

ומפה או שהוא עולה רגיל או רוב הסיכויים שמתרסט שוב ושוב או שפשוט נכבה, ושהוא נכבה קורה לפעמים שאני לא מצליח להדליק, אני חייב להוציא את החשמל והלכניס מחדש, ואז אם יהיה מזל הוא יעלה...כמו כן הכי מעצבן שהבאתי אותו לטכנאים בחנות (פעם ראשונה אחרי 6 שנים ) הם ראו את הבעייה ואז הבעייה הפסיקה כמו שעכשיו למשל הפסיקה ואני מדבר אתכם, איך שהחזרתי תמחשב הביתה לא הצלחתי להדליק אותו, הבעיה הכי מוזרה שקרתה לי, שהדלקתי אותו הכל טוב ויפה, שמעתי מוזיקה, בינתים הלכתי לקחת שוקולד מלמטה, עליתי למעלה והמחשב כבוי! שוב המחשב עצמו כבוי, בלי רחש ובלי אור, אבל המקלדת עצמה הנורות עלייה עובדות!! במה לעזעזל הבעייה? יש לי לוח אם של גיגבייט ו384 RDRAM (שניסיתי לבודדד אותם אבל לא עזר) ופנטיום 4 1700 תודה חברים!

פורסם

אם המחשב מתכבה זה יכול לקרות מכה סיבות:

1.ספק תקול.

2. קבלים מפוצצים (מה שניראה לי שזאת הבעיה שלך.. גם אני סבלתי מזה.)

3.אולי בלוח אם יש הגנה טמפ. והמעבד\מערכת מגיעה לטמפ, שהיא לא צריכה להגיע אליו.

4.תחזק את החיבור של הAtx Connector ללוח.

פורסם
  • מחבר

קיצר מה אני עושה? הכבלים מחוזקים, מפוצצים? לא נראה שם הכל בסדר!

אומנם טמפ מעבד איך אני בודק? לא נראה לי שיש לי שם חיישנים

פורסם

מה המפרט של המחשב שלך?

ותבדוק בביוס את המעלות של המעבד..

תסתכל על כל הקבלים.. תסתכל שהם לא מנופחים ואין שום כתם עליהם

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אבדוק שוב את הקבלים אבל לא נראה לי שזאת הבעייה, דבר שני יש לי P-4 1700 384 RDRAM

יש לי RADEON 9600 יש לי WD80 GB

יש לי לוח אם של אזסוס ג'יגבייט

פורסם
  • מחבר

אוקי טמפ אין לי בביוס, אבל לגבי הקלבים המפוצצים, שמע לא ראיתי משהו מוזר שם אבל מה שכן ראיתי שיש כמה קבלים כ-5 שהם לא אנכיים ללוח אם כלומר הם קצת נוטים הצידה, השאלה למה, כי הם שרופים או לא מולחמים פשוט ישר....אבל אני לא רואה משהו שחור שם רציני, רק שהם לא מולחמים ישר כביכול ללוח אם אלא נוטים החוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים