פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים הנה שלי(חכו לעידכונים , עכשיו אני עושה סקרינים מהמוסך בכל המכוניות ועוד סקרינים של ריפליי... עריכה: נוספו סקרינים חדשים ויפיםhttp://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200409111050381899&user=guymichael
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים למי שלא ידע: אפשר לקפוץ עם הקפיצים אידראוליים תוך כדי המשחק (במהירות על 30 קמ"ש) ע"י הלחיצה H+לחצן חצים = העלת צד מסויים J+לחצן חצים = קפיצת צד מסויים.......... אם נשארים הרבה זמן על J המכונית קופצת לבד.הינה תמונות:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים במקרה ויש לך קאטאליסט :שולחן עבודה > מאפיינים > הגדרות > מתקדם > תלת מימד > סמן CUSTOM > תסמן Direct3d > ושם יש לך אפשרות..
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מלבד רעש המנוע המאוד ריאליסטי של ה "Z", שום דבר לבינתיים לא הרשים אותי יותר מדי... עדיין אותו Arcade מעאפן.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים דעתי משחק מצויין טונות של פיצ'רים מכוניות חדשות פעלולים מה שחסר ב nfsu 1
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים חחח הקטע עם הלשחק עם המתלים ההדראולים גדול מה שמעצבן שבכל הPREVIEW אמרו שיראו נזקים על הרכב- ושיחקתי ושום דבר- רק אם עושים תאונה ממש מחרידה אז רואים קצת סדקים על השמשות אבל ברגע שהאוטו מתייצב (אחרי 20 היפוכים באוויר הסדקים נעלמים. מבחינת הגרפיקה תגידו מה שאתם רוצים- אבל יש שיפור רציני גם מבחינת הסביבה- עדיין לילה וזה מעצבן (איפה HOT PERSUIT לדעתי גם ניידות משטרה היו מוסיפות המון (גם מבחינת הגיון- מה זה מרוצים לא חוקיים באמצע העיר ואין שוטרים??? מי שמע על דבר כזה??) לאלה שאמרו שיש בעיה עם האפקטים של הפנסים ושהכל מתמרח במהירויות גבוהות- אז לא יודע אצלי לא היה ולא נברא- הכל פועל חלק על ההגדרות הכי גבוהות . ועוד דבר - NISSAN 350Z מעולם לא נראתה טוב יותר יאללה שיגיע כבר המשחק המלא!!
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים על פי מה שאני יודע אני מקבל תוצאות כאלה.דרך אגב מי ניצח במרוץ הדראפתינג חוץ ממני?
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים משחק ענק פשוט מהנה... ;D כל כבוד שיפור מהראשון :yelclap: וכל מי שטוען שזה לא משחק טוב... שיבין כבר זה הסיגנון... וזה הרבה יותר כיף מכל משחק ראלי.. רציני שצריך להשקיע! מתי יוצא המלא???
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים לאאא כוסעמק עשיתי 53.56 ולחצתי על פרינט סקרין ואז יצאתי מהמשחק וגיליתי שהF LOCK שלי היה מופעל אני מניח שאתם לא קונים את זה. ARRG טוב נו בחזרה לניסיונות
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים אני היתי גרוע סיימתי את המרוץ ב 2 דקות ו11 שניות וסיבות לא עשיתי בפחות מדקה
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים אני בדר"כ טוב בדריפט.. לא יודע אם התוצאה הזו יחסית טובה אבל תנסו לעבור סה"כ היתרשמתי מהמרוץ והשונים בו, אבל נוחות ושליטה כבר לא מספיק טובים בשביל הדריפט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.